Ukoliko želite posjetiti Dubrovnik ili bilo koji drugi grad na Jadranu, upotrijebite naš taksi. Mi ćemo Vam organizirati prijevoz od Marine Mandaline od aerodroma u Dubrovniku. 

Putovanje od Marine Mandaline do Aerodroma u Dubrovniku

Nakon što ste završili svoje odmaranje na jadranu, opuštali i uživati u pogledu na panoramu u Marini Mandalini. Morat ćete se sjetiti jedne važne stvari – transfera do aerodroma. Kako biste izbjegli stres i gužvu, bolje je da unaprijed rezervirate taksi. 

Taxi Šibenik Vam nudi najbolju uslugu prijevoza, s vozačem sa višegodišnjim vozačkim iskustvom. Glavni cilj nam je zadovoljstvo klijenata i omogućiti im najpristupačnije cijene na tržištu. 

Na aerodrom morate doći minimalno 2 sata ranije kako bi Vam kontrolori mogli pregledati dokumente i torbe. Zbog toga su naši transferi veoma korisni i pouzdani, jer ćete uvijek doći na svoju destinaciju na vrijeme.

Aerodrom u Dubrovniku je otvoren svakog dana od 04.00 do 00.00 sati.

Na aerodromu možete pronaći mjenjačnicu i mini market, te se prije Vašeg leta možete opustiti u caffe baru. 

Zračna luka Dubrovnik ima stajalište za taksi vozila ispred putničkog terminala zgrade “B”, kako biste na vrijeme stigli na Vaš let.

Zašto je transfer taksijem poželjan?

Ako imate planiran let iz Dubrovnika prema nekom od gradova u Hrvatskoj ili inozemstvu, a ne želite se mučiti s javnim prijevozom, onda je najbolje rezervirati transfer taksijem. 

Tako ćete imati sigurnu i laganu vožnju do aerodroma, a nećete morati brinuti o tome kako ćete stići na let.

aerodrom Dubrovnik

Koji transferi su još mogući s Taxi Šibenik?

Ukoliko putujete u većoj skupini, nudimo Vam luksuzni transfer. Pitate se šta je to? To je naša nova mercedes v klasa koja ima 7+1 udobna sjedala u kojem ćete se moći opustiti bez gužvanja. 

U slučaju da ovaj blog čitate par dana prije Vašeg leta, nemojte propustiti sjajnu ponudu izleta na NP Krku, Plitvička jezera ili drugih popularnih destinacija!

Mi smo Vam isplanirali cijeli itinerar, stoga sve što vi morate napraviti je sjesti u taksi i uživati u pogledima na dalmaciju, a sve ostale brige prepustite svome vozaču. 

Koliko traje vožnja?

Vožnja od Marine Mandaline do Aerodroma u Dubrovniku traje 4 do 5 sati. Kako biste došli do Dubrovnika, morate proći kroz Bosnu i Hercegovinu, zato nemojte zaboraviti sve svoje potrebne dokumente.

Cijena prijevoza će ovisiti o tome koliko osoba putuje. Trenutačno maksimalni kapacitet osoba za prijevoz ima naš Mercedes V klasa, koji ima 7+1 sjedala. On je najpogodniji za velike grupe, ili članove obitelji. 

Zašto odabrati Šibenik Taxi?

Šibenik Taxi je vrhunski prijevoznik koji nudi brzu, sigurnu i pouzdanu uslugu transfera. 

Naša vozila su komforna i udobna za putovanje, a naši vozači imaju godine iskustva vožnje. Osiguravamo Vam da ćete s našom uslugom stići na Vaše odredište na vrijeme.

Osim transfera do aerodroma, mi nudimo i bogatu ponudu izleta. Itinereri izleta su isplanirani, a Vi ne morate brinuti o ničemu. 

Ukoliko Vam tijekom vožnje treba pomoć oko odabira najbolje lokacije gdje Vas taksi može pustiti, ili gdje sljedeće putovati, možete pitati Vaše vozače za pomoć. 

Kontaktirajte nas i mi ćemo Vam organizirati transfer od Marine Mandaline do Aerodroma u Dubrovniku i drugih destinacija koje biste htjeli posjetiti.

Rezerviraj Transfer

Nazovite Taxi Šibenik ili ispunite kontakt formu kako biste se vozili prema Vašem voznom redu!

    Možda će vas zanimati...