Šibenik Nightlife 10.11.

Sibenik ljeti - zabave u Sibeniku

LUDILO U ŠIBENIKU ZA VIKEND

Ovog vikenda jednostavno ima svega za svačiji ukus. Zabavni i noćni program doživjet će vrhunac kvalitete. Partijat će se do jutra na nekoliko šibenskih lokacija, a svjedočit ćemo različitim zanimljivim glazbenim atrakcijama, te će svatko pronaći nešto za sebe.

NOVI SPEKTAKL U INSIDEU
Krenut ćemo od kraja grada i popularnog Inside cluba koji u petak otvara svoja vrata koncertom splitske Grupe Boss i popularne Domenice koji će do delirija opet dovesti publiku izvedbom najpopularnijih domaćih hitova. Zabava zagarantirana do jutra.

VINTAGE DONOSI IZVRSNE PLESNE RITMOVE

U Vintage baru sve popularnijem okupljalištu Šibenčana svih generacija plesat će se i zabavljati uz zanosne ritmove na Cuba nightu i taj izbor noćnog izlaska ovoga petka osigurava dobar provod. Sutra će posjetitelje rasplesati Mladen DJ time također dobitna kombinacija za zabavu.

ROCK ‘n’ ROLL I VRHUNSKI PLES NA RIVI

Caffe bar Domald u šibenskom Docu i ovog petka ostaje vjeran svom urbanom opredjeljenju, a nastupit će izvrsni lokalni glazbenici okupljeni pod imenom River band.
Azimut se konkurenciji odupire glazbenim spektaklom kojeg će producirati Bake JR i čovjek znakovitog imena Chuck Boris.
Od izlazaka u petak.

PRAZNIK ELEKTRONIKE U MINERSKOJ

Centralni događaj subote je svakako Nox. Festival alternative i elektronike u uvali Minerska, u izvrsno adaptiranom vojnom hangaru gdje će vas do jutra zabavljati izvrsna elektronska domaća i međunarodna imena. Izdvajamo gostovanje berlinskog majstora Jana Hestera.

ROMANTIKA UZ HITOVE DAVIDA BOWIEJA

Značajan događaj u subotu je u centru grada u vine baru Vino&Ino gdje će fantastični Pola Scoobsa odsvirati veliki dio repertoara Davida Bowieja.
Spomenut ćemo i sutrašnji koncert grupe 69 u caffe baru Victorija.
Zaista bogato. Izabirite nešto za sebe i uživajte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.