Svima zvuči poznato “Moram biti tamo 2 sata ranije – prvi autobus dolazi tamo puno prije, a ako idem drugim neću stići na let!”. Najudobniji i najfleksibilniji način za doći do udaljenijeg aerodroma je onaj način kojeg sami stvorimo i s tim se možemo svi složiti. Ako ne želite živjeti prema voznom redu, tu je Vaš Taxi Šibenik koji Vas vozi do željene destinacije kada god poželite! Zracna luka Zadar  

Taxi od Šibenika do Zračne luke Zadar

Na drugu stranu svijeta od splitskog aerodroma, smjestila se Zračna luka Zadar. Samo malo udaljeniji, ali s jednako primamljivom ponudom letova i usluga. I za ovu je destinaciju naš Taxi osigurao prijevoz putnika do aerodroma. U ovu je Zračnu luku na registraciju potrebno doći 60 minuta prije za domaći, odnosno 180 minuta prije za međunarodni let. Registracija je moguća putem Self Check-In aparata ili putem interneta. Za pravu uštedu i na ovom aerodromu otvoren je Duty Free & Travel Value Shop s poznatim modnim brendovima, a uspio se ukomponirati i kutak posvećen hrvatskim proizvodima i delicijama. Ukoliko imate vremena do Vašeg leta opustite se u restoranu Zračne luke uz kvalitetan i ukusan obrok. Za ljubitelje kave, tu je i caffe bar Sunset u kojem možete kupiti cigarete, telefonske kartice ili razne slastice!  

Cijena taxi transfera do Zračne luke Zadar

Taxi Šibenik omogućit će Vam brz dolazak na aerodrom Zadar uz najpristupačnije cijene. Na dan leta postoji već dovoljno stresa – oduzmite si barem onaj vezan uz prijevoz do aerodroma i računajte na nas! Osim taxi transfera do Zračne luke Zadar također imamo i transfer do Zračne luke Split.  

Najčešća pitanja

Koliko sati prije leta moram biti u Zračnoj luci Zadar?

Potrebno je doći 60 minuta prije za domaći, odnosno 180 minuta za međunarodni let.

Koliko traje taxi vožnja od Šibenika do Zračne luke Zadar?

45 minuta

Kolika je udaljenost od Šibenika do Zračne luke Zadar?

83.91 km

   

Rezerviraj Transfer

Svi zaslužujemo sami kreirati svoje planove. Ovaj put, zato, nazovite naš Taxi Šibenik koji vozi prema Vašem voznom redu ili ispunite kontakt formu!

    Možda će vas zanimati...