Transfer od Šibenika do Zračne Luke Split

Transfer-od-Sibenika-do-Zračne-luke-Split

Svi se možemo složiti oko jedne stvari – najudobniji i najfleksibilniji način za doći do uvijek malo udaljenog aerodroma je onaj način kojeg sami stvorimo. ”Moram biti tamo 2 sata ranije – prvi autobus dolazi tamo već 4 sata ranije, a ako idem drugim neću stići na let!”… zvuči poznato?

Za sve Vas koji ne želite živjeti prema voznom redu, tu je Vaš Taxi Šibenik koji Vas vozi do željene destinacije kada god poželite!

Airport Split

Taxi od Šibenika do Zračne luke Split

Taxi transferi do aerodroma pravi su izbor za ljubitelje putovanja. Naš Taxi, koji nudi mogućnost prijevoza putnika do aerodroma, vozi Vas ravno na aerodrom Split, Šibeniku najbliže zračne luke. Sa spltiskog aerodroma u samo jednom koraku možete se naći već u Londonu, Oslu, Berlinu ili nekoj drugoj svjetski poznatoj destinaciji. Ukoliko ste za Vaše putovanje odabrali neku od destinacija Lijepe Naše, na Vaš šalter potrebno je doći 90 minuta prije samoga leta. Ako ste, pak, od onih koji lete van naših granica, na aerodrom je potrebno doći 120 minuta prije zakazanog termina letenja.

Osim što na samom aerodromu postoji mini-market i banka, u ovoj ćete se zračnoj luci, umjesto čekanja na klupicama, moći opustiti i pojesti u restoranu i bistrou ili jednostavno popiti kavu u caffe baru. Na aerodromu se smjestio i Duty Free Shop s kutkom ”Finest of Croatia” u kojem možete pronaći sve hrvatske delikatesne proizvode.

Na aerodromu postoji mjesto rezervirano za autotaksi prijevoze i njihove iskrcaje i ukrcaje putnika, stoga, ne brinite, sve je na korak od Vas!

 

Cijena taxi transfera do Zračne luke Split 

Nemojte razbijati glavu oko pronalaska pravog načina za stići na aerodrom. Naše usluge dostupne su svima u bilo koje doba dana ili noći. Obzirom da je naš glavni cilj udovoljiti isključivo Vama i Vašim željama, svi ćete se složiti da je naša ponuda među najpristupačnijima na tržištu. Nudimo Vam najpovoljnije cijene kako bi na vrijeme stigli na let!

Osim taxi transfera do Zračne luke Split također imamo i transfer do Zračne luke Zadar.

 

Najčešća pitanja

Koliko sati prije leta moram biti u Zračnoj luci Split?

Potrebno je doći 90 minuta prije za domaći, odnosno 120 minuta za međunarodni let.

Koliko traje taxi vožnja od Šibenika do Zračne luke Split?

Vožnja traje 50 minuta.

Kolika je udaljenost od Šibenika do Zračne luke Split?

60 km

 

 

Rezerviraj Transfer

Svi zaslužujemo sami kreirati svoje planove. Ovaj put, zato, nazovite naš Taxi Šibenik koji vozi prema Vašem voznom redu ili ispunite kontakt formu!

    Možda će vas zanimati...