Isplati li se posjetiti Fun Park Biograd?

fun park , fun, biograd

Američki filmovi i serije prepuni su scena u kojima djeca vrište od sreće kada im roditelji kažu da idu u neki zabavni park. Te se scene vjerojatno događaju i u stvarnosti jer većina djece i mnogi odrasli žude za adrenalinom, šarenilom i zabavom koja se krije iza vrata svjetski poznatih zabavnih parkova.
Do prije nekoliko godina za posjetiti zabavni park morali ste napustiti Lijepu Našu. To je značilo da ogroman dio djece nikada neće okusiti navalu veselja i adrenalina izazvanu ludim vožnjama i drugim atrakcijama.
Onda je na tamnom dosadnom Hrvatskom nebu zasjala jedna zvijezda. U Biogradu na Moru otvoren je Fun Park Biograd. To je lica mnoge djece čiji roditelji ne plivaju u novcu razvuklo u osmijeh. Sigurni smo da su mnogi osmjeh skrili iza najslađih, dobro uvježbanih, molećivih lica. 

No radi li se tu o pravom zabavnom parku ili je to samo precizno ispaljena strijela u meka dječja srce i prazne novčanike njihovih roditelja?

Što Fun Park Biograd nudi?

Ako zamišljate ovaj zabavni park kao nešto slično luna parkovima koji nas posjete zimi, možete odmah odahnuti.
Fun Park Biograd mnogo više podsjeća na zabavne parkove kakve imamo priliku vidjeti u filmovima.
Onaj klišej da se iza vrata zabavnog parka krije zabava za cijelu obitelj u ovom slučaju je i više nego točan. Bez obzira posjetite li Fun Park Biograd sami, s boljom polovicom ili s cijelom obitelji taj će vam posjet zauvijek ostati u sjećanju. 

Mnogobrojne atrakcije zadovoljiti će svačije potrebe. Oni koji se boje visine mogu pobijediti taj strah na nekoj od visinskih vožnji. Nema mjesta strahu jer je sigurnost uvijek na prvom mjestu u Biogradu. Vi se samo udobno smjestite u sjedalo i opustite se, koliko možete.
Romantici će više uživati u sporim vožnjama, dok će ovisnici o adrenalinu vrištati od uzbuđenja dok lete kroz nebo. 

Za dječju zabavu se ne treba brinuti jer dječja su srca vesela sama po sebi. Oni prepoznaju ljepotu u stvarima u kojima odrasli, otupljeni životom, ne vide gotovo ništa. No, da ne bi sva zabava bila samo u mašti tu su Simulator, Alien, XD Dark Ride, Kuća strave i još mnogo toga. Priuštite svojoj djeci nezaboravno iskustvo o kojem će moći pričati svojim prijateljima. Tko zna, možda neki od njih shvate što žele biti kad odrastu kada vide kako radi zabavni park. Neki će možda htjeti biti graditelji, neki će sigurno htjeti biti astronauti i piloti, ali što je najvažnije od svega svi će biti sretni. 

Fun park Biograd - Spin

Vratimo se na romantike kako bismo vam pokazali da ovaj park nije namijenjen samo djeci.
Povedite svoju djevojku ili ženu na vožnju najvećim panoramskim kotačem u parku – Adria Eye. Čak i ako se bojite visine nemojte oklijevati niti trenutka. Vožnja je, kao i sve druge, potpuno sigurna. Polagana je i vozite se u kabinama koje odvajaju vas i vašu ljubav od ostatka svijeta. Parajući nebo Adria Eye će vam pokazati nevjerojatan pogled na Kornate i naše more. Skrite se od svijeta, sami vas dvoje, u Fun Parku Biograd.

Fun park Biograd - Boat on water

Za ovisnike o adrenalinu ovaj se park pobrinuo više nego dobro. Većina će vožnji aktivirati vaše nadbubrežne žlijezde, ali jedna se posebno ističe. Tornado je vožnja poslije koje su mnogim hrabrima klecala koljena. Okreće se oko svoje osi i podiže se od 120°. Vožnja ima četiri razine, a za najhrabrije četvrtu pale barem na jednoj vožnji u danu.tornado - fun park Biograd

Treba li nositi mini frižidere s hranom u Fun Park Biograd?

Ako ste mislili da ćete biti gladni unutar zabavnog parka, grdno ste se prevarili. Ostavite spakirane sendviče kod kuće jer se na području parka nalazi restoran i nekoliko barova. Voće, kava, kokteli. Sve što vam treba dostupno je u parku koji garantira zabavu.

Kako doći do zabavnog parka?

Kao i bilo gdje drugdje do Fun Parka Biograd najlakše je doći najboljim taksijem u gradu. Nazovite nas i mi istog trena šaljemo vrhunski auto s još boljim vozačem. Biograd je na moru, kao što mu i samo ime kaže, pa do tamo možete stići i luksuznim brodom. Zamislite oduševljenje na licima vaše djece nakon takvog dana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.