Kada planiramo putovanje svima nam je u cilju što bolje iskoristili dragocjeno vrijeme i putovati bez briga. Ako želite siguran i pouzdan prijevoz, prilagođen samo Vama, Taxi Šibenik je tu kako bi došli do svoje destinacije na najudobniji i najbrži način. 

Naše usluge možete iskoristit u bilo koje doba dana i noći, sedam dana u tjednu. Svojim klijentima nudimo profesionalnu uslugu, udobna vozila i ugodan prijevoz i zato nam se obratite s povjerenjem. 

Transfer od Šibenika do Zračne luke Dubrovnik

Međunarodna Zračna luka Dubrovnik treća je najprometnija zračna luka u Hrvatskoj, nakon Zračne luke “Franjo Tuđman” u Zagrebu i Zračne luke Split. 

Smjestila se 20 km južno od samog grada Dubrovnika u Čilipima pa je i sama luka poznata i pod nazivom zračna luka Čilipi. Ukoliko ste za Vaše putovanje odabrali upravo ovu zračnu luku, naš Taxi osigurao je prijevoz putnika i na ovoj relaciji. 

Kako bi se uspješno registrirali za svoj let u ovu je zračnu luku potrebno doći minimalno 120 minuta prije Vašeg leta, a registracija je moguća na šalteru ili putem interneta. Zračna luka Dubrovnik, otvorena je svakog dana od 04.00 do 00.00 sati.

Ako letite na domaćim letovima u zračnoj luci možete pronaći mini market i mjenjačnicu, te se prije Vašeg leta opustiti u caffe baru, a ako je Vaš let međunarodni za Vas je na aerodromu otvorena i Duty Free prodavaonica. 

Šibenik je od Zračne luke Dubrovnik udaljen 296 km i sama vožnja traje malo manje od 4 sata. U usporedbi s drugim opcijama prijevoza, taxi prijevoz je garantirano najsigurniji i najbrži način prijevoza od Šibenika do Zračne luke Dubrovnik. 

Prilagođen samo Vama i Vašem rasporedu, Taxi Šibenik dovest će Vas na Vaš let brzo i sigurno. Putovali sami ili u grupi, mi smo tu za Vas! Naša vozila možete rezervirati brzo i jednostavno, a naši vozači pobrinut će se da Vaše putovanje započne bez briga. 

Neovisno da li je letite na domaćem ili međunarodnom letu, Zračna luka Dubrovnik ima organizirano taksi stajalište ispred putničkog terminala zgrade “B”, kako bi Vaše putovanje prošlo što ugodnije. 

Transfer od Šibenika do Dubrovnika

Cijena taxi transfera do Zračne luke Dubrovnik

Taxi Šibenik Vam garantira najbolju uslugu prijevoza, prepustite se sa sigurnošću našim profesionalnim vozačima sa višegodišnjim iskustvom u vožnji. 

Naš glavni cilj je Vaše zadovoljstvo, a kako bi ono bilo potpuno, omogućili smo Vam i najpristupačnije cijene na tržištu. Uz naš Taxi uhvatite svoj let brzo, sigurno i po najpovoljnijoj cijeni!

Ukoliko putujete sa prijateljima ili obitelji i potreban Vam je prijevoz za Više osoba, u našem voznom parku imamo nekoliko vozila za do 8 osoba, slobodno nas kontaktirajte i podijelite trošak vožnje s Vašim najbližima.

Naše usluge su dostupne svima, u svako doba dana i noći, a i sama rezervacija vozila je izrazito jednostavna, tako da naša vozila možete rezervirati putem telefona ili ispunite kontakt formu!

Osim transfera do Zračne luke Dubrovnik u našoj ponudi također možete pronaći i usluge prijevoza do Zračne luke Split i Zračne luke Zadar.

Najčešća pitanja

Koliko traje vožnja od Šibenika do Zračne luke Dubrovnik?

3h i 42 min

Koliko je udaljen Šibenik od Zračne luke Dubrovnik?

296 km

Koliko ranije je potrebno doći u Zračnu luku Dubrovnik prije leta?

Minimalno 120 min (2h) prije leta

Rezerviraj Transfer

Svi zaslužujemo sami kreirati svoje planove. Ovaj put, zato, nazovite naš Taxi Šibenik koji vozi prema Vašem voznom redu ili ispunite kontakt formu!

  Možda će vas zanimati...

