Kako doći do Obonjana?

Obonjan

Pored samog Šibenika, mnogi posjećuju prekrasne otoke šibenskog arhipelaga. Dok su među najpoznatijima Prvić i Zlarin, ovaj se arhipelag sastoji od brojnih drugih otoka i otočića. Svaki od njih ima svoje posebne čari, a jedan koji definitivno vrijedi posjetiti je Obonjan.

Nekad je Obonjan bio poznat kao otok izviđača, dok je danas top destinacija za luksuzan glamping. Do samog otoka vozi tek nekoliko linija dnevno pa se mnogima čini teško organizirati jednodnevni izlet, no nasreću tu je Šibenik Taxi. Uz naše taxi boat usluge lako možete doći do Obonjana u doba dana koje vam najviše odgovara te biti sigurni da nećete propustiti povratak kući. Izbjegnite putovanje trajektima i putničkim brodovima uz privatan prijevoz.

Odaberite Taxi Šibenik za najbolju vožnju

Putovanje do Obonjana standardnim linijama znači malu fleksibilnost i često nemoguću izvedbu ako dolazite iz nekog mjesta blizu Šibenika. Mnogima je teško organizirati transport do Šibenika na vrijeme kako bi stigli na brod za Obonjan, no za to postoji rješenje.

Prije svega, nudimo različite transfere koji osiguravaju udoban prijevoz do Šibenika. Tako ne ovisite o međugradskim linijama i bit ćete sigurni da ćete doći na vrijeme. Osim toga, uz Taxi Šibenik možete organizirati direktan prijevoz do samog Obonjana. Budući da je ovaj otočić relativno malen, on je često usputna postaja brodskih linija te se njime rjeđe prometuje van sezone. Ne dopustite da vas ove okolnosti spriječe u otkrivanju Obonjana. Sama vožnja traje maksimalno 40 minuta, a bez usputnog stajanja može biti i brža.

Za organizaciju vožnje do Obonjana dovoljno je dogovoriti se online ili telefonski. Izbjegnite velike brodske linije na kojima ćete biti u gužvi i nećete moći utjecati na raspored. U privatnoj vožnji dobivate luksuz i mir, ali i najbrži transport od Šibenika do Obonjana. Osim iz Šibenika, do Obonjana je moguće doći i iz Vodica, a mi osiguravamo i transfer do Vodica kako biste sve mogli prilagoditi svojim planovima. Taxi Šibenik brine se za vaš prijevoz kako na kopnu, tako i na moru te vam omogućava ljetovanje bez briga.

izlet na Obonjan

Zašto posjetiti Obonjan?

Kao i drugi otoci šibenskog akvatorija, Obonjan krasi prekrasna priroda karakteristična za mediteranske otoke. Radi se o nenaseljenom otočiću kojim vlada mir, ali treba imati na umu da je privatan te javna sezona traje do sredine osmog mjeseca.

Za vrijeme sezone, ovdje djeluje prekrasan glamping resort smješten u borovoj šumi. Cijeli kamp osmišljen je tako da bude u skladu s prirodom pa ćete biti okruženi prirodnim materijalima i mirom. Budući da je nenaseljen, većina prirode na otoku je netaknuta, stoga je Obonjan idealna destinacija za ljubitelje prirode. Šibensko područje poznato je po prekrasnoj prirodi, među kojima se ističe Nacionalni park Krka, no na otočićima šibenskog arhipelaga puno je manje ljudi i možete je istražiti u miru.

Sve u svemu, Obonjan je prekrasan dragulj koji vrijedi posjetiti, a kako biste ga mogli otkrivati u miru i bez žurbe, organizirajte prijevoz s Taxi Šibenik i putujte svojim tempom. Zaboravite na trajekte i putničke brodove koji vam oduzimaju fleksibilnost i privatnost. Neka cijeli izlet na Obonjan prođe opušteno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.