Masažni centri u Šibeniku

Masazni centri u Sibeniku

Što je masaža?

Onaj opuštajući, oslobađajući osjećaj? Antistres terapija? Zaborav na sve ostale brige, barem na kratko? Da, to je masaža. Jedan od najstarijih oblika liječenja koji efikasno djeluje od prapovijesnih vremena, a kojeg su u svoje vrijeme zagovarali Hipokrat i Galen. Iako postoje razni oblici masaže, masaža rukama i dalje je najučinkovitija. Svoju uspješnost duguje upravo psihološkom učinku dodira kojeg ne može zamijeniti niti jedno drugo pomagalo. Metode kakve danas poznajemo ponajviše su razvili i usavršili Japanci vodeći se tada poznatom kineskom metodom akupunkture.

Masaza - Taxi Sibenik

Opuštajuća masaža  

Iako vrlo slična klasičnoj, ova vrsta masaže svoj fokus prvenstveno usmjerava smanjenju stresa. Osim izuzetno nježne tehnike, cjelokupni doživljaj relaksirajuće masaže upotpunit će i pomno uređen ambijent, skrojen baš tako da nam prenese zen osjećaj. Nakon ove masaže osjećat ćete se naspavano, odmorno i kao da ”krećete nanovo” svoj dan! Uz smanjenje stresa, Vaša će se energija obnoviti, a tijelo i um ponovno povezati u neodvojivu cjelinu.

Opustajuca masaza u SIbeniku - Taxi Sibenik

Medicinska masaža  

U svom nastajanju, masaža je bila prvenstveno namijenjena liječenju i ”popravku pokvarenog”, stoga ne čudi da je ova vrsta masaže među najučinkovitijima. U potragu za ovom vrstom masaže uputit će se svatko tko osjeća bol u vratu, leđima ili nekom drugom dijelu tijela, a nezaobilazan je dio rješavanja problema vezanih uz išijas. Djeluje tako da poboljšava cirkulaciju i opskrbljenost kisikom, a jačina i intenzitet prilagođavaju se s obzirom na ciljano područje.

Sportska masaža

Za sve koji svoj život žive ubrzanim, aktivnim i sportskim načinom, ova je masaža neizbježna ako ste željni što prije se ”vratiti na tračnice”. Njezin konačni cilj je ubrzati oporavak mišića, a intenzitet se prilagođava od osobe do osobe. Osim liječenja već nastale štete, ova masaža će i smanjiti rizik za pojavu budućih šteta!

Medicinska masaza u SIbeniku

Anticelulitna masaža

Svi smo barem jednom pomislili otići na nju. Stimulirajući odvod limfe, kružnim pokretima usmjerenima prema srcu ova vrsta masaže učvršćuje kožu i uklanja celulit. Kako se ništa ne postiže preko noći, na ovaj je tretman potrebno ići više puta u svrhu postizanja dugoročnog efekta. Zaboravite na mukotrpno vježbanje, opustite se i pustite da se masne naslage ”odmasiraju”!

Masaža za trudnice

Ili prenatalna masaža, blaga je masaža u kojoj je osoba okrenuta na bok, a riješit će Vas osjećaja natečenosti, umora i nesanice. Usmjerena je na uklanjanje fizičke, psihičke i emocionalne napetosti te su sva sredstva, ulja i ostali standardi prilagođeni stanju trudnice. Svi već znamo koliko majčino stanje utječe na stanje djeteta, stoga pružite sebi i svom djetetu odmor kakvog zaslužujete.

Masaza za trudnice - Sibenik taxi

Masaža vulkanskim kamenjem

Pronađeni u osušenim koritima rijeka, topla kamenja vulkanskog podrijetla poslažu se po tijelu, a svojim polaganim otpuštanjem topline postižu učinak maksimalne opuštenosti i regeneracije. Ponekad se masaža izvodi i samim kamenjem. Iako se ne preporuča trudnicama, idealna je za PMS i detoksikaciju!

Masaza vulkanskim kamenjem - Taxi Sibenik

 

Masažni centri u Šibeniku

Uz nabrojane, postoje još kraljevska, tajlandska, aromamasaža i razne druge. Bezbroj je mogućnosti, a za svaku Vam je potrebna samo čista želja za predahom i odmorom. Ako ispunjavate ovaj jednostavni kriterij, rješenje ćete pronaći u Feel Good Studiju, Yumeihu, Liniji Z, Vertebralisu ili u wellness centrima Life Wellness Center, D-Resort, Bellevue-Superior City Hotelu i još mnogim drugim lokacijama u kojima možete pronaći sve prethodno opisane vrste masaža i u kojima će zasigurno svatko pronaći nešto baš sebi po volji! Na ovim mjestima čeka Vas profesionalno, ugodno i pristupačno osoblje kojima je cilj uljepšati Vam dan i olakšati nošenje s izvorima stresa. Dozvolite si trenutke uživanja i zaboravite na sve probleme i brige.

Da bi doživljaj bio cjelokupan, nemojte razmišljati ni kako ćete do tamo – zato imate nas. Taxi Šibenik vozi Vas do svake lokacije kako bi Vam omogućio nezaboravno iskustvo opuštanja i relaksacije. Pozovite nas i priuštite si dan samo za Vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published.