Nalazite se u hotelu Solaris i planirate nastavak svog putovanja ili putujete kući preko aerodroma u Dubrovniku? 

Privatni prijevoz najbrži je i najudobniji način prijevoza do često dosta udaljenog aerodroma i zato zaboravite na nepouzdane javne prijevoze i sate vožnje na prekrcanim međugradskim cestama – Taxi Šibenik je tu za vas kako bi vaše putovanje prošlo sigurno, bez briga i po najpovoljnijim cijenama. 

Zašto odabrati Taxi Šibenik?

Zračna luka Dubrovnik smjestila se 20 kilometara južno od grada Dubrovnika i treća je najprometnija zračna luka u Hrvatskoj. Solaris je od zračne Dubrovnik udaljen 298 kilometara, a kako bi prešli ovu relaciju koristeći javni i međugradski prijevoz morat ćete promijeniti nekoliko vrsta prijevoza. 

Prvi korak je korištenje javnog gradskog autobusa od Solarisa do Šibenskog kolodvora. Nadalje, kako bi došli od Šibenika do Dubrovnika morat ćete koristiti neku od međugradskih linija koje često voze i više od 7 sati uz 20-ak stajanja i uz mogućnost presjedanja u drugi autobus u Splitu. 

Kada napokon stignete u Dubrovnik, tu nije kraj vašeg putovanja. Kako bi došli do aerodroma morat ćete uhvatiti službeni shuttle autobus ili neku od gradskih linija koje kao stajalište imaju Dubrovački aerodrom. 

Kako bi izbjegli ove komplikacije i kako bi vaše putovanje započelo bezbrižno bez razmišljanja o voznim redovima sklonim promjenama, odaberite Taxi Šibenik! 

U usporedbi s drugim opcijama prijevoza, Taxi Šibenik je prilagođen samo vama i vašem rasporedu i do zračne luke Dubrovnik će vas dovesti brzo i sigurno. Vožnja taksijem traje oko 3 sata i 40 minuta, a naši vozači su profesionalci s mnogobrojnim uspješno obavljenim vožnjama, a rezervacija vozila je brza i jednostavna.

Naš vozač čekat će vas ispred hotela Solaris u točno dogovoreno vrijeme s natpisom s vašim imenom i vozi vas direktno do odabrane zračne luke. 

Kako bi se uspješno registrirali na let u Dubrovačku zračnu luku je potrebno doći minimalno 120 minuta prije leta, a kako bi vaše putovanje prošlo što ugodnije, organizirano taksi stajalište nalazi se neposredno ispred putničkog terminala “B” zračne luke.

zračna luka Dubrovnik

Cijena taxi transfera do Zračne luke Dubrovnik

Ukoliko želite uštedjeti vrijeme i novac i započeti svoje putovanje bez nepotrebnog stresa kada putujete do udaljenijih aerodroma privatni transferi su najbolji i najpouzdaniji izbor, a Taxi Šibenik je tu za vas kako bi uhvatili svoj let po najpovoljnijoj cijeni, brzo i sigurno. 

Uz najpristupačnije cijene na tržištu, Taxi Šibenik ponosi se i sa modernim voznim parkom i vozačima profesionalcima s mnogobrojnim uspješno odrađenim vožnjama, čije su vam usluge dostupne sedam dana u tjednu u bilo koje doba dana i noći tokom cijele godine. 

Svi oni koji na putovanje kreću u društvu obitelji ili prijatelja i žele podijeliti troškove vožnje, ne trebaju brinuti jer osim modernih osobnih automobila u našem voznom parku na raspolaganju su i kombi vozila za do 8 osoba. 

Osim prijevoza od Solarisa do zračne luke Dubrovnik u našoj ponudi možete pronaći i prijevoz od Solarisa do zračne luke Split, Zadar ili Zagreb. 

Poklonite nam svoje povjerenje i vozite se sigurno i udobno do željene destinacije! Svoje taxi vozilo možete rezervirati brzo i jednostavno putem telefona ili ispunjavanjem kontakt forme!

    Možda će vas zanimati...