Jedan od najljepših festivalskih ambijenata u Europi, The Garden Resort u Tisnom, već dugi niz godina nudi glazbena događanja od početka srpnja do kraja kolovoza. Smješten na predivnom otoku Murteru, ovaj festival posebno je poznat po svom predivnom okruženju, na spektakularnoj lokaciji u prekrasnoj uvali s privatnom plažom. Glazba je srce ovog događaja, s impresivnim lineupom renomiranih domaćih i međunarodnih izvođača elektroničke glazbe.

Ukoliko ste se i vi odlučili prisustvovati ovom fantastičnom glazbenom događaju, a putujete preko zračne luke Zadar, zasigurno vas zanima kako doći od aerodroma do festivala. 

Svima nam na pamet prvo pada javni prijevoz ili najam automobila. Međutim, ove opcije su često nepraktične i potencijalni su izvor stresa kojeg nitko ne želi na svojem putovanju. Autobusi imaju nepouzdane linije prometovanja, a najčešće vas i ne dovode direktno do odredišta, dok putovanja automobilom uključuju svima mrske potrage za parkirnim mjestom i često jako visoke cijene najma. 

Upravo iz ovih razloga, najbolja, a i nerijetko najisplativija opcija je najam privatnog taksija do željenog odredišta.

Ugodni prijevoz do destinacije

The Garden Resort je udaljen od Šibenske zračne luke približno 25 kilometar, što znači da će vaš prijevoz do destinacije biti ne samo ugodan, već i brz. Vaš dio zadatka je rezervirati vozilo, a sve ostalo možete prepustiti profesionalnoj usluzi vozača Taxi Šibenik

Naš taxi prijevoz najbolji je izbor za sve one koji cijene dobru uslugu i na svom putovanju žele u potpunosti uživati. Naše usluge kvalitetom ističu nas pred konkurencijom zahvaljujući nizu prednosti, kao što su:

  • Naša usluga neusporedive je kvalitete neovisno o tome da li putujete sami ili u društvu brojnih prijatelja i obitelji. Vozila iz našeg voznog parka prilagođena su broju putnika i svim vašim potrebama
  • Ulažemo znantan trud u održavanje naših vozila pa možete biti sigurni da će vaš prijevoz uvijek biti spreman da vas preveze do vaše destinacije
  • Cijene koje nudimo sastavljene su tako da se lako mogu uklopiti u svačiji budžet
  • Svi naši vozači su profesionalci pa se bez ikakve sumnje i brige možete opustiti tokom vožnje znajući da ste u sigurnim rukama
  • Svojim klijentima nudimo usluge prijevoza 24/7, što znači da smo vam na raspolaganju u svakom trenutku
Tisno festival

Rezervacija transfera

Ukoliko ste nas odabrali kao vaš izbor transfera, dodatno će vas razveseliti činjenica da je rezervacija vozila jako jednostavna. Sve što trebate učiniti je posjetiti našu web stranicu i ispuniti kontakt formu koju možete pronaći na njoj. Ispunjavanje je također vrlo jednostavno, sve što trebamo od vas je lokacija s koje započinjemo transfer, vaše odredište, datum i vrijeme kada vam je prijevoz potreban, te za koliko ljudi je transfer potreban. 

Uz ove podatke potrebni su nam i vaši kontakt podaci kako bi daljna komunikacija bila moguća.

Osim kontakt forme našu taxi službu moguće je kontaktirati i putem službenog telefona gdje će vas dočekati naša efikasna korisnička služba s kojom možete dogovoriti sve detalje vašeg putovanja u nekoliko minuta.

Ako se planirate duže zadržati na vašem putovanju i usput posjetiti još neke destinacije, u našoj ponudi također se nalaze i usluge prijevoza do zračne luke u Dubrovniku, Splitu i Zadru, kao i prijevoz do Nacionalnog parka Krka s polazištem iz Solarisa.