Ni ovaj vikend dosada nema što tražiti u Šibeniku

Šibenik Nightlife

Vikend se bliži.  Svi već razmišljaju o tome kako će napuniti baterije na nekom događanju po njihovoj mjeri. Srećom, Šibenik i okolica kao i svaki tjedan imaju širok izbor događanja. Mi smo, kao i uvijek, tu da vas odvezemo gdje i kada želite.

Četvrtak 27.06.


Ako ne znate što biste večeras nazovite naš taxi i samo recite da želite ići u Primošten. Vozač će odmah znati da želite poslušati koncert klape Mirakul na trgu Rudina. Nazovite nas na vrijeme jer koncert počinje u 21 sat.

Ako biste radije večer proveli na prekrasnoj tvrđavi svetog Mihovila uz zvukove Šibenske narodne glazbe budite tamo u 21 sat. Ponesite 100 kn koliko ćete morati izdvojiti za ulaznicu.

Petak 28.06.

Svi željni plesa i dobre zabave petak mogu začiniti u klubu Azimut gdje će od 22 sata grupa EMotion izvoditi obrade svjetskih i domaćih hitova.

Od 20 sati u Betini, na trgu na moru, Dječja folklorna večer će oduševiti sve prisutne. 

Da gastronomski vikend u centru Pirovac nikoga ne ostavi nezadovoljnim će se pobrinuti legendarni Jasmin Stavros i grupa Twist Off iz Splita. Luda zabava kreće već od 19 sati. 

Subota 29.06.

Nađete li se u Rogoznici u subotu nemojte propustiti nastup Noe & Funk Blastersna staroj Rivi, kreće od 21 sat. 

Da karneval ne mora biti samo zimi pokazuje Primošten. Primoštenski ljetni karneval u 20:30 kreće s Nove rive, a u 21 sat će na Rudini biti predstavljene maskirane skupine uz prigodan zabavni program.

Slobodan ulaz i predivan ambijent kojem će glazbenu podlogu dati Four Little Birds će mnoge privući u Vintage bar. Program starta od 21 sat.

Ladies Night u Aurora clubu Primošten će sigurno biti jedan od najposjećenijih događaja ovog vikenda. Ulaz za dame je sloboda, a program starta od 23 sata.

Nox festival u beach baru Roca Villa u Tisnom od 14 sati na scenu dovodi Josipa Mandića, Nick Jelly i Chubya. 

Gdje god odlučili provesti ovaj vikend nemojte zaboraviti da smo vam mi uvijek na raspolaganju kako bismo vam priuštili najugodniju vožnju koju ćete ikada imati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *