Iskrcali ste se u Marinu Mandalinu i trebate nekako doći do Zračne luke u Zagrebu? Možda ste stigli sa višednevnog jedrenja po širokom plavom Jadranu, ili ste išli na zadnji izlet pred odlazak i hitno trebate stići do Zagreba kako biste uhvatili let doma. 

Bez obzira na situaciju, postoji nekoliko opcija kako možete stići do Aerodroma u Zagrebu, a Vi odlučujete koja Vam najviše odgovara.

Razne kombinacije

Možete to učiniti ovako: uzmete taksi od Marine Mandaline do autobusnog kolodvora u Šibeniku. Rezervirate kartu za bus, i ako ste sretnici, zbog ljetnih gužvi u prometu i vrućina, u Zagrebu ste za 4 sata. Nakon toga, uzimate sljedeći taksi do Zračne luke Franjo Tuđman i trebali biste stići tamo kroz nekih 30 minuta. Moguće je sa Autobusnog kolodvora Zagreb doći na Zračnu luku i gradskim busom.

Međutim, mana svim ovim kombinacijama jest vrijeme, novac i nepouzdanost. Ne možete biti sigurni da će bus stići do Zagreba na vrijeme, s obzirom kako su česta kašnjenja. Taxi vozači možda neće biti odmah dostupni, a i ako budu većinom će Vam dobro naplatiti. 

Osim visokih cijena, izgubit ćete jako puno vremena dok stignete na sve ugovorene prijevoze, s obzirom da je uvijek dobro na aerodromu biti 2 sata prije leta. Morate računati na moguće dodatne stanice busa, zastoje kroz centar Zagreba i sl. Tako će Vaš put do Zračne luke trajati nekih 5 i pol sati, bez ikakvih kašnjenja. 

zračna luka Zagreb

Rezervirajte transfer 

Ako želite stići do Zračne luke brzo, štedeći vrijeme ali i novac, najbolja je opcija rezervirati transfer. Nije važno trebate li do Zagreba, do Zadra ili čak do Dubrovnika uvijek je moguće ugovoriti transfer i znati da ćete stići na vrijeme.

Oslonite li se na transfer, znate da će netko doći po Vas točno na lokaciji gdje stojite, i odvesti Vas pred vrata Zračne luke u Zagrebu. Nemate presjedanja, nemate brige o kašnjenju na sljedeći bus ili nervoznog iščekivanja hoćete li uspjeti dobiti taksi, hoće li doći na vrijeme i ono najgore – što ako otkaže. 

Jednom kada ugovorite transfer, stvar je gotova. Sigurni ste da će sve biti obavljeno kako treba, bez obzira radi li se o izletu do Vranskog jezera ili do bilo koje Zračne luke. 

Cijena će naravno ovisiti o broju osoba, a moguće je rezervirati za do 8 osoba u jednom vozilu. Transfer je osobito koristan ako, primjerice, imate let rano kroz jutro što znači da ćete jako teško moći organizirati druge vrste prijevoza (poput busa) koje su rijetke u to doba. 

Od Marine Mandaline do Zračne luke u Zagrebu trebat će otprilike 3 sata i 15 minuta. 

Marina Mandalina

Marina Mandalina jedna je od dobro stojećih marina na Jadranskoj obali zbog svoje sigurnosti, ali i posebnog dizajna kojim može prihvatiti megajahte. Od nje ćete najlakše uhvatiti prijevoz do Zagreba ako odaberete transfer!

Rezerviraj Transfer

Nazovite Taxi Šibenik ili ispunite kontakt formu kako biste se vozili prema Vašem voznom redu!

Možda će vas zanimati...

airport zagreb

Transfer od Solarisa do Zračne Luke u Zagrebu

Želite li mirnu, brzu i ekonomičnu vožnju do zagrebačkog aerodroma, Taxi Šibenik donosi ponudu koju ne možete odbiti! Transfer od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu Transfer od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu je jednostavan i brz. Možete birati između automobila s 4+1 sjedala ili 7+1 za vece grupe. Taksi je

Pročitajte više »
aerodrom Dubrovnik

Transfer od Marine Mandaline do Zračne Luke u Dubrovniku

Ukoliko želite posjetiti Dubrovnik ili bilo koji drugi grad na Jadranu, upotrijebite naš taksi. Mi ćemo Vam organizirati prijevoz od Marine Mandaline od aerodroma u Dubrovniku. Putovanje od Marine Mandaline do Aerodroma u Dubrovniku Nakon što ste završili svoje odmaranje na jadranu, opuštali i uživati u pogledu na panoramu u

Pročitajte više »
zračna luka Dubrovnik

Transfer od Solarisa do Zračne luke u Dubrovniku

Nalazite se u hotelu Solaris i planirate nastavak svog putovanja ili putujete kući preko aerodroma u Dubrovniku? Privatni prijevoz najbrži je i najudobniji način prijevoza do često dosta udaljenog aerodroma i zato zaboravite na nepouzdane javne prijevoze i sate vožnje na prekrcanim međugradskim cestama – Taxi Šibenik je tu za

Pročitajte više »
Aerodrom Zadar

Transfer od Solarisa do zračne luke u Zadru

Smješteni ste u Hotelu Solaris u Šibeniku i trebate uhvatiti odlazni let sa Aerodroma u Zadru, a brine Vas kako ćete to uspjeti?  Niste sami. Većina gostiju nalazi se u sličnoj situaciji, i taj je problem lako rješiv. Opcije za prijevoz do Zadra Ono što svima prvo padne na pamet

Pročitajte više »
aerodrom u Splitu

Transfer od Solarisa do zračne luke u Splitu

Taxi Šibenik vam olakšava pronalaženje taksija, uz širok raspon ponuda, kao što su vožnje do zračne luke, odlazak iz zračne luke i lokalni prijevoz. Uobičajena je praksa voziti se taksijem od jednog do drugog odredišta. Taksisti će često imati popis destinacija i cijena karata za ljude koji idu na ta

Pročitajte više »
Transfer do Zračne luke Zagreb

Transfer do Zračne Luke u Zagrebu

Planirate godišnji odmor, putovanje s prijateljima ili Vas čeka poslovno putovanje? Kako vam potraga za parkingom u blizini aerodroma i vozni redovi javnog prijevoza ne bi kvarili raspoloženje na dan putovanja, osmislili smo sigurno i provjereno rješenje.  Brzo i sigurno Vas prevozimo do željene destinacije, onda kada Vama to odgovara. 

Pročitajte više »
Transfer do Zračne luke Dubrovnik

Transfer do Zračne Luke u Dubrovniku

Kada planiramo putovanje svima nam je u cilju što bolje iskoristili dragocjeno vrijeme i putovati bez briga. Ako želite siguran i pouzdan prijevoz, prilagođen samo Vama, Taxi Šibenik je tu kako bi došli do svoje destinacije na najudobniji i najbrži način.  Naše usluge možete iskoristit u bilo koje doba dana

Pročitajte više »
Transfer od Sibenika do Zračne luke Zadar

Transfer od Šibenika do Zračne Luke u Zadru

Svima zvuči poznato “Moram biti tamo 2 sata ranije – prvi autobus dolazi tamo puno prije, a ako idem drugim neću stići na let!”. Najudobniji i najfleksibilniji način za doći do udaljenijeg aerodroma je onaj način kojeg sami stvorimo i s tim se možemo svi složiti. Ako ne želite živjeti

Pročitajte više »
Transfer-od-Sibenika-do-Zračne-luke-Split

Transfer od Šibenika do Zračne Luke u Splitu

Svi se možemo složiti oko jedne stvari – najudobniji i najfleksibilniji način za doći do uvijek malo udaljenog aerodroma je onaj način kojeg sami stvorimo. ”Moram biti tamo 2 sata ranije – prvi autobus dolazi tamo već 4 sata ranije, a ako idem drugim neću stići na let!”… zvuči poznato?

Pročitajte više »