Ukoliko želite posjetiti Dubrovnik ili bilo koji drugi grad na Jadranu, upotrijebite naš taksi. Mi ćemo Vam organizirati prijevoz od Marine Mandaline od aerodroma u Dubrovniku. 

Putovanje od Marine Mandaline do Aerodroma u Dubrovniku

Nakon što ste završili svoje odmaranje na jadranu, opuštali i uživati u pogledu na panoramu u Marini Mandalini. Morat ćete se sjetiti jedne važne stvari – transfera do aerodroma. Kako biste izbjegli stres i gužvu, bolje je da unaprijed rezervirate taksi. 

Taxi Šibenik Vam nudi najbolju uslugu prijevoza, s vozačem sa višegodišnjim vozačkim iskustvom. Glavni cilj nam je zadovoljstvo klijenata i omogućiti im najpristupačnije cijene na tržištu. 

Na aerodrom morate doći minimalno 2 sata ranije kako bi Vam kontrolori mogli pregledati dokumente i torbe. Zbog toga su naši transferi veoma korisni i pouzdani, jer ćete uvijek doći na svoju destinaciju na vrijeme.

Aerodrom u Dubrovniku je otvoren svakog dana od 04.00 do 00.00 sati.

Na aerodromu možete pronaći mjenjačnicu i mini market, te se prije Vašeg leta možete opustiti u caffe baru. 

Zračna luka Dubrovnik ima stajalište za taksi vozila ispred putničkog terminala zgrade “B”, kako biste na vrijeme stigli na Vaš let.

Zašto je transfer taksijem poželjan?

Ako imate planiran let iz Dubrovnika prema nekom od gradova u Hrvatskoj ili inozemstvu, a ne želite se mučiti s javnim prijevozom, onda je najbolje rezervirati transfer taksijem. 

Tako ćete imati sigurnu i laganu vožnju do aerodroma, a nećete morati brinuti o tome kako ćete stići na let.

aerodrom Dubrovnik

Koji transferi su još mogući s Taxi Šibenik?

Ukoliko putujete u većoj skupini, nudimo Vam luksuzni transfer. Pitate se šta je to? To je naša nova mercedes v klasa koja ima 7+1 udobna sjedala u kojem ćete se moći opustiti bez gužvanja. 

U slučaju da ovaj blog čitate par dana prije Vašeg leta, nemojte propustiti sjajnu ponudu izleta na NP Krku, Plitvička jezera ili drugih popularnih destinacija!

Mi smo Vam isplanirali cijeli itinerar, stoga sve što vi morate napraviti je sjesti u taksi i uživati u pogledima na dalmaciju, a sve ostale brige prepustite svome vozaču. 

Koliko traje vožnja?

Vožnja od Marine Mandaline do Aerodroma u Dubrovniku traje 4 do 5 sati. Kako biste došli do Dubrovnika, morate proći kroz Bosnu i Hercegovinu, zato nemojte zaboraviti sve svoje potrebne dokumente.

Cijena prijevoza će ovisiti o tome koliko osoba putuje. Trenutačno maksimalni kapacitet osoba za prijevoz ima naš Mercedes V klasa, koji ima 7+1 sjedala. On je najpogodniji za velike grupe, ili članove obitelji. 

Zašto odabrati Šibenik Taxi?

Šibenik Taxi je vrhunski prijevoznik koji nudi brzu, sigurnu i pouzdanu uslugu transfera. 

Naša vozila su komforna i udobna za putovanje, a naši vozači imaju godine iskustva vožnje. Osiguravamo Vam da ćete s našom uslugom stići na Vaše odredište na vrijeme.

Osim transfera do aerodroma, mi nudimo i bogatu ponudu izleta. Itinereri izleta su isplanirani, a Vi ne morate brinuti o ničemu. 

Ukoliko Vam tijekom vožnje treba pomoć oko odabira najbolje lokacije gdje Vas taksi može pustiti, ili gdje sljedeće putovati, možete pitati Vaše vozače za pomoć. 

Kontaktirajte nas i mi ćemo Vam organizirati transfer od Marine Mandaline do Aerodroma u Dubrovniku i drugih destinacija koje biste htjeli posjetiti.

Rezerviraj Transfer

Nazovite Taxi Šibenik ili ispunite kontakt formu kako biste se vozili prema Vašem voznom redu!

  Možda će vas zanimati...

