Želite li mirnu, brzu i ekonomičnu vožnju do zagrebačkog aerodroma, Taxi Šibenik donosi ponudu koju ne možete odbiti!

Transfer od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu

Transfer od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu je jednostavan i brz. Možete birati između automobila s 4+1 sjedala ili 7+1 za vece grupe. Taksi je najbrži i najlakši način da stignete do aerodroma.

Udaljenost od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu je 350 km i trebat će Vam 3 i pol sata do tamo.

Naš vozač će Vas sačekati u Solarisu s natpisom sa Vašim imenom i prezimenom, te će Vas odvesti do aerodroma u Zagrebu.

Nemojte se mučiti s nepouzdanim voznim redovima autobusa ili tramvaja, nego krenite na putovanje opušteno i bez briga. Naši vozači će Vas prevest od Vaših vrata do željene destinacije u udobnim vozilima. 

Na aerodromu uvijek postoji mjesto rezervirano za taksi vozila, stoga sjednite u naš taksi i prepustite sve brige vašem vozaču.

airport zagreb

Aerodrom u Zagrebu 

Taxi Šibenik osigurava prijevoz putnika izravno do zračne luke u Zagrebu. Naša usluga taksija ce Vam osigurati da stignete  na svoj let bez ikakvih problema. 

Zračna luka u Zagrebu je jedna od najvećih i najkvalitetnijih zrakoplovnih kompleksa u Hrvatskoj. Jednostavni i pristupačni parking odmah do ulazne staze, široki hodnici i blaga klima u unutrašnjosti, pomoći će vam da težak proces prijevoza putnika prebacite na vašeg vozača.

Na aerodrom trebate doci bar 120 minuta prije početka leta, a ako želite biti sigurni da ćete stići na vrijeme na svoj let, onda je najbolja opcija rezervirati prijevoz unaprijed.

Pregled cijene

U trenutku kada se želite uzdati u Taxi Šibenik za transfer do Zračne luke u Zagrebu, imate na raspolaganju nekoliko opcija. Taxi Šibenik nudi standardnu uslugu prijevoza putnika s automobilom, kao i brzu i udobnu opciju transfera s vlastitim vozačem.

Osim modernih taksi automobila, u našoj ponudi imate i novi Mercedes V klasu koja može prevesti do 8 osoba, što je odlična opcija za sve one koji putuju s obitelji ili prijateljima. 

Putovanja do aerodroma obično uključuju prijevoz privatnim transferima i tu je najveća prednost ovoga načina putovanja, a to je fleksibilnost samog putovanja s privatnim vozačem. Umanjite svoj stres ili ga potpuno izbjegnite i krenite na prekrasan odmor, i što je najvažnije po najpovoljnijoj cijeni.

Cijena usluge ovisi o broju osoba koje putuju i ruti koju ćete koristiti, a detaljnije o cijenama možete saznati ako ispunite formular s detaljima.

Rezervacija transfera

Ako ste u potrazi za najboljim i najpovoljnijim načinom da se transferirate od Solarisa do Zagrebačkog aerodroma, onda je rezervacija naseg transfera pravi izbor za Vas! 

U našoj ponudi imamo više opcija i svakako ćemo pronaći onu koja odgovara vašim potrebama i željama.

Kako biste rezervirali transfer od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu, potrebno je ispuniti rezervacijski formular. Nakon toga ćemo Vam se javiti putem e-maila ili telefonom kako bismo potvrdili Vašu rezervaciju.

Osim transfera od Solarisa do aerodroma u Zagrebu, u našoj ponudi također možete pronaći i usluge prijevoza od Solarisa do zračne luke u Zadru ili do zračne luke u Splitu.

Rezerviraj Transfer

Nazovite Taxi Šibenik ili ispunite kontakt formu kako biste se vozili prema Vašem voznom redu!

    Možda će vas zanimati...