Amadria Park je luksuzni hotel na plaži ispunjen toplicama i wellness aktivnostima, a u njemu ćete doživjeti najopušteniji i najugodniji boravak. Nalazi se u Šibeniku – gradu okruženom s četiri tvrđave.

Još jedan grad koji je poznat po svojim tvrđavama je Dubrovnik i postoji nekoliko načina da dođete iz Amadria Parka u Dubrovnik.

Transfer Šibenik – Dubrovnik

Od Šibenika do Dubrovnika ima oko 285 km, što je tri i pol sata vožnje automobilom. Parkiranje u Dubrovniku može biti prilično skupo ako želite ići u centar grada.

Druga opcija bi bila autobus. Do tamo bi vam trebalo oko šest do deset sati, ovisno o ruti autobusa, što se više zaustavljate, vožnja će biti duža.

Kada dođete u Dubrovnik morate pješačiti do hotela i to može biti problem, pogotovo ako imate prtljagu za nositi, a vjerojatno imate. Ako idete u zračnu luku, možete uzeti neke autobusne linije, ali možda neće odgovarati vremenu vašeg leta.

amadria park

 

Transfer do zračne luke Dubrovnik

Možda ste proveli sjajan odmor u Amadria Parku i sada trebate uhvatiti let iz Dubrovnika, ali ne možete pronaći put do tamo bez trošenja puno novca ili morate stići brzo i bez zaustavljanja na putu .

Idealan način bi bio uzeti taxi prijevoz od Šibenika do Dubrovnika. Taxi Šibenik Vam nudi najbrži i najlakši način da dođete do Vašeg odredišta. Najbolji dio je to što zadovoljava vaše potrebe, što znači da možete napraviti rezervaciju na temelju vremena leta tako da ne morate gubiti vrijeme čekajući let ako stignete prerano.

Automobil će vas odvesti iz vašeg hotela u Šibeniku ravno do zračne luke ili vas može ostaviti u gradu ako želite ići u razgledavanje.

Zašto Taxi Šibenik?

Auto servis Taxi Šibenik ima najbolje i najjeftinije ponude koje možete pronaći. Vozači su iskusni i profesionalni tako da ste sigurni da ste u dobrim rukama.

Možete sigurno putovati sami ili s prijateljima i obitelji. Kombiji mogu primiti do 8 osoba pa je to odlična opcija ako želite podijeliti troškove.

Osim Dubrovnika, Šibenik Taxi nudi i prijevoz do drugih zračnih luka, poput Zagreba, Zadra ili Splita. Najlakši način da rezervirate svoj transfer je da ispunite kontakt formu ili nas kontaktirate putem broja telefona.

Obje opcije možete pronaći na web stranici.

Rezerviraj Transfer

Nazovite Taxi Šibenik ili ispunite kontakt formu kako biste se vozili prema Vašem voznom redu!