  Amadria Park aerodrom Split

  Transfer od Amadria Parka do Zračne luke Split

  Proveli ste godišnji odmor u Amadria Parku, najvećem hotelskom naselju na području Šibenika. Vraćate se kući avionom ili nastavljate putovanje u neku drugu destinaciju i treba vam prijevoz do najbližeg aerodroma… Koje su vam opcije? Ako ste pronalazite u ovoj priči, složit ćete se da je najbrže i najracionalnije rješenje

  Pročitajte više »
  Transfer od Solarisa do Zadra

  Transfer od Solarisa do Zadra

  Transfer od Solarisa do Zadra Solaris je jedan od najpopularnijih i najatraktivnijih hotela u Šibeniku. Prvi je izbor mnogim gostima koji u Šibenik dolaze na ljetovanje – neki zbog prekrasnih plaža, drugi zbog kampiranja i uživanja u netaknutoj prirodi. Za one kojima je potreban prijevoz do Zračne luke Zadar, postoji

  Pročitajte više »
  airport zagreb

  Transfer od Solarisa do Zračne Luke Zagreb

  Želite li mirnu, brzu i ekonomičnu vožnju do zagrebačkog aerodroma, Taxi Šibenik donosi ponudu koju ne možete odbiti! Transfer od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu Transfer od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu je jednostavan i brz. Možete birati između automobila s 4+1 sjedala ili 7+1 za vece grupe. Taksi je

  Pročitajte više »
  zračna luka Zagreb

  Transfer od Marine Mandalina do Zračne Luke Zagreb

  Iskrcali ste se u Marinu Mandalinu i trebate nekako doći do Zračne luke u Zagrebu? Možda ste stigli sa višednevnog jedrenja po širokom plavom Jadranu, ili ste išli na zadnji izlet pred odlazak i hitno trebate stići do Zagreba kako biste uhvatili let doma. Bez obzira na situaciju, postoji nekoliko

  Pročitajte više »
  zračna luka Dubrovnik

  Transfer od Solarisa do Zračne luke Dubrovnik

  Nalazite se u hotelu Solaris i planirate nastavak svog putovanja ili putujete kući preko aerodroma u Dubrovniku? Privatni prijevoz najbrži je i najudobniji način prijevoza do često dosta udaljenog aerodroma i zato zaboravite na nepouzdane javne prijevoze i sate vožnje na prekrcanim međugradskim cestama – Taxi Šibenik je tu za

  Pročitajte više »
  Aerodrom Zadar

  Transfer od Solarisa do Zračne luke Zadar

  Smješteni ste u Hotelu Solaris u Šibeniku i trebate uhvatiti odlazni let sa Aerodroma u Zadru, a brine Vas kako ćete to uspjeti?  Niste sami. Većina gostiju nalazi se u sličnoj situaciji, i taj je problem lako rješiv. Opcije za prijevoz do Zadra Ono što svima prvo padne na pamet

  Pročitajte više »
  aerodrom Split

  Transfer od Solarisa do Zračne luke Split

  Taxi Šibenik vam olakšava pronalaženje taksija, uz širok raspon ponuda, kao što su vožnje do zračne luke, odlazak iz zračne luke i lokalni prijevoz. Uobičajena je praksa voziti se taksijem od jednog do drugog odredišta. Taksisti će često imati popis destinacija i cijena karata za ljude koji idu na ta

  Pročitajte više »
  Transfer do Zračne luke Zagreb

  Transfer od Šibenika do Zračne Luke Zagreb

  Planirate godišnji odmor, putovanje s prijateljima ili Vas čeka poslovno putovanje? Kako vam potraga za parkingom u blizini aerodroma i vozni redovi javnog prijevoza ne bi kvarili raspoloženje na dan putovanja, osmislili smo sigurno i provjereno rješenje. Brzo i sigurno Vas prevozimo do željene destinacije, onda kada Vama to odgovara.

  Pročitajte više »
  Transfer do Zračne luke Dubrovnik

  Transfer od Šibenika do Zračne Luke Dubrovnik

  Kada planiramo putovanje svima nam je u cilju što bolje iskoristili dragocjeno vrijeme i putovati bez briga. Ako želite siguran i pouzdan prijevoz, prilagođen samo Vama, Taxi Šibenik je tu kako bi došli do svoje destinacije na najudobniji i najbrži način. Naše usluge možete iskoristit u bilo koje doba dana

  Pročitajte više »