Kada planiramo putovanje svima nam je u cilju što bolje iskoristili dragocjeno vrijeme i putovati bez briga. Ako želite siguran i pouzdan prijevoz, prilagođen samo Vama, Taxi Šibenik je tu kako bi došli do svoje destinacije na najudobniji i najbrži način. 

Naše usluge možete iskoristit u bilo koje doba dana i noći, sedam dana u tjednu. Svojim klijentima nudimo profesionalnu uslugu, udobna vozila i ugodan prijevoz i zato nam se obratite s povjerenjem. 

Transfer od Šibenika do Zračne luke Dubrovnik

Međunarodna Zračna luka Dubrovnik treća je najprometnija zračna luka u Hrvatskoj, nakon Zračne luke “Franjo Tuđman” u Zagrebu i Zračne luke Split. 

Smjestila se 20 km južno od samog grada Dubrovnika u Čilipima pa je i sama luka poznata i pod nazivom zračna luka Čilipi. Ukoliko ste za Vaše putovanje odabrali upravo ovu zračnu luku, naš Taxi osigurao je prijevoz putnika i na ovoj relaciji. 

Kako bi se uspješno registrirali za svoj let u ovu je zračnu luku potrebno doći minimalno 120 minuta prije Vašeg leta, a registracija je moguća na šalteru ili putem interneta. Zračna luka Dubrovnik, otvorena je svakog dana od 04.00 do 00.00 sati.

Ako letite na domaćim letovima u zračnoj luci možete pronaći mini market i mjenjačnicu, te se prije Vašeg leta opustiti u caffe baru, a ako je Vaš let međunarodni za Vas je na aerodromu otvorena i Duty Free prodavaonica. 

Šibenik je od Zračne luke Dubrovnik udaljen 296 km i sama vožnja traje malo manje od 4 sata. U usporedbi s drugim opcijama prijevoza, taxi prijevoz je garantirano najsigurniji i najbrži način prijevoza od Šibenika do Zračne luke Dubrovnik. 

Prilagođen samo Vama i Vašem rasporedu, Taxi Šibenik dovest će Vas na Vaš let brzo i sigurno. Putovali sami ili u grupi, mi smo tu za Vas! Naša vozila možete rezervirati brzo i jednostavno, a naši vozači pobrinut će se da Vaše putovanje započne bez briga. 

Neovisno da li je letite na domaćem ili međunarodnom letu, Zračna luka Dubrovnik ima organizirano taksi stajalište ispred putničkog terminala zgrade “B”, kako bi Vaše putovanje prošlo što ugodnije. 

Transfer od Šibenika do Dubrovnika

Cijena taxi transfera do Zračne luke Dubrovnik

Taxi Šibenik Vam garantira najbolju uslugu prijevoza, prepustite se sa sigurnošću našim profesionalnim vozačima sa višegodišnjim iskustvom u vožnji. 

Naš glavni cilj je Vaše zadovoljstvo, a kako bi ono bilo potpuno, omogućili smo Vam i najpristupačnije cijene na tržištu. Uz naš Taxi uhvatite svoj let brzo, sigurno i po najpovoljnijoj cijeni!

Ukoliko putujete sa prijateljima ili obitelji i potreban Vam je prijevoz za Više osoba, u našem voznom parku imamo nekoliko vozila za do 8 osoba, slobodno nas kontaktirajte i podijelite trošak vožnje s Vašim najbližima.

Naše usluge su dostupne svima, u svako doba dana i noći, a i sama rezervacija vozila je izrazito jednostavna, tako da naša vozila možete rezervirati putem telefona ili ispunite kontakt formu!

Osim transfera do Zračne luke Dubrovnik u našoj ponudi također možete pronaći i usluge prijevoza do Zračne luke Split i Zračne luke Zadar.

Najčešća pitanja

Koliko traje vožnja od Šibenika do Zračne luke Dubrovnik?

3h i 42 min

Koliko je udaljen Šibenik od Zračne luke Dubrovnik?

296 km

Koliko ranije je potrebno doći u Zračnu luku Dubrovnik prije leta?

Minimalno 120 min (2h) prije leta

Rezerviraj Transfer

Svi zaslužujemo sami kreirati svoje planove. Ovaj put, zato, nazovite naš Taxi Šibenik koji vozi prema Vašem voznom redu ili ispunite kontakt formu!

    Možda će vas zanimati...