Šibenski noćni život

Šibenik Nightlife

Šibenski noćni život u usponu – moderni klubovi i brojna mjesta za zabavu

Šibenski noćni život još je jedna od kategorija u velikom usponu u gradu kojeg je zadnjih godina pratio veliki preobražaj iz industrijskog i ‘mrtvog’ grada u pravi turistički biser. Šibenik je već stabilna Meka mladih iz cijelog svijeta željnih dobrih noćnih, dnevnih, višednevnih provoda na nekim od festivala u gradu ili bližoj okolici. Već prije nekoliko godina Šibenik je dobio neslužbeni status ‘grada festivala‘. Veći je broj klubova za dobre izlaske u gradu. Klub Inside na samom kraju grada u blizini trgovačkog centra Dalmare jedan je od najbolje uređenih i najpoželjnijih mjesta za izlaske mladih. U Hrvatskoj i dobrom dijelu Europe već je nadaleko poznat klub Azimut, točno ispod stepenica koje vode prema Šibenskoj katedrali. Jedan od rariteta noćnih izlazaka u Šibeniku je Azimutov green stage i prizor mladih koji se zabavljaju ugodno sjedeći na svježoj travi i osluškujući neku dobru muziku ispred kluba, već je obišao Hrvatsku i Europu. Cijela je Šibenska riva puna kafića u kojima se posebno ljeti traži mjesto više, a služe kako mirnom ‘sjedećem’ noćnom izlasku u dobrom društvu, tako i cjelovečernjoj ludoj zabavi do kasno u noć.

Šibenska riva

Plaža Banj nudi klub koji tek mora zaživjeti kao popularno okupljalište, ali izlazak u dobar klub na pješčanoj plaži svakako je atraktivan izbor. Koncertna tvrđava sv. Mihovila mjesto je koje je u kratko vrijeme svog postojanja otkako je uređena u najljepšu pozornicu na otvorenom već privukla značajna imena svjetske i domaće glazbene scene, bilo da se radi o klasičnoj, pop, elektronskoj glazbi ili solo koncertima poznatih imena. Ljeti su aktualni brojni festivali u samom gradu. U okolici također postoje brojna mjesta za sve vrste ukusa mladih i onih starijih željnih zabave.

Šibenik nightlife

Šibenski centar grada mjesto je nekoliko izvrsnih klubova, a svake godine osvane neki novi i moderniji, i uz one koji već njeguju tradiciju Šibenskih noćnih izlazaka izvrsno nadopunjuju spektakularnu sliku gradskog noćnog života. Vodice i Primošten najpopularnija su mjesta u Šibenskoj okolici koja treba vidjeti. Zabava je tamo zagarantirana u dva najveća kluba Haciendu u Vodicama i Auroru u Primoštenu, ali postoji još niz klubova u koje se izlazi, a zabave su nezaboravne. Šibenik je turistički biser i po ponudi noćnog života i sve većom popularnošću među mladima diljem Europe i svijeta, već je uz bok mnogim većim i poznatijim gradovima. Čekaju vas svjetla prekrasnog Šibenika! Dođite i zabavite se!

 

 

One thought on “Šibenski noćni život

  1. Pingback:Nema više čekanja, Inside otvara u petak 29.rujna! - Taxi Šibenik

Leave a Reply

Your email address will not be published.