Jet ski Šibenik

Jet ski Sibenik

Svako ljetovanje sa sobom nosi bezbroj dobrih razgledavanja, zvjezdanih večeri, pješčanih plaža, zabave i vjetra u kosi – svojevrsne hrane za sva naša osjetila. Svatko za sebe traži idealan način kojim to može i ostvariti. Zato, ako ste se ove godine našli u Šibeniku ili njegovoj okolici i tražite ”ono nešto” po čemu ćete pamtiti svoje ovogodišnje ljeto, na pravom ste mjestu! Bilo da ste avanturist u nastajanju ili, pak, dugogodišnji iskustvenjak, Taxi Šibenik odvest će Vas ravno u ruke ludoj jet ski vožnji u Šibeniku koja će Vam pružiti nezaboravno iskustvo, a Vaše ljeto pretvoriti u ”ono ljeto kad sam iznajmio jet ski”.

U ugodnom društvu ili u samostalnom pothvatu, razgledajte ljepote šibenskog arhipelaga, njegove prirode, morskog doživljaja i skrivenih uvala. Počastite se! Odvezite se na tvrđavu sv. Nikole, Jadriju ili otoke poput Zlarina, Prvića i Obonjana koji će Vam otvoriti vrata u novu razinu mira i pružiti prizore s razglednice.

Jet ski najam

Ako ste se pronašli u uvodnim riječima, ali ne znate kako da to ostvarite, bez brige! Najam jet skija dostupan je kako u samom gradu Šibeniku tako i u obližnjim mjestima poput Vodica i Murtera. Raznovrsnost ponuda omogućit će Vam da izaberete onu idealnu za Vas i Vaše želje.

Ako ste željni adrenalina i samog osjećaja uzbuđenja, odvest ćemo Vas do Rent a boat & jet ski ExperienceŠibenik koji nude vožnju od 10, 30 ili 60 minuta na Sea doo GTI 130 skuteru za dvoje. Ako tražite i više od toga, u ponudi možete pronaći i paket ”adventure trip” koji, osim vožnje jet skija, obuhvaća i druge avanturističke alternative.

Taxi Sibenik - jet ski

Jet ski dnevni najam

Za sve Vas kojima su kratka vožnja i nalet adrenalina važni, ali nisu na prvome mjestu, jet ski dnevni najam savršena je opcija. Za duže iskustvo istraživanja i morskog provoda, dovoljno je odvesti se do obližnjih Vodica u kojima Jet ski ”Olympia Beach” nudi jedinstveni jet ski safari od 3h i 30min za jednu ili dvije osobe uz besplatan ručak na otoku Zlarinu.

Ako ste od onih koji već imaju isplaniranu rutu za cijeli dan i ne želite da Vas išta veže uz plan i program, cjelodnevni najam također je moguć u Vodicama i u Tribunju, malom mjestu u blizini.

Za ekstremne pustolove postoji još jedna opcija – tjedni najam Sea doo SPARK morskog skutera ili Yamahe VX na području Marine Mandaline u Šibeniku i Marine Hramine na otoku Murteru.

Jet ski cijena

Vjerojatno ste se već i pri samom početku zapitali ”A koliko će me sve to koštati?”. Cijena jet skija na ovom području se kreće od 200 kn za 10-minutnu, 600 kn za 30-minutnu i 1200 kn za 60-minutnu vožnju pa do približno 1600 kn za duže ture i cjelodnevne najmove. Cijena varira od agencije do agencije te s obzirom na broj osoba koje sudjeluju.

Ne razbijajte glavu o tome kako doći do svake od navedenih lokacija – zato smo mi tu. Dopustite nam da doprinesemo iskustvu Vašeg ljeta – udobno se smjestite i krenite u vožnju kojom će započeti ono što ćete pamtiti i o čemu ćete pričati još dugi niz godina!

Leave a Reply

Your email address will not be published.