Na sjeveru Dalmacije smješteni su, jedan do drugoga, grad Šibenik i resort Solaris. Savršeno se nadopunjuju bogatstvom ponude i sadržaja pa čine savršenu destinaciju za ljetni odmor. Mi vam donosimo kratak vodič o transferu iz Solarisa u Šibenik, kako biste što bolje isplanirali svoj put i razmotrili sve mogućnosti.

Solaris

Turističko-ugostiteljski kompleks Solaris jedan je od simbola Jadrana, ponajprije zbog poznatog vodenog parka, ali i velikog izbora vrhunskog smještaja s čak pet hotela. Smješten je svega 6 kilometara od Šibenika, starog primorskog grada. 

Vodeni park sastoji se od 10 tobogana različitih visina, prskalica, vodopada i potoka prilagođenih za sve dobne uzraste.

Šibenik

Grad Šibenik jedan je od najstarijih na Jadranskoj obali. Samim time što mu prvi spomeni datiraju još iz 11. stoljeća, za očekivati je da buja poviješću i kulturom. Katedrala svetog Jakova, karakteristična po 74 glave koje tvore vijenac oko građevine, simbol je Šibenika. Uz mnoštvo srednjovjekovnih i mletačkih građevina, Šibenik obiluje velikim izborom hrane.

Šibenik

Varijante prijevoza

Resort je smješten južno od Šibenika, na poluotoku koji gleda na otok Zlarin. Osobnim automobilom to bi bila vožnja od nekih 15 minuta, računajući da neće biti gužvi na cesti. Za vas smo pripremili druge opcije prijevoza, u slučaju da ste na ljetovanje došli bez vlastita vozila. 

Autobus

Vožnja autobusom iziskuje prilagođavanje svojih planova rasporedu vožnji. Svima su poznate ljetnje gužve u autobusima, a pogotovo problemi koji nastaju kada, zbog loše organizacije, ponestane sjedala i morate čekati idući termin, što vam može upropastiti planove ako su razmaci između vozova po nekoliko sati.

Taxi 

Opcija koja će garantirano uštediti vaše vrijeme, a ujedno vas i odvesti na točno ono mjesto gdje trebate biti, bez potrebe za dodatnim pješačenjem sa svom prtljagom i lutanjem po nepoznatim mjestima. Taxi je idealan izbor ako se ne želite zamarati javnim prijevozom i tražite personaliziranu uslugu. 

Vožnja traje dosta kratko, oko 15 minuta. Postoje dvije rute puta, tako da uvijek postoji plan B u slučaju gužvi na jednoj od njih.

Tu smo za vas

Taxi Šibenik organizacija je čiji je primarni cilj zadovoljstvo klijenata. Ne štedimo na kvaliteti automobila i vozača, sve kako bi vam put bio što brži i ugodniji. Trudom se izdižemo od drugih što nam daje na pravo da vam možemo garantirati kao odabirom nas ne možete pogriješiti! 

Osim sa Šibenikom, Solaris povezujemo sa Dubrovnikom te zračnom lukom u Splitu. Naše usluge su vam na raspolaganju u svako doba dana, gdje god se nalazili.

Bitno je naglasiti da je najsigurnije rezervirati prijevoz, kako bi se izbjegla komplikacija u slučaju gužvi ili visoke potražnje i kako bi naši vozači mogli ranije stići na dogovoreno mjesto. 

Rezervacija se lako ispunjava preko kontakt forme na našoj stranici, ili direktnim pozivom naših službi. Nakon što si osigurate prijevoz vaš posao je gotov i možete se opustiti jer ste u dobrim rukama!

Rezerviraj Transfer

Nazovite Taxi Šibenik ili ispunite kontakt formu kako biste se vozili prema Vašem voznom redu!