Proveli ste godišnji odmor u Amadria Parku, najvećem hotelskom naselju na području Šibenika. Vraćate se kući avionom ili nastavljate putovanje u neku drugu destinaciju i treba vam prijevoz do najbližeg aerodroma… Koje su vam opcije? 

Ako ste pronalazite u ovoj priči, složit ćete se da je najbrže i najracionalnije rješenje koje u ovom trenutku možete odabrati – najam taxija.

Transferi do zračne luke, pogotovo kada se nalazite u destinacijama koje su popularne i privlačne velikom broju posjetitelja, znaju biti prilično naporne. Javni prijevoz često je najsporija i najnepouzdanija opcija. 

Gužve, nervoza, nepoznavanje prometnica – sve navedeno, jednom kada sjednete u taxi, više neće biti vaša briga, već vašeg vozača.

Udaljenost Amadria Parka od aerodroma u Splitu, koji je druga najprometnija zračna luka u Hrvatskoj je otprilike 60 kilometara, što je po prilici, oko sat vremena ugodne vožnje. Drugi aerodrom koji je također blizu, je aerodrom u Zadru, do kojeg također obavljamo prijevoz.

Vožnja do aerodroma u Splitu u našim vozilima proći će vam u trenu, tim više što je riječ o vozilima koja su moderna, udobnih sjedala, sigurna, a iza čijeg volana, što je vrijedno napomenuti, sijede naši profesionalni vozači.

 

Prednosti naše usluge

Nekoliko je prednosti zašto trebate odabrati naše usluge, evo tek nekih:

  •   Velik raspon vozila, prilagođen broju putnika, tako da je nebitno putujete li s cijelom obitelji ili sami, mjesta u našim vozilima itekako ima
  •   Vozila u našem voznom parku su redovito održavana i čista. Kada uđete prvi put u neko od naših vozila, pomislit ćete da je po vas došao direktno iz nekog auto salona
  •   Korisnik naših usluga uvijek nam je na prvom mjestu, a da bi maksimalno bili pristupačni svima koji trebaju usluge taxija, osigurali smo i konkurentne cijene
  •   Profesionalnost i sigurnost je nešto od čega ne odstupamo. Vožnja automobilom može biti opasna a vaša sigurnost je nešto na čemu ne želimo štedjeti, zato su svi naši vozači profesionalci
  •   Naše usluge prijevoza možete koristiti 24/7. U bilo kojem trenutku, stojimo vam na raspolaganju
aerodrom Split

Vožnja od Amadria Parka do aerodroma u Splitu

Vaše putovanje do aerodroma u Splitu započinje otprilike ovako. Nakon što vas naš vozač dočeka ispred Amadria Parka, vozi vas do aerodrome na kojem je već unaprijed rezerviran parking za taksi vozila. 

Ako svoje putovanje avionom planirate nastaviti unutar granica Hrvatske, onda na aerodrome morate doći barem 90 minuta prije. Ako pak putujete u inozemstvo, onda ćete na aerodromu morati biti 180 minuta prije leta.

Kako god, ne brinite, s nama stignete na vrijeme, a kašnjenje nikako nije opcija.

Kako rezervirati prijevoz?

Rezervacija jednog od naših vozila je izrazito jednostavna. Naša vozila možete rezervirati putem telefona ili preko naše kontakt forme.

Osim transfera od Amadria Parka do aerodroma u Splitu, u našoj ponudi također možete pronaći i usluge prijevoza do zračne luke u Zadru, Dubrovniku ili pak Zagrebu.

Još uvijek ste neodlučni? Slobodno nas kontaktirajte, rado ćemo vam pružiti sve dodatne informacije o transferu, dužini putovanja, vrsti vozila s kojima raspolažemo te svim informacijama koje su vam potrebne. Tu smo zbog vas!

 

Rezerviraj Transfer

Nazovite Taxi Šibenik ili ispunite kontakt formu kako biste se vozili prema Vašem voznom redu!

    Možda će vas zanimati...