Taxi Šibenik vam olakšava pronalaženje taksija, uz širok raspon ponuda, kao što su vožnje do zračne luke, odlazak iz zračne luke i lokalni prijevoz.

Uobičajena je praksa voziti se taksijem od jednog do drugog odredišta. Taksisti će često imati popis destinacija i cijena karata za ljude koji idu na ta odredišta.

Ovo je najbolji način da stignete s jedne destinacije na drugu, jer je pristupačan i praktičan.

Vožnja od Solarisa do Aerodroma u Splitu

Aerodrom u Splitu je druga najprometnija zračna luka u Hrvatskoj, nakon Zračne luke “Franjo Tuđman” u Zagrebu.

Ukoliko ste za Vaše putovanje odabrali upravo ovaj aerodrom, naš Taxi je osigurao prijevoz putnika i do ove destinacije.

Rezervacija privatnog taxi prijevoza od Solarisa do Aerodroma u Splitu je najpovoljniji način da dođete do vašeg odredišta. Udaljenost od Solarisa do Aerodroma u Splitu je 60 km i trebat će Vam oko sat vremena do tamo.

Naš vozač će vas čekati u Solarisu s natpisom na kojem se nalazi vaše ime, te će Vas odvesti do vaše destinacije.

Naš Taxi Vas vozi ravno na aerodrom u Splitu, Šibeniku najbliže zračne luke. 

Na aerodromu postoji mjesto rezervirano za autotaksi prijevoze putnika, stoga, ne brinite, prepustite sve brige vašem vozaču.

Na ovaj aerodrom je potrebno doći na registraciju bar 90 minuta prije za put po Hrvatskoj, odnosno 180 minuta prije za međunarodni let. 

Uz najpristupačnije cijene,Taxi Šibenik omogućit će Vam brz dolazak na aerodrom u Splitu. 

Naše usluge možete koristiti 24/7. Po vašoj volji, gdje god želite. Računajte na Nas!

Prednosti vožnje sa Šibenik taksijem

Ako putujete u Šibenik autobusom ili automobilom, taxi služba je najbolji način za kretanje gradom.

Taxi je ekonomičnija opcija za one koji ne žele plaćati parking u centru Šibenika ili koji žele udobniju vožnju nego što pruža javni prijevoz.

Solaris Šibenik

Cijena taxi transfera od Solarisa do Aerodroma u Splitu

Taxi Šibenik Vam garantira najbolju uslugu prijevoza, opustite se i uživajte na našim udobnim sjedalima i prepustite svoje brige našim profesionalnim vozačima.

Naš glavni cilj je Vaše zadovoljstvo, s time smo Vam omogućili smo najpristupačnije cijene na tržištu. Uz naš Taxi uhvatite svoj let brzo po najpovoljnijoj cijeni!

Ukoliko putujete sa prijateljima ili obitelji, nudimo vam vozila za do 8 osoba. Slobodno nas kontaktirajte ukoliko Vam je potreban prijevoz za više osoba.

Rezervacija vozila je izrazito jednostavna. Naša vozila možete rezervirati putem telefona ili kontakt forma.

Osim transfera od Solarisa do Aerodroma u Splitu, u našoj ponudi također možete pronaći i usluge prijevoza do Zračne luke Zadar, Zagreb ili Dubrovnik!

Rezerviraj Transfer

Nazovite Taxi Šibenik ili ispunite kontakt formu kako biste se vozili prema Vašem voznom redu!

    Možda će vas zanimati...