Transfer od Solarisa do Zadra

Solaris je jedan od najpopularnijih i najatraktivnijih hotela u Šibeniku. Prvi je izbor mnogim gostima koji u Šibenik dolaze na ljetovanje – neki zbog prekrasnih plaža, drugi zbog kampiranja i uživanja u netaknutoj prirodi.

Za one kojima je potreban prijevoz do Zračne luke Zadar, postoji nekolicina opcija. 

Varijante prijevoza do Zadra

Postoji nekoliko načina putovanja do Zadra – možete ići autobusom, voziti se svojim osobnim automobilom ili čak iznajmiti jedan. Međutim, ove opcije znaju često biti skupe, a najčešće čak i nepraktične pošto nije posve jednostavno ostaviti negdje svoj automobil dok putujete van grada.

Uz to, najčešći problem bude taj što nije uvijek moguće doći direktno do zračne luke nego se dio puta mora prijeći pješice zbog udaljene autobusne stanice ili nedostatka parkinga. Uz sav stres koji dolazi s pripremama za let, zadnje što vam treba je imati problem s prijevozom do same zračne luke.

Upravo iz ovog razloga, najbolja vam je opcija uzeti transfer do željenog odredišta.

Za one kojima je potreban prijevoz do Zračne luke Zadar, postoji nekolicina opcija. 

Brza i ugodna vožnja do Zračne luke u Zadru

Taxi Šibenik nudi vam opciju sigurnog, jednostavnog, i najvažnije, brzog putovanja. Sve što trebate je rezervirati vozilo i profesionalni šoferi će se pobrinuti za sve ostalo. 

Transfer je moguće brzo i jednostavno rezervirati pomoću samo par klikova. Možete otići direktno na zadarski aerodrom, ili se odvesti u sam grad i razgledati ljepote i znamenitosti. Vozilo kreće od šibenskog hotela Solaris i vozi ravno do Zračne luke u Zadru. Transfer traje otprilike sat vremena, što je znatno brže nego da idete autobusom. 

Prednost ovoga je što vas transfer vozi točno do odredišta i ovako ne morate gubiti vrijeme na pješačenje. Najvažnije za naglasiti je da imate mogućnost rezervirati transfer s obzirom na vrijeme vašeg leta ako idete na aerodrom. Tako nećete gubiti vrijeme čekajući let ako dođete prerano, a imat ćete dovoljno vremena za proći kroz sve kontrole na aerodromu. 

Cijene variraju ovisno o broju putnika, a u vozilu ima mjesta za do čak osam putnika, u slučaju da putujete s prijateljima ili obitelji. 

Taxi Šibenik ne nudi samo prijevoz do Zadra nego i do drugih zračnih luka – Splita, Dubrovnika, pa čak i Zagreba

Za rezervaciju vozila, možete direktno nazvati Taxi Šibenik ili jednostavno i brzo ispuniti kontakt formu na stranici. 

zrcana luka zadar

Transferi i izleti

U slučaju da vam se ne žuri i imate još malo slobodnog vremena prije odlaska, toplo vam preporučamo neke od izleta koji se nude u sklopu transfera. 

Jedan je od njih izlet do NP Krka. Osim što vam je osiguran prijevoz, u cijenu je uključen i profesionalni vodič te ručak. 

Možete otići i na jednodnevni izlet u Split koji je udaljen svega sedamdesetak kilometara od Šibenika. Grad ispod Marjana pun je znamenitosti koje ne smijete propustiti. 

Osim toga, ako vam ne treba transfer do Zadra zbog aerodroma, možete otići samo na jedan cjelodnevni izlet – poslušati Morske orgulje i naravno obići Pozdrav suncu. 

Rezerviraj transfer

Nazovite Taxi Šibenik ili ispunite kontakt formu kako biste se vozili prema Vašem voznom redu!

  Možda će vas zanimati...

  Amadria Park aerodrom Split

  Transfer od Amadria Parka do Zračne luke Split

  Proveli ste godišnji odmor u Amadria Parku, najvećem hotelskom naselju na području Šibenika. Vraćate se kući avionom ili nastavljate putovanje u neku drugu destinaciju i treba vam prijevoz do najbližeg aerodroma… Koje su vam opcije? Ako ste pronalazite u ovoj priči, složit ćete se da je najbrže i najracionalnije rješenje

  Pročitajte više »
  airport zagreb

  Transfer od Solarisa do Zračne Luke Zagreb

  Želite li mirnu, brzu i ekonomičnu vožnju do zagrebačkog aerodroma, Taxi Šibenik donosi ponudu koju ne možete odbiti! Transfer od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu Transfer od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu je jednostavan i brz. Možete birati između automobila s 4+1 sjedala ili 7+1 za vece grupe. Taksi je

  Pročitajte više »
  aerodrom Dubrovnik

  Transfer od Marine Mandalina do Zračne Luke Dubrovnik

  Ukoliko želite posjetiti Dubrovnik ili bilo koji drugi grad na Jadranu, upotrijebite naš taksi. Mi ćemo Vam organizirati prijevoz od Marine Mandaline od aerodroma u Dubrovniku. Putovanje od Marine Mandaline do Aerodroma u Dubrovniku Nakon što ste završili svoje odmaranje na jadranu, opuštali i uživati u pogledu na panoramu u

  Pročitajte više »
  zračna luka Zagreb

  Transfer od Marine Mandalina do Zračne Luke Zagreb

  Iskrcali ste se u Marinu Mandalinu i trebate nekako doći do Zračne luke u Zagrebu? Možda ste stigli sa višednevnog jedrenja po širokom plavom Jadranu, ili ste išli na zadnji izlet pred odlazak i hitno trebate stići do Zagreba kako biste uhvatili let doma. Bez obzira na situaciju, postoji nekoliko

  Pročitajte više »
  zračna luka Dubrovnik

  Transfer od Solarisa do Zračne luke Dubrovnik

  Nalazite se u hotelu Solaris i planirate nastavak svog putovanja ili putujete kući preko aerodroma u Dubrovniku? Privatni prijevoz najbrži je i najudobniji način prijevoza do često dosta udaljenog aerodroma i zato zaboravite na nepouzdane javne prijevoze i sate vožnje na prekrcanim međugradskim cestama – Taxi Šibenik je tu za

  Pročitajte više »
  Aerodrom Zadar

  Transfer od Solarisa do Zračne luke Zadar

  Smješteni ste u Hotelu Solaris u Šibeniku i trebate uhvatiti odlazni let sa Aerodroma u Zadru, a brine Vas kako ćete to uspjeti?  Niste sami. Većina gostiju nalazi se u sličnoj situaciji, i taj je problem lako rješiv. Opcije za prijevoz do Zadra Ono što svima prvo padne na pamet

  Pročitajte više »
  aerodrom Split

  Transfer od Solarisa do Zračne luke Split

  Taxi Šibenik vam olakšava pronalaženje taksija, uz širok raspon ponuda, kao što su vožnje do zračne luke, odlazak iz zračne luke i lokalni prijevoz. Uobičajena je praksa voziti se taksijem od jednog do drugog odredišta. Taksisti će često imati popis destinacija i cijena karata za ljude koji idu na ta

  Pročitajte više »
  Transfer do Zračne luke Zagreb

  Transfer od Šibenika do Zračne Luke Zagreb

  Planirate godišnji odmor, putovanje s prijateljima ili Vas čeka poslovno putovanje? Kako vam potraga za parkingom u blizini aerodroma i vozni redovi javnog prijevoza ne bi kvarili raspoloženje na dan putovanja, osmislili smo sigurno i provjereno rješenje. Brzo i sigurno Vas prevozimo do željene destinacije, onda kada Vama to odgovara.

  Pročitajte više »
  Transfer do Zračne luke Dubrovnik

  Transfer od Šibenika do Zračne Luke Dubrovnik

  Kada planiramo putovanje svima nam je u cilju što bolje iskoristili dragocjeno vrijeme i putovati bez briga. Ako želite siguran i pouzdan prijevoz, prilagođen samo Vama, Taxi Šibenik je tu kako bi došli do svoje destinacije na najudobniji i najbrži način. Naše usluge možete iskoristit u bilo koje doba dana

  Pročitajte više »