Planiranje izleta nije lako. Pogotovo ako nemate auto ili ne znate što posjetiti.

Šibenik Taxi Vam tu dolazi u spas. Uz njihovu uslugu, Vi ne morate brinuti o ničemu. Naši vozači će Vas povesti u avanturu do Vaše destinacije, i preporučit će Vam destinacije koje ne smijete propustiti!

 

Vožnja od Solarisa do NP Krka

Posjet Nacionalnom parku Krka trebao bi biti posjetiti svatko tko se nađe u Šibeniku. Njegov zvuk Krkinih slapova privlači ljude iz cijeloga svijeta.

NP Krka je udaljena od Solarisa 25 minuta. Ukoliko Vam je potreban taxi do 8 osoba, slobodno nam javite kako bismo se mogli organizirati.

Početak našeg druženja počinje u Solarisu, gdje će Vas naš vozač pričekati sa znakom na kojem je napisano Vaše ime. Nakon toga sve što trebate učiniti je da se opustite , jer naši vozači će preuzeti sve Vaše brige.

Kod nas možete naručiti čak i izlet u NP Krka. Gdje Vam mi organiziramo cijeli itinerar, od mjesta gdje Vas pokupimo pa sve do povratka.

Nacionalni park Krka

 

Šta nudi NP Krka?

NP Krka je jedan od poznatijih nacionalnih parkova u Hrvatskoj. Njegova rijeka Krka izvire u podnožju Dinare. 

Nacionalni park se sastoji od 7 sedrenih slapova.  Skradinski buk koji je najpoznatiji slap, Roški slap koji je drugi najpoznatiji slap, Manojlovački slap koji je ujedno i najveći slap s 32 metra visine, Rošnjak koji je najmanji slap, a tu su još i slapovi Brljan, Bilušića buk i Miljacku.

Krka obiluje biljnim vrstama koje dosežu brojke do 860 biljnih vrsta i životinjskim vrstama od kojih su čak 10 endemi.

Nacionalni park nudi poučne staze, od kojih se ističe staza Stinice koja se nalazi kod Roškog slapa.

Kad se već nalazite u ovom kraju. Preporuča se uzeti taxi i pogledati mali i najstariji grad u Hrvatskoj, Skradin. 

Gdje nakon napornog hodanja možete uživati u konobama u kojima možete probati domaće specijalitete ispod peke. 

 

Cijena taxi transfera od Solarisa do NP Krka

Taxi Šibenik će Vam omogućiti sigurnu vožnju do NP Krke. S ciljem nam je udovoljiti Vama i Vašim željama po najpristupačnijim cijenama. 

Imamo najbolje vozače sa višegodišnjim iskustvom i izrazito visokim stupnjem organizacije vožnji, koji će Vaš izlet učiniti nezaboravnim!

Ukoliko dolazite iz inozemstva, za Vas također imamo i transfer do zračne luke Split.

 

Rezerviraj Transfer 

Posjet nacionalnom parku Krka je doživljaj koji većina nikada neće zaboraviti. Kontaktirajte nas kako biste doživjeli Vaše putovanje bez stresa i obveza!