DALMARE Shopping Centar

Dalmare centar sibenik

DALMARE – jedan od najljepših trgovačkih i poslovnih centara u Hrvatskoj

Kada su ga prozvali “Grad na kraju grada” čim je otvoren i čim je pokazao svu svoju raskoš, praktičnost, veliki i šarolik izbor, mnogi nisu ni naslutili da će Dalmare zaista to i postati. Grad na kraju grada i mnogi su ga tako i doživjeli te svoje slobodno vrijeme čak, i kada nisu potrebe za nabavkom ili kupnjom, vrijeme provode upravo tamo u Dalmare centru i to u neobaveznom druženju, razgledavanju, ugodnoj kavici, nekada uz doručak, ručak, desert, ili čak samo u šetnji tim impozantnim zdanjem.

Naravno, prvenstvena je njegova trgovačka namjena i u Dalmareu i za Dalmare može se reći “nema čega nema”. Prvi i osnovni problem parking mjesta na kojega nailazite bilo gdje u gradu i gradovima, tamo je riješen. Nekoliko je platoa gdje ćete uvijek pronaći mjesto za svoj automobil, a na raspolaganju vam je i garaža iz koje dizalima ili pješice, kako vam odgovara možete krenuti na svoj ugodan put prostranstvima Dalmare centra. U centru možete naći sve od najmanje sitnice do najvećeg, primjerice komada namještaja koji vam treba za vaš dom. Došlo je vrijeme u Šibeniku i okolici kada vas netko pita gdje ste nešto kupili ili nabavili, da je odgovor u velikom postotku slučajeva, upravo u Dalmare centru. I njegova se ponuda, odnosno izbor raznovrsnih trgovina neprestano povećava. Moderni lanac brze prehrane McDonalds svoje je mjesto našao tamo i već godinama je hit koji ne izlazi iz mode. Trgovine s namještajem podsjećaju na najbolje europske trgovine tog tipa u velikim gradovima. Sve su to tvrtke koje su ostavile svoj trag i ostvarile suradnju s kupcima diljem Europe i svijeta. Dalmare je i poslovni centar. Mnoge tvrtke tamo su pronašle svoja sjedišta, u Dalmareu su smještene banke, stoga za veliku većinu svojih potreba koje opisuju poslove iz te kategorije, ne morate ići nigdje drugo nego u Dalmare centar.

Shopping centar dalmare SIbenik

Teško je nabrojati baš sve što se tamo nalazi. Dalmare je centar mode i elegancije. Iz izloga brojnih trgovina proviruju najbolji robni komadi za sva godišnja doba. Od trgovina elegantnom poslovnom, svečanom, casual, pa do onih najpopularnijih sa modernom odjećom i obućom za mlade. Zaista se na jednom mjestu može pronaći sve što vam treba taj čas, dakle istoga trenutka, a što ćete nositi u nadolazećem vremenskom razdoblju. Kafići su ugodni, lijepi i popularni. Na nekoliko mjesta u Dalmare centru kuha se najbolja kava, a gotovo uvijek, bez obzira na doba godine, traži se stol više. Mnogi iz Šibenika i, dakako, okolnih mjesta u Dalmare odlaze samo na kavicu, sok, pivo i neobavezno čavrljanje s društvom. Vrlo su popularne trgovine sportskom opremom, odjećom i obućom. Ima ih nekoliko. U Dalmareu možete nabaviti sportski asortiman najboljih i najkvalitetnijih brendova. Stoga je potrebno samo izabrati što želite i u Dalmareu ćete to sigurno pronaći. Bilo da se radi o tenisicama, trenirci, eventualno samo jednoj majici ili hlačama, i tako u nedogled. Dalmare je i kulturni centar.

Dalmare ducani

Težnju za kinom kojega su Šibenčani negdje u ratnim i poslijeratnim godinama izgubili, pa ga dugo prizivali, pokrio je CineStar Šibenik sa, ne treba naglašavati, izborom najboljih i najnovijih filmova iz svemira svjetske produkcije. Još jedno mjesto ćemo posebno istaknuti, upravo zato što je iz novije povijesti trgovačkog centra. Palančikarnica Roll’n’ Joy već je omiljeno mjesto slasti među našim sugrađanima, ali i šire. Razgovarajući sa građanima ili šibenskim taksistima koje je možda najfrekventnije mjesto u Dalmareu gdje voze svoje klijente, ističu kako se zaista radi o tome koje je doba dana ili godine. Palančikarnica je veliki hit, Cinestar je popularan neprestano, a kako smo već naglasili, netko u Dalmare odlazi samo na kavu ili druženje. Naravno, u to je uključena i šetnja i razgledavanje. Ako smo već spomenuli odjeću i modu i trgovine najpoznatijih imena koje su se smjestile u Dalmareu, sportske sadržaje i opremu, dodajmo da u Dalmareu naravno možete nabaviti i svoj novi bicikl, loptu, rekvizite za ne tako poznate sportove čija popularnost tek kuca na vrata našega grada. U Dalmare centru naravno možete okušati i igre na sreću u klasičnoj ponudi koju dobro poznajemo. Neprestane su nagradne igre, stoga na hodnicima centra često možete ugledati izložen novi automobil ili motocikl koji možda čeka upravo vas. Tamo se nalazi sve na jednom mjestu i za vaše kućne ljubimce, velika trgovina s prehrambenim proizvodima. Zlatarnice, kiosci dnevnog tiska, trgovine školske opreme. Satovi, nakit, igračke za djecu, pokloni za vaše članove obitelji i prijatelje, sve to vas čeka u “Gradu  na kraju grada”. Teško je nabrojati. Ali Dalmare zaista živi najljepšim svjetlima, a Šibenik živi upravo zbog Dalmarea. Ugodan boravak i dođite nam opet

Leave a Reply

Your email address will not be published.