Svi se možemo složiti oko jedne stvari – najudobniji i najfleksibilniji način za doći do uvijek malo udaljenog aerodroma je onaj način kojeg sami stvorimo. ”Moram biti tamo 2 sata ranije – prvi autobus dolazi tamo već 4 sata ranije, a ako idem drugim neću stići na let!”… zvuči poznato?

Za sve Vas koji ne želite živjeti prema voznom redu, tu je Vaš Taxi Šibenik koji Vas vozi do željene destinacije kada god poželite!

Taxi transfer od Šibenika do Zračne luke Split

Taxi transferi do aerodroma pravi su izbor za ljubitelje putovanja. Naš Taxi, koji nudi mogućnost prijevoza putnika do aerodroma, vozi Vas ravno na aerodrom Split, Šibeniku najbliže zračne luke. Sa spltiskog aerodroma u samo jednom koraku možete se naći već u Londonu, Oslu, Berlinu ili nekoj drugoj svjetski poznatoj destinaciji. Ukoliko ste za Vaše putovanje odabrali neku od destinacija Lijepe Naše, na Vaš šalter potrebno je doći 90 minuta prije samoga leta. Ako ste, pak, od onih koji lete van naših granica, na aerodrom je potrebno doći 120 minuta prije zakazanog termina letenja.

Registracija za let moguća je na automatima za registraciju putnika (Self Check-In) ili, za one kojima je vrijeme novac, putem interneta.

Osim što na samom aerodromu postoji mini-market i banka, u ovoj ćete se zračnoj luci, umjesto čekanja na klupicama, moći opustiti i pojesti u restoranu i bistrou ili jednostavno popiti kavu u caffe baru. Na aerodromu se smjestio i Duty Free Shop s kutkom ”Finest of Croatia” u kojem možete pronaći sve hrvatske delikatesne proizvode.

Na aerodromu postoji mjesto rezervirano za autotaksi prijevoze i njihove iskrcaje i ukrcaje putnika, stoga, ne brinite, sve je na korak od Vas!

 

Cijena taxi transfera do Zračne luke Split 

Nemojte razbijati glavu oko pronalaska pravog načina za stići na aerodrom. Naše usluge dostupne su svima u bilo koje doba dana ili noći. Obzirom da je naš glavni cilj udovoljiti isključivo Vama i Vašim željama, svi ćete se složiti da je naša ponuda među najpristupačnijima na tržištu. Nudimo Vam najpovoljnije cijene kako bi na vrijeme stigli na let!

Airport transfer iz Sibenika do zracne luke Split

Taxi transfer od Šibenika do Zračne luke Zadar

Na drugu stranu svijeta od splitskog aerodroma, smjestila se Zračna luka Zadar. Samo malo udaljeniji, ali s jednako primamljivom ponudom letova i usluga. I za ovu je destinaciju naš Taxi osigurao prijevoz putnika do aerodroma. U ovu je Zračnu luku na registraciju potrebno doći 60 minuta prije za domaći, odnosno 180 minuta prije za međunarodni let. Registracija je moguća putem Self Check-In aparata ili putem interneta.

Za pravu uštedu i na ovom aerodromu otvoren je Duty Free & Travel Value Shop s poznatim modnim brendovima, a uspio se ukomponirati i kutak posvećen hrvatskim proizvodima i delicijama.

Ukoliko imate vremena do Vašeg leta opustite se u restoranu Zračne luke uz kvalitetan i ukusan obrok. Za ljubitelje kave, tu je i caffe bar Sunset u kojem možete kupiti cigarete, telefonske kartice ili razne slastice!

Airport transfer iz Sibenika do zracne luke Zadar

 

Cijena taxi transfera do Zračne luke Zadar

Taxi Šibenik omogućit će Vam brz dolazak na aerodrom Zadar uz najpristupačnije cijene. Na dan leta postoji već dovoljno stresa – oduzmite si barem onaj vezan uz prijevoz do aerodroma i računajte na nas!

Svi zaslužujemo sami kreirati svoje planove. Ovaj put, zato, nazovite naš Taxi Šibenik koji vozi prema Vašem voznom redu!