Hrvatska ima jako puno toga za ponuditi, a posebice Dalmacija, i to ljeti. Ako ste upravo završili svoj odmor ili došli s krstarenja lijepim Jadranom, najmanja bi vam briga trebao biti daljnji prijevoz kako biste na vrijeme stigli kući ili nastavili svoje putovanje. Iskrcali ste se u Marini Mandalini, uživate u predivnim pogledima na luksuzne jahte, ali stalno vam je na pameti da trebate stići na svoj let u Zadar? Evo rješenja!

Kako stići iz Marine Mandaline do aerodroma u Zadru?

Ovo će vam putovanje potrajati otprilike sat vremena. Budući da se u zračnoj luci trebate pojaviti barem jedan sat prije domaćeg leta i čak tri sata prije međunarodnog leta, vjerujemo da ne želite gubiti još više vremena kako biste stigli do zračne luke. Naravno, iz Marine Mandaline možete taxijem otići do kolodvora u Šibeniku pa autobusom do kolodvora u Zadru, a onda još jednim autobusom do Zračne luke Zadar.

Međutim, je li to prikladan način za završetak vašeg godišnjeg odmora? Ne želite svoje opuštanje na odmoru završiti ovakvim stresom te razmišljati kako uskladiti sve ove razne prijevoze i buseve. Zbog toga vam Šibenik Taxi nudi jedan od najudobnijih načina kako najbrže i najjednostavnije stići do željenog odredišta.

Rezervirajte transfer

Najjednostavniji i najbezbrižniji način za završetak vašeg godišnjeg odmora je da rezervirate svoj transfer kako biste bili sigurni da ćete stići na odredište na vrijeme. 

Ako se oslanjate na raspored različitih buseva, postoji mogućnost da ćete, posebice u ljetnim gužvama, na jedan od njih zakasniti. Ako se oslonite na vlastiti transfer taxijem koji ste vi rezervirali za sebe, sigurno je da će sve biti obavljeno kako treba i da ćete bez stresa stići na svoj let.

Marina Mandalina

Marina Mandalina jedina je hrvatska marina koja je dizajnirana za superjahte. Nalazi se u predivnom gradu Šibeniku koji je poznat kao pravi jadranski biser sa svojim arhitektonskim i kulturnim nasljeđem. Centar Šibenika je od Marine udaljen samo nekoliko minuta i do njega se može jednostavno doći automobilom ili taxi brodom, kojeg također možete naći u ponudi Šibenik Taxija.

Aerodrom u Zadru

Zadar je idealna polazna točka za bilo koju krajnju destinaciju zbog svoje lokacije na sredini Jadrana. Ako ste samo u prolazu, a ipak imate malo vremena na raspolaganju, svakako iskoristite priliku za jednodnevni posjet Zadru

Njegova zračna luka jedna je od devet zračnih luka u Hrvatskoj. Kroz nju godišnje prođe više od 800.000 putnika, što ju čini trećom najprometnijom zračnom lukom u Hrvatskoj. Do zračne luke moguće je doći autobusom, rent-a-carom ili taxijem.

Zadar

Zašto odabrati Šibenik Taxi?

Šibenik Taxi je vrhunski prijevoznik, a nudi sigurnu i pouzdanu uslugu transfera na razne lokacije. Vozila su udobna, a vozači iskusni. Taxi je dostupan svima i od vas udaljen samo jedan klik na stranici ili jedan telefonski poziv. Osim transfera do zračnih luka te raznih transfera po Šibeniku, ovaj vam taxi nudi i različite izlete po Jadranu. Izleti su u potpunosti isplanirani, a vaše je samo da se prepustite i uživate u ljepotama.

Osim raznih opcija prijevoza na kopnu, možete iskoristiti i taxi boat, odnosno brodić koji će vas i na moru bez poteškoća prevesti od točke A do točke B. Taxi boat vam omogućava da na svom odmoru ne ovisite o nikome, nego da sami određujete svoja pravila i svoje vrijeme polaska i dolaska. Opušteno i komforno, onako kako i priliči osobama koje se odmaraju od svoje svakodnevice.

Rezerviraj Transfer

Nazovite Taxi Šibenik ili ispunite kontakt formu kako biste se vozili prema Vašem voznom redu!