  Amadria Park aerodrom Split

  Transfer od Amadria Parka do Zračne luke Split

  Proveli ste godišnji odmor u Amadria Parku, najvećem hotelskom naselju na području Šibenika. Vraćate se kući avionom ili nastavljate putovanje u neku drugu destinaciju i treba vam prijevoz do najbližeg aerodroma… Koje su vam opcije? Ako ste pronalazite u ovoj priči, složit ćete se da je najbrže i najracionalnije rješenje

  Pročitajte više »
  Transfer od Solarisa do Zadra

  Transfer od Solarisa do Zadra

  Transfer od Solarisa do Zadra Solaris je jedan od najpopularnijih i najatraktivnijih hotela u Šibeniku. Prvi je izbor mnogim gostima koji u Šibenik dolaze na ljetovanje – neki zbog prekrasnih plaža, drugi zbog kampiranja i uživanja u netaknutoj prirodi. Za one kojima je potreban prijevoz do Zračne luke Zadar, postoji

  Pročitajte više »
  airport zagreb

  Transfer od Solarisa do Zračne Luke Zagreb

  Želite li mirnu, brzu i ekonomičnu vožnju do zagrebačkog aerodroma, Taxi Šibenik donosi ponudu koju ne možete odbiti! Transfer od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu Transfer od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu je jednostavan i brz. Možete birati između automobila s 4+1 sjedala ili 7+1 za vece grupe. Taksi je

  Pročitajte više »
  aerodrom Dubrovnik

  Transfer od Marine Mandalina do Zračne Luke Dubrovnik

  Ukoliko želite posjetiti Dubrovnik ili bilo koji drugi grad na Jadranu, upotrijebite naš taksi. Mi ćemo Vam organizirati prijevoz od Marine Mandaline od aerodroma u Dubrovniku. Putovanje od Marine Mandaline do Aerodroma u Dubrovniku Nakon što ste završili svoje odmaranje na jadranu, opuštali i uživati u pogledu na panoramu u

  Pročitajte više »
  zračna luka Zagreb

  Transfer od Marine Mandalina do Zračne Luke Zagreb

  Iskrcali ste se u Marinu Mandalinu i trebate nekako doći do Zračne luke u Zagrebu? Možda ste stigli sa višednevnog jedrenja po širokom plavom Jadranu, ili ste išli na zadnji izlet pred odlazak i hitno trebate stići do Zagreba kako biste uhvatili let doma. Bez obzira na situaciju, postoji nekoliko

  Pročitajte više »
  zračna luka Dubrovnik

  Transfer od Solarisa do Zračne luke Dubrovnik

  Nalazite se u hotelu Solaris i planirate nastavak svog putovanja ili putujete kući preko aerodroma u Dubrovniku? Privatni prijevoz najbrži je i najudobniji način prijevoza do često dosta udaljenog aerodroma i zato zaboravite na nepouzdane javne prijevoze i sate vožnje na prekrcanim međugradskim cestama – Taxi Šibenik je tu za

  Pročitajte više »
  Aerodrom Zadar

  Transfer od Solarisa do Zračne luke Zadar

  Smješteni ste u Hotelu Solaris u Šibeniku i trebate uhvatiti odlazni let sa Aerodroma u Zadru, a brine Vas kako ćete to uspjeti?  Niste sami. Većina gostiju nalazi se u sličnoj situaciji, i taj je problem lako rješiv. Opcije za prijevoz do Zadra Ono što svima prvo padne na pamet

  Pročitajte više »
  aerodrom Split

  Transfer od Solarisa do Zračne luke Split

  Taxi Šibenik vam olakšava pronalaženje taksija, uz širok raspon ponuda, kao što su vožnje do zračne luke, odlazak iz zračne luke i lokalni prijevoz. Uobičajena je praksa voziti se taksijem od jednog do drugog odredišta. Taksisti će često imati popis destinacija i cijena karata za ljude koji idu na ta

  Pročitajte više »
  Transfer do Zračne luke Zagreb

  Transfer od Šibenika do Zračne Luke Zagreb

  Planirate godišnji odmor, putovanje s prijateljima ili Vas čeka poslovno putovanje? Kako vam potraga za parkingom u blizini aerodroma i vozni redovi javnog prijevoza ne bi kvarili raspoloženje na dan putovanja, osmislili smo sigurno i provjereno rješenje. Brzo i sigurno Vas prevozimo do željene destinacije, onda kada Vama to odgovara.

  Pročitajte više »