Nalazite se u hotelu Solaris i planirate nastavak svog putovanja ili putujete kući preko aerodroma u Dubrovniku? 

Privatni prijevoz najbrži je i najudobniji način prijevoza do često dosta udaljenog aerodroma i zato zaboravite na nepouzdane javne prijevoze i sate vožnje na prekrcanim međugradskim cestama – Taxi Šibenik je tu za vas kako bi vaše putovanje prošlo sigurno, bez briga i po najpovoljnijim cijenama. 

Zašto odabrati Taxi Šibenik?

Zračna luka Dubrovnik smjestila se 20 kilometara južno od grada Dubrovnika i treća je najprometnija zračna luka u Hrvatskoj. Solaris je od zračne Dubrovnik udaljen 298 kilometara, a kako bi prešli ovu relaciju koristeći javni i međugradski prijevoz morat ćete promijeniti nekoliko vrsta prijevoza. 

Prvi korak je korištenje javnog gradskog autobusa od Solarisa do Šibenskog kolodvora. Nadalje, kako bi došli od Šibenika do Dubrovnika morat ćete koristiti neku od međugradskih linija koje često voze i više od 7 sati uz 20-ak stajanja i uz mogućnost presjedanja u drugi autobus u Splitu. 

Kada napokon stignete u Dubrovnik, tu nije kraj vašeg putovanja. Kako bi došli do aerodroma morat ćete uhvatiti službeni shuttle autobus ili neku od gradskih linija koje kao stajalište imaju Dubrovački aerodrom. 

Kako bi izbjegli ove komplikacije i kako bi vaše putovanje započelo bezbrižno bez razmišljanja o voznim redovima sklonim promjenama, odaberite Taxi Šibenik! 

U usporedbi s drugim opcijama prijevoza, Taxi Šibenik je prilagođen samo vama i vašem rasporedu i do zračne luke Dubrovnik će vas dovesti brzo i sigurno. Vožnja taksijem traje oko 3 sata i 40 minuta, a naši vozači su profesionalci s mnogobrojnim uspješno obavljenim vožnjama, a rezervacija vozila je brza i jednostavna.

Naš vozač čekat će vas ispred hotela Solaris u točno dogovoreno vrijeme s natpisom s vašim imenom i vozi vas direktno do odabrane zračne luke. 

Kako bi se uspješno registrirali na let u Dubrovačku zračnu luku je potrebno doći minimalno 120 minuta prije leta, a kako bi vaše putovanje prošlo što ugodnije, organizirano taksi stajalište nalazi se neposredno ispred putničkog terminala “B” zračne luke.

zračna luka Dubrovnik

Cijena taxi transfera do Zračne luke Dubrovnik

Ukoliko želite uštedjeti vrijeme i novac i započeti svoje putovanje bez nepotrebnog stresa kada putujete do udaljenijih aerodroma privatni transferi su najbolji i najpouzdaniji izbor, a Taxi Šibenik je tu za vas kako bi uhvatili svoj let po najpovoljnijoj cijeni, brzo i sigurno. 

Uz najpristupačnije cijene na tržištu, Taxi Šibenik ponosi se i sa modernim voznim parkom i vozačima profesionalcima s mnogobrojnim uspješno odrađenim vožnjama, čije su vam usluge dostupne sedam dana u tjednu u bilo koje doba dana i noći tokom cijele godine. 

Svi oni koji na putovanje kreću u društvu obitelji ili prijatelja i žele podijeliti troškove vožnje, ne trebaju brinuti jer osim modernih osobnih automobila u našem voznom parku na raspolaganju su i kombi vozila za do 8 osoba. 

Osim prijevoza od Solarisa do zračne luke Dubrovnik u našoj ponudi možete pronaći i prijevoz od Solarisa do zračne luke Split, Zadar ili Zagreb. 

Poklonite nam svoje povjerenje i vozite se sigurno i udobno do željene destinacije! Svoje taxi vozilo možete rezervirati brzo i jednostavno putem telefona ili ispunjavanjem kontakt forme!

  Možda će vas zanimati...

  Amadria Park aerodrom Split

  Transfer od Amadria Parka do Zračne luke Split

  Proveli ste godišnji odmor u Amadria Parku, najvećem hotelskom naselju na području Šibenika. Vraćate se kući avionom ili nastavljate putovanje u neku drugu destinaciju i treba vam prijevoz do najbližeg aerodroma… Koje su vam opcije? Ako ste pronalazite u ovoj priči, složit ćete se da je najbrže i najracionalnije rješenje

  Pročitajte više »
  Transfer od Solarisa do Zadra

  Transfer od Solarisa do Zadra

  Transfer od Solarisa do Zadra Solaris je jedan od najpopularnijih i najatraktivnijih hotela u Šibeniku. Prvi je izbor mnogim gostima koji u Šibenik dolaze na ljetovanje – neki zbog prekrasnih plaža, drugi zbog kampiranja i uživanja u netaknutoj prirodi. Za one kojima je potreban prijevoz do Zračne luke Zadar, postoji

  Pročitajte više »
  airport zagreb

  Transfer od Solarisa do Zračne Luke Zagreb

  Želite li mirnu, brzu i ekonomičnu vožnju do zagrebačkog aerodroma, Taxi Šibenik donosi ponudu koju ne možete odbiti! Transfer od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu Transfer od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu je jednostavan i brz. Možete birati između automobila s 4+1 sjedala ili 7+1 za vece grupe. Taksi je

  Pročitajte više »
  aerodrom Dubrovnik

  Transfer od Marine Mandalina do Zračne Luke Dubrovnik

  Ukoliko želite posjetiti Dubrovnik ili bilo koji drugi grad na Jadranu, upotrijebite naš taksi. Mi ćemo Vam organizirati prijevoz od Marine Mandaline od aerodroma u Dubrovniku. Putovanje od Marine Mandaline do Aerodroma u Dubrovniku Nakon što ste završili svoje odmaranje na jadranu, opuštali i uživati u pogledu na panoramu u

  Pročitajte više »
  zračna luka Zagreb

  Transfer od Marine Mandalina do Zračne Luke Zagreb

  Iskrcali ste se u Marinu Mandalinu i trebate nekako doći do Zračne luke u Zagrebu? Možda ste stigli sa višednevnog jedrenja po širokom plavom Jadranu, ili ste išli na zadnji izlet pred odlazak i hitno trebate stići do Zagreba kako biste uhvatili let doma. Bez obzira na situaciju, postoji nekoliko

  Pročitajte više »
  Aerodrom Zadar

  Transfer od Solarisa do Zračne luke Zadar

  Smješteni ste u Hotelu Solaris u Šibeniku i trebate uhvatiti odlazni let sa Aerodroma u Zadru, a brine Vas kako ćete to uspjeti?  Niste sami. Većina gostiju nalazi se u sličnoj situaciji, i taj je problem lako rješiv. Opcije za prijevoz do Zadra Ono što svima prvo padne na pamet

  Pročitajte više »
  aerodrom Split

  Transfer od Solarisa do Zračne luke Split

  Taxi Šibenik vam olakšava pronalaženje taksija, uz širok raspon ponuda, kao što su vožnje do zračne luke, odlazak iz zračne luke i lokalni prijevoz. Uobičajena je praksa voziti se taksijem od jednog do drugog odredišta. Taksisti će često imati popis destinacija i cijena karata za ljude koji idu na ta

  Pročitajte više »
  Transfer do Zračne luke Zagreb

  Transfer od Šibenika do Zračne Luke Zagreb

  Planirate godišnji odmor, putovanje s prijateljima ili Vas čeka poslovno putovanje? Kako vam potraga za parkingom u blizini aerodroma i vozni redovi javnog prijevoza ne bi kvarili raspoloženje na dan putovanja, osmislili smo sigurno i provjereno rješenje. Brzo i sigurno Vas prevozimo do željene destinacije, onda kada Vama to odgovara.

  Pročitajte više »
  Transfer do Zračne luke Dubrovnik

  Transfer od Šibenika do Zračne Luke Dubrovnik

  Kada planiramo putovanje svima nam je u cilju što bolje iskoristili dragocjeno vrijeme i putovati bez briga. Ako želite siguran i pouzdan prijevoz, prilagođen samo Vama, Taxi Šibenik je tu kako bi došli do svoje destinacije na najudobniji i najbrži način. Naše usluge možete iskoristit u bilo koje doba dana

  Pročitajte više »