Amadria Park je luksuzni hotel na plaži ispunjen toplicama i wellness aktivnostima, a u njemu ćete doživjeti najopušteniji i najugodniji boravak. Nalazi se u Šibeniku – gradu okruženom s četiri tvrđave.

Još jedan grad koji je poznat po svojim tvrđavama je Dubrovnik i postoji nekoliko načina da dođete iz Amadria Parka u Dubrovnik.

Transfer Šibenik – Dubrovnik

Od Šibenika do Dubrovnika ima oko 285 km, što je tri i pol sata vožnje automobilom. Parkiranje u Dubrovniku može biti prilično skupo ako želite ići u centar grada.

Druga opcija bi bila autobus. Do tamo bi vam trebalo oko šest do deset sati, ovisno o ruti autobusa, što se više zaustavljate, vožnja će biti duža.

Kada dođete u Dubrovnik morate pješačiti do hotela i to može biti problem, pogotovo ako imate prtljagu za nositi, a vjerojatno imate. Ako idete u zračnu luku, možete uzeti neke autobusne linije, ali možda neće odgovarati vremenu vašeg leta.

amadria park

 

Transfer do zračne luke Dubrovnik

Možda ste proveli sjajan odmor u Amadria Parku i sada trebate uhvatiti let iz Dubrovnika, ali ne možete pronaći put do tamo bez trošenja puno novca ili morate stići brzo i bez zaustavljanja na putu .

Idealan način bi bio uzeti taxi prijevoz od Šibenika do Dubrovnika. Taxi Šibenik Vam nudi najbrži i najlakši način da dođete do Vašeg odredišta. Najbolji dio je to što zadovoljava vaše potrebe, što znači da možete napraviti rezervaciju na temelju vremena leta tako da ne morate gubiti vrijeme čekajući let ako stignete prerano.

Automobil će vas odvesti iz vašeg hotela u Šibeniku ravno do zračne luke ili vas može ostaviti u gradu ako želite ići u razgledavanje.

Zašto Taxi Šibenik?

Auto servis Taxi Šibenik ima najbolje i najjeftinije ponude koje možete pronaći. Vozači su iskusni i profesionalni tako da ste sigurni da ste u dobrim rukama.

Možete sigurno putovati sami ili s prijateljima i obitelji. Kombiji mogu primiti do 8 osoba pa je to odlična opcija ako želite podijeliti troškove.

Osim Dubrovnika, Šibenik Taxi nudi i prijevoz do drugih zračnih luka, poput Zagreba, Zadra ili Splita. Najlakši način da rezervirate svoj transfer je da ispunite kontakt formu ili nas kontaktirate putem broja telefona.

Obje opcije možete pronaći na web stranici.

Rezerviraj Transfer

Nazovite Taxi Šibenik ili ispunite kontakt formu kako biste se vozili prema Vašem voznom redu!

  Amadria Park aerodrom Split

  Transfer od Amadria Parka do Zračne luke Split

  Proveli ste godišnji odmor u Amadria Parku, najvećem hotelskom naselju na području Šibenika. Vraćate se kući avionom ili nastavljate putovanje u neku drugu destinaciju i treba vam prijevoz do najbližeg aerodroma… Koje su vam opcije? Ako ste pronalazite u ovoj priči, složit ćete se da je najbrže i najracionalnije rješenje

  Pročitajte više »
  Transfer od Solarisa do Zadra

  Transfer od Solarisa do Zadra

  Transfer od Solarisa do Zadra Solaris je jedan od najpopularnijih i najatraktivnijih hotela u Šibeniku. Prvi je izbor mnogim gostima koji u Šibenik dolaze na ljetovanje – neki zbog prekrasnih plaža, drugi zbog kampiranja i uživanja u netaknutoj prirodi. Za one kojima je potreban prijevoz do Zračne luke Zadar, postoji

  Pročitajte više »
  airport zagreb

  Transfer od Solarisa do Zračne Luke Zagreb

  Želite li mirnu, brzu i ekonomičnu vožnju do zagrebačkog aerodroma, Taxi Šibenik donosi ponudu koju ne možete odbiti! Transfer od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu Transfer od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu je jednostavan i brz. Možete birati između automobila s 4+1 sjedala ili 7+1 za vece grupe. Taksi je

  Pročitajte više »
  aerodrom Dubrovnik

  Transfer od Marine Mandalina do Zračne Luke Dubrovnik

  Ukoliko želite posjetiti Dubrovnik ili bilo koji drugi grad na Jadranu, upotrijebite naš taksi. Mi ćemo Vam organizirati prijevoz od Marine Mandaline od aerodroma u Dubrovniku. Putovanje od Marine Mandaline do Aerodroma u Dubrovniku Nakon što ste završili svoje odmaranje na jadranu, opuštali i uživati u pogledu na panoramu u

  Pročitajte više »
  zračna luka Zagreb

  Transfer od Marine Mandalina do Zračne Luke Zagreb

  Iskrcali ste se u Marinu Mandalinu i trebate nekako doći do Zračne luke u Zagrebu? Možda ste stigli sa višednevnog jedrenja po širokom plavom Jadranu, ili ste išli na zadnji izlet pred odlazak i hitno trebate stići do Zagreba kako biste uhvatili let doma. Bez obzira na situaciju, postoji nekoliko

  Pročitajte više »
  zračna luka Dubrovnik

  Transfer od Solarisa do Zračne luke Dubrovnik

  Nalazite se u hotelu Solaris i planirate nastavak svog putovanja ili putujete kući preko aerodroma u Dubrovniku? Privatni prijevoz najbrži je i najudobniji način prijevoza do često dosta udaljenog aerodroma i zato zaboravite na nepouzdane javne prijevoze i sate vožnje na prekrcanim međugradskim cestama – Taxi Šibenik je tu za

  Pročitajte više »
  Aerodrom