Želite li mirnu, brzu i ekonomičnu vožnju do zagrebačkog aerodroma, Taxi Šibenik donosi ponudu koju ne možete odbiti!

Transfer od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu

Transfer od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu je jednostavan i brz. Možete birati između automobila s 4+1 sjedala ili 7+1 za vece grupe. Taksi je najbrži i najlakši način da stignete do aerodroma.

Udaljenost od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu je 350 km i trebat će Vam 3 i pol sata do tamo.

Naš vozač će Vas sačekati u Solarisu s natpisom sa Vašim imenom i prezimenom, te će Vas odvesti do aerodroma u Zagrebu.

Nemojte se mučiti s nepouzdanim voznim redovima autobusa ili tramvaja, nego krenite na putovanje opušteno i bez briga. Naši vozači će Vas prevest od Vaših vrata do željene destinacije u udobnim vozilima. 

Na aerodromu uvijek postoji mjesto rezervirano za taksi vozila, stoga sjednite u naš taksi i prepustite sve brige vašem vozaču.

airport zagreb

Aerodrom u Zagrebu 

Taxi Šibenik osigurava prijevoz putnika izravno do zračne luke u Zagrebu. Naša usluga taksija ce Vam osigurati da stignete  na svoj let bez ikakvih problema. 

Zračna luka u Zagrebu je jedna od najvećih i najkvalitetnijih zrakoplovnih kompleksa u Hrvatskoj. Jednostavni i pristupačni parking odmah do ulazne staze, široki hodnici i blaga klima u unutrašnjosti, pomoći će vam da težak proces prijevoza putnika prebacite na vašeg vozača.

Na aerodrom trebate doci bar 120 minuta prije početka leta, a ako želite biti sigurni da ćete stići na vrijeme na svoj let, onda je najbolja opcija rezervirati prijevoz unaprijed.

Pregled cijene

U trenutku kada se želite uzdati u Taxi Šibenik za transfer do Zračne luke u Zagrebu, imate na raspolaganju nekoliko opcija. Taxi Šibenik nudi standardnu uslugu prijevoza putnika s automobilom, kao i brzu i udobnu opciju transfera s vlastitim vozačem.

Osim modernih taksi automobila, u našoj ponudi imate i novi Mercedes V klasu koja može prevesti do 8 osoba, što je odlična opcija za sve one koji putuju s obitelji ili prijateljima. 

Putovanja do aerodroma obično uključuju prijevoz privatnim transferima i tu je najveća prednost ovoga načina putovanja, a to je fleksibilnost samog putovanja s privatnim vozačem. Umanjite svoj stres ili ga potpuno izbjegnite i krenite na prekrasan odmor, i što je najvažnije po najpovoljnijoj cijeni.

Cijena usluge ovisi o broju osoba koje putuju i ruti koju ćete koristiti, a detaljnije o cijenama možete saznati ako ispunite formular s detaljima.

Rezervacija transfera

Ako ste u potrazi za najboljim i najpovoljnijim načinom da se transferirate od Solarisa do Zagrebačkog aerodroma, onda je rezervacija naseg transfera pravi izbor za Vas! 

U našoj ponudi imamo više opcija i svakako ćemo pronaći onu koja odgovara vašim potrebama i željama.

Kako biste rezervirali transfer od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu, potrebno je ispuniti rezervacijski formular. Nakon toga ćemo Vam se javiti putem e-maila ili telefonom kako bismo potvrdili Vašu rezervaciju.

Osim transfera od Solarisa do aerodroma u Zagrebu, u našoj ponudi također možete pronaći i usluge prijevoza od Solarisa do zračne luke u Zadru ili do zračne luke u Splitu.

Rezerviraj Transfer

Nazovite Taxi Šibenik ili ispunite kontakt formu kako biste se vozili prema Vašem voznom redu!

  Možda će vas zanimati...

  Amadria Park aerodrom Split

  Transfer od Amadria Parka do Zračne luke Split

  Proveli ste godišnji odmor u Amadria Parku, najvećem hotelskom naselju na području Šibenika. Vraćate se kući avionom ili nastavljate putovanje u neku drugu destinaciju i treba vam prijevoz do najbližeg aerodroma… Koje su vam opcije? Ako ste pronalazite u ovoj priči, složit ćete se da je najbrže i najracionalnije rješenje

  Pročitajte više »
  Transfer od Solarisa do Zadra

  Transfer od Solarisa do Zadra

  Transfer od Solarisa do Zadra Solaris je jedan od najpopularnijih i najatraktivnijih hotela u Šibeniku. Prvi je izbor mnogim gostima koji u Šibenik dolaze na ljetovanje – neki zbog prekrasnih plaža, drugi zbog kampiranja i uživanja u netaknutoj prirodi. Za one kojima je potreban prijevoz do Zračne luke Zadar, postoji

  Pročitajte više »
  aerodrom Dubrovnik

  Transfer od Marine Mandalina do Zračne Luke Dubrovnik

  Ukoliko želite posjetiti Dubrovnik ili bilo koji drugi grad na Jadranu, upotrijebite naš taksi. Mi ćemo Vam organizirati prijevoz od Marine Mandaline od aerodroma u Dubrovniku. Putovanje od Marine Mandaline do Aerodroma u Dubrovniku Nakon što ste završili svoje odmaranje na jadranu, opuštali i uživati u pogledu na panoramu u

  Pročitajte više »
  zračna luka Zagreb

  Transfer od Marine Mandalina do Zračne Luke Zagreb

  Iskrcali ste se u Marinu Mandalinu i trebate nekako doći do Zračne luke u Zagrebu? Možda ste stigli sa višednevnog jedrenja po širokom plavom Jadranu, ili ste išli na zadnji izlet pred odlazak i hitno trebate stići do Zagreba kako biste uhvatili let doma. Bez obzira na situaciju, postoji nekoliko

  Pročitajte više »
  zračna luka Dubrovnik

  Transfer od Solarisa do Zračne luke Dubrovnik

  Nalazite se u hotelu Solaris i planirate nastavak svog putovanja ili putujete kući preko aerodroma u Dubrovniku? Privatni prijevoz najbrži je i najudobniji način prijevoza do često dosta udaljenog aerodroma i zato zaboravite na nepouzdane javne prijevoze i sate vožnje na prekrcanim međugradskim cestama – Taxi Šibenik je tu za

  Pročitajte više »
  Aerodrom Zadar

  Transfer od Solarisa do Zračne luke Zadar

  Smješteni ste u Hotelu Solaris u Šibeniku i trebate uhvatiti odlazni let sa Aerodroma u Zadru, a brine Vas kako ćete to uspjeti?  Niste sami. Većina gostiju nalazi se u sličnoj situaciji, i taj je problem lako rješiv. Opcije za prijevoz do Zadra Ono što svima prvo padne na pamet

  Pročitajte više »
  aerodrom Split

  Transfer od Solarisa do Zračne luke Split

  Taxi Šibenik vam olakšava pronalaženje taksija, uz širok raspon ponuda, kao što su vožnje do zračne luke, odlazak iz zračne luke i lokalni prijevoz. Uobičajena je praksa voziti se taksijem od jednog do drugog odredišta. Taksisti će često imati popis destinacija i cijena karata za ljude koji idu na ta

  Pročitajte više »
  Transfer do Zračne luke Zagreb

  Transfer od Šibenika do Zračne Luke Zagreb

  Planirate godišnji odmor, putovanje s prijateljima ili Vas čeka poslovno putovanje? Kako vam potraga za parkingom u blizini aerodroma i vozni redovi javnog prijevoza ne bi kvarili raspoloženje na dan putovanja, osmislili smo sigurno i provjereno rješenje. Brzo i sigurno Vas prevozimo do željene destinacije, onda kada Vama to odgovara.

  Pročitajte više »
  Transfer do Zračne luke Dubrovnik

  Transfer od Šibenika do Zračne Luke Dubrovnik

  Kada planiramo putovanje svima nam je u cilju što bolje iskoristili dragocjeno vrijeme i putovati bez briga. Ako želite siguran i pouzdan prijevoz, prilagođen samo Vama, Taxi Šibenik je tu kako bi došli do svoje destinacije na najudobniji i najbrži način. Naše usluge možete iskoristit u bilo koje doba dana

  Pročitajte više »