Izabrali ste Šibenik, konkretnije Amadria Park kao vašu ovogodišnju destinaciju za godišnji odmor, ali unatoč svim ljepotama koje Šibenik pruža, htjeli bi posjetiti i okolne turističke destinacije, kojih je u blizini Šibenika doista mnogo. Recimo da želite posjetiti – Zadar.

Javni prijevoz vjerojatno će vam prvo pasti na pamet, iako Zadar i nije toliko daleko, postoje i bolje, u najmanju ruku pristupačnije opcije, jedna od njih je svakako – najam taksija.

 

Prednost naše usluge

Amadria Park je od Zadra udaljen približno 69 kilometara, što je po prilici, oko sat vremena ugodne vožnje. Zašto odabrati baš naše usluge, evo tek nekih prednosti:

  •       Velik broj vozila, različitih kategorija koji su prilagođeni broju putnika. Ako putujete sami, u društvu prijatelji ili obitelji, sasvim je nebitno. Naša vozila prilagođena su svim vaši potrebama
  •       Vozila koja čine dio našeg voznog parka redovito su održavana i čista, tako da nećete ni primijetiti da se netko prije vas, vozio u istom automobile
  •       Kako bi naše usluge bile pristupačne većini ljudi, prilagodili smo i cijene
  •       Svi naši vozači su  – profesionalci, Što uvelike doprinosi razini naše usluge kao i sigurnosti koja nam je jedan od najvažnijih čimbenika u poslovanju
  •       Naše usluge prijevoza možete koristiti 24/7. Dostupni smo vam u bilo kojem trenutku

Transfer od Amadria Parka do Zadra

Vaše putovanje od Amadria Parka do Zadra, započinje otprilike ovako. Nakon što vas naš vozač dočeka ispred Amadria Parka, vozi vas do željene relacije, u ovom slučaju Zadra. Nekoliko je ruta koje vode do grada s najljepšim zalaskom sunca. 

Ako vam je cilj što brže stići od točke “a” do točke “b”, onda preporučujemo autocestu. Autocestom, na koju ćete se uključiti u šibenskoj Dubravi, do Zadra ćete stići za otprilike sat vremena.

Ako niste u žurbi, onda preporučujemo vožnju magistralom, s pogledom na more, otoke i mala dalmatinska mjesta. Vremenski, razlika i nije velika, tek nekih desetak minuta u odnosu na autocestu.

Koji god put odabrali, znajte da ćete s nama uvijek stići na vrijeme!

Amadria Park

Rezervacija transfera

Ako ste se odlučili unajmiti jedno od naših vozila, sam process rezervacije doista je jednostavan. Dakle, rezervaciju transfera obavljate preko naše internet stranice na kojoj se nalazi kontakt forma u kojoj morate definirati lokaciju s koje započinjemo transfer, konačno odredište, te datum i vrijeme kada će se transfer obaviti. 

Naravno, trebat će nam i vaši kontakt podaci kako bi naše kolege s vama mogle dogovoriti sve detalje. Druga opcija koja vam stoji na raspolaganju je napraviti rezervaciju preko našeg telefona, gdje vam na raspolaganju stoji naši kontakt služba.

Osim transfera od Amadria Parka do Zadra, u našoj ponudi također možete pronaći i usluge prijevoza do zračne luke u Splitu, Dubrovniku ili pak Zagrebu, ali i transfer do obližnjeg Nacionalnog parka Krka iz Solarisa!

Zaključak

Još uvijek niste donijeli konačnu odluku? Slobodno nas kontaktirajte, bez ustručavanja, naše kolege rado će vam pružiti sve potrebne informacije o transferu, dužini putovanja kao i vrsti vozila s kojima raspolažemo. Naša usluga dostupna vam je 24/7, u bilo kojem trenutku, stojimo vam na usluzi.

Rezerviraj Transfer

Nazovite Taxi Šibenik ili ispunite kontakt formu kako biste se vozili prema Vašem voznom redu!

    Možda će vas zanimati...