Transfer od Solarisa do Dubrovnika

Odlučili ste se za godišnji odmor u Solarisu, u predivnom povijesnom gradu Šibeniku, ali želite iskoristiti svoje vrijeme u Dalmaciji i posjetiti i druge divne dalmatinske gradove? Naš prijedlog je grad Dubrovnik – biser Jadrana, koji svake godine broji sve više posjetitelja, kako domaćih tako i stranih. 

Svi ti zaljubljenici u povijest, arhitekturu, dobru hranu i odličan provod, u Dubrovniku mogu doći na svoje. 

Ukoliko ste do Šibenika došli javnim prijevozom ili avionom, teško je planirati bilo kakve izlete, budući da se ipak radi o udaljenosti od gotovo 300 km. No ne znači da je nemoguće – uz Taxi Šibenik lako možete planirati bilo kakva putovanja, izlete i sve druge vrste potrebnih transfera.

Što vidjeti u Dubrovniku?

U Dubrovniku svakako posjetite poznate Dubrovačke zidine te staru gradsku jezgru. Uživajte u tom povijesnom gradu i njegovoj predivnoj arhitekturi, ručajte i popijte kavu na Stradunu. 

Ne propustite ni brdo Srđ, koje se uzdiže iznad Dubrovnika te vam svojom visinom od 413 m pruža jedinstven panoramski pogled na cijeli grad Dubrovnik, sve njegove znamenitosti te predivni plavi Jadran. 

Nakon turističkog obilaska pronađite osvježenje na predivnim dubrovačkim plažama. Pasjača plaža, Danče, Šulić ili sv. Jakov – izbor prekrasnih tirkizno plavih plaža je velik!

A nakon dana provedenog u Dubrovniku, naš vozač će Vas pokupiti na dogovorenom mjestu u dogovoreno vrijeme, pa vas pune dojmova vratiti u Solaris.

Dubrovnik

Rezervacija transfera

Transfer iz svog hotela do grada Dubrovnika možete lako rezervirati. Sve što trebate napraviti je otići na našu internetsku stranicu te tamo popuniti sve tražene podatke, poput Vašeg odredišta i točnog termina putovanja. Potrebno je ostaviti i svoje osobne podatke, u vidu broja telefona i e-mail adrese, kako bi vas naši zaposlenici lako mogli kontaktirati.

Prijevoz možete rezervirati i telefonskim putem te se na taj način s našim operaterima dogovoriti oko svih detalja. 

Nudimo Vam kvalitetnu i brzu uslugu po povoljnim cijenama. Oko plaćanja se ne morate previše brinuti, budući da imamo i opciju kartičnog plaćanja.

Vaše je samo da rezervirate svoj transfer, a naši pouzdani i iskusni vozači će se pobrinuti da na svoje odredište stignete na vrijeme.

Put od Solarisa do Dubrovnika

Nakon što ste rezervirali svoj transfer, naš vozač će vas dočekati na dogovorenom mjestu, a vaše je samo da uživate u vožnji.

Ovisno o broju putnika, možete odabrati i vozilo kojim ćete putovati do Dubrovnika. Ukoliko putujete s obitelji, prijateljima ili u većoj skupini do sedam osoba, naš prijedlog je da odaberete opciju luksuznog transfera velikim Mercedesom V-klase. U tom luksuznom vozilu možete uživati u ugodnoj vožnji i elegantnom interijeru. 

Velika prednost je i velik prtljažni prostor, tako da se ne morate brinuti hoće li vam sva prtljaga stati u taksi. 

Tako veliko vozilo odlično je i za izlaske za cijelu ekipu. Vaše je samo rezervirati prijevoz i zabaviti se, a mi ćemo Vas u sigurnosti i komforu vratiti u Vaš smještaj.

Nakon što ste odabrali odgovarajuće vozilo, put može početi! Očekuje Vas manje od tri sata vožnje do Vašeg odredišta. Naša preporuka je odabrati vožnju autocestom, kako biste si skratili put i višak vremena proveli u tom povijesnom gradu Dubrovniku. 

Jednodnevni izleti

Iz Šibenika možete lako putovati i u druge dalmatinske gradove i mjesta. Naša preporuka su i izleti u Zadar ili u Split.

Na taj način možete u kratkom vremenu stići na svoje odredište i posjetiti jedne od najpoznatijih hrvatskih gradova. Putovanje Taxi Šibenikom puno je lakše i brže od primjerice javnog prijevoza, gdje se morate brinuti oko dolaska i odlaska s kolodvora, oko kupnje karte te često nepovoljnih vremena vožnje. 

Rezerviraj transfer

Nazovite Taxi Šibenik ili ispunite kontakt formu kako biste se vozili prema Vašem voznom redu!