Transfer od Solarisa do Zadra

Solaris je jedan od najpopularnijih i najatraktivnijih hotela u Šibeniku. Prvi je izbor mnogim gostima koji u Šibenik dolaze na ljetovanje – neki zbog prekrasnih plaža, drugi zbog kampiranja i uživanja u netaknutoj prirodi.

Za one kojima je potreban prijevoz do Zračne luke Zadar, postoji nekolicina opcija. 

Varijante prijevoza do Zadra

Postoji nekoliko načina putovanja do Zadra – možete ići autobusom, voziti se svojim osobnim automobilom ili čak iznajmiti jedan. Međutim, ove opcije znaju često biti skupe, a najčešće čak i nepraktične pošto nije posve jednostavno ostaviti negdje svoj automobil dok putujete van grada.

Uz to, najčešći problem bude taj što nije uvijek moguće doći direktno do zračne luke nego se dio puta mora prijeći pješice zbog udaljene autobusne stanice ili nedostatka parkinga. Uz sav stres koji dolazi s pripremama za let, zadnje što vam treba je imati problem s prijevozom do same zračne luke.

Upravo iz ovog razloga, najbolja vam je opcija uzeti transfer do željenog odredišta.

Za one kojima je potreban prijevoz do Zračne luke Zadar, postoji nekolicina opcija. 

Brza i ugodna vožnja do Zračne luke u Zadru

Taxi Šibenik nudi vam opciju sigurnog, jednostavnog, i najvažnije, brzog putovanja. Sve što trebate je rezervirati vozilo i profesionalni šoferi će se pobrinuti za sve ostalo. 

Transfer je moguće brzo i jednostavno rezervirati pomoću samo par klikova. Možete otići direktno na zadarski aerodrom, ili se odvesti u sam grad i razgledati ljepote i znamenitosti. Vozilo kreće od šibenskog hotela Solaris i vozi ravno do Zračne luke u Zadru. Transfer traje otprilike sat vremena, što je znatno brže nego da idete autobusom. 

Prednost ovoga je što vas transfer vozi točno do odredišta i ovako ne morate gubiti vrijeme na pješačenje. Najvažnije za naglasiti je da imate mogućnost rezervirati transfer s obzirom na vrijeme vašeg leta ako idete na aerodrom. Tako nećete gubiti vrijeme čekajući let ako dođete prerano, a imat ćete dovoljno vremena za proći kroz sve kontrole na aerodromu. 

Cijene variraju ovisno o broju putnika, a u vozilu ima mjesta za do čak osam putnika, u slučaju da putujete s prijateljima ili obitelji. 

Taxi Šibenik ne nudi samo prijevoz do Zadra nego i do drugih zračnih luka – Splita, Dubrovnika, pa čak i Zagreba

Za rezervaciju vozila, možete direktno nazvati Taxi Šibenik ili jednostavno i brzo ispuniti kontakt formu na stranici. 

zrcana luka zadar

Transferi i izleti

U slučaju da vam se ne žuri i imate još malo slobodnog vremena prije odlaska, toplo vam preporučamo neke od izleta koji se nude u sklopu transfera. 

Jedan je od njih izlet do NP Krka. Osim što vam je osiguran prijevoz, u cijenu je uključen i profesionalni vodič te ručak. 

Možete otići i na jednodnevni izlet u Split koji je udaljen svega sedamdesetak kilometara od Šibenika. Grad ispod Marjana pun je znamenitosti koje ne smijete propustiti. 

Osim toga, ako vam ne treba transfer do Zadra zbog aerodroma, možete otići samo na jedan cjelodnevni izlet – poslušati Morske orgulje i naravno obići Pozdrav suncu. 

Rezerviraj transfer

Nazovite Taxi Šibenik ili ispunite kontakt formu kako biste se vozili prema Vašem voznom redu!

    Možda će vas zanimati...