Planirate godišnji odmor, putovanje s prijateljima ili Vas čeka poslovno putovanje? Kako vam potraga za parkingom u blizini aerodroma i vozni redovi javnog prijevoza ne bi kvarili raspoloženje na dan putovanja, osmislili smo sigurno i provjereno rješenje. 

Brzo i sigurno Vas prevozimo do željene destinacije, onda kada Vama to odgovara. 

Naša osobna i kombi vozila su moderna i udobna, vozači profesionalci s dugogodišnjim iskustvom u vožnji, a naše usluge su Vam dostupne 7 dana u tjednu, u svako doba dana i noći. 

Obratite nam se s povjerenjem i bezbrižno započnite svoje putovanje!

Transfer od Šibenika do Zagreba

 

Transfer od Šibenika do zračne luke Zagreb

Međunarodna zračna luka Zagreb, poznata i pod imenom Zračna luka “Franjo Tuđman”, najznačajnija je i najvažnija zračna luka u Hrvatskoj. Smjestila se 12 km od centra glavnog grada Zagreba, u predjelu zvanom Pleso, na području grada Velike Gorice. 

Zračnu luku Zagreb sa više od 50 međunarodnih i domaćih destinacija povezuje 30 zrakoplovnih kompanija, tokom cijele godine, a godišnje kroz ovu zračnu luku prođe više od 2,5 milijuna putnika.

Kako biste se na vrijeme registrirali za svoj let u Zračnu luku Zagreb potrebno je doći minimalno 90 minuta prije leta ako letite na domaćim letovima, te minimalno 120 minuta prije ako je Vaš let međunarodni. Za domaće i međunarodne letove koristi se isti terminal, koji se prostire na tri razine, što čini snalaženje u zračnoj luci vrlo jednostavnim. 

Kako bi Vam vrijeme na aerodromu proteklo što ugodnije, Zračna luka Zagreb nudi razne sadržaje. Tako na dijelu za međunarodne odlaske možete pronaći Duty free shop, koji između ostalog nudi i razne lokalne proizvode, a tu je i nekoliko različitih restorana i caffe barova, kao i VIP lounge, u kojima možete odmoriti dok čekate svoj let. Na aerodromu se također nalazi i mjenjačnica, kapelica, turistički ured i banka. 

Besplatan internet je dostupan svim putnicima u svim zonama putničkog terminala.

Šibenik je od Zračne luke Zagreb udaljen 349 km, a vožnja na ovoj relaciji traje malo više od 3 sata autocestom. Ukoliko Vaš let polijeće upravo iz ove zračne luke, Taxi Šibenik je najbolji izbor prijevoza za Vas. Zaboravite na nepouzdane vozne redove javnih prijevoza i krenite na putovanje opušteno i bez briga. Naši profesionalni vozači prevest će Vas od Vaših vrata do željene destinacije u udobnim vozilima, brzo i sigurno. 

Taxi stajalište nalazi se ispred putničkog terminala zračne luke, kako bi Vaše putovanje prošlo što ugodnije. 

 

Cijena taxi transfera do Zračne luke Zagreb

Privatni transferi najfleksibilniji su i najpouzdaniji izbor putovanja do udaljenijih aerodroma. Uštedite svoje vrijeme i novac i bezbrižno krenite na putovanje. Taxi šibenik je tu kako bi uhvatili svoj let sigurno, brzo i po najpovoljnijim cijenama.

Naši profesionalni vozači i kvalitetna usluga dostupni su svima, u svako doba dana i noći, sedam dana u tjednu. A kako bi Vaše zadovoljstvo bilo potpuno, omogućili smo Vam i najpristupačnije cijene na tržištu. 

Osim modernih osobnih automobila, u našem voznom parku možete pronaći i nekoliko kombi vozila za prijevoz do 8 osoba, što je odlična opcija za sve one koji ne putuju sami već sa prijateljima ili obitelji i žele podijeliti trošak vožnje. 

Izbjegnite stres oko prijevoza na dan putovanje i poklonite nam svoje povjerenje! Rezervirajte svoje taxi vozilo brzo i jednostavno putem telefona ili ispunite kontakt formu!

Osim transfera do Zračne luke Dubrovnik u našoj ponudi također možete pronaći i usluge prijevoza do Zračne luke Split, Zadar ili Dubrovnik.


Najčešća pitanja

Koliko ranije je potrebno doći u Zračnu luku Dubrovnik prije leta?

Minimalno 90 min (1.5 h) prije leta za domaće letove i minimalno 120 min (2 h) ukoliko se radi o međunarodnom letu

Koliko traje vožnja od Šibenika do Zračne luke Dubrovnik?

3h i 20 min

 

Koliko je udaljen Šibenik od Zračne luke Dubrovnik?

349 km

 

 

 

Rezerviraj Transfer

Svi zaslužujemo sami kreirati svoje planove. Ovaj put, zato, nazovite naš Taxi Šibenik koji vozi prema Vašem voznom redu ili ispunite kontakt formu!

    Možda će vas zanimati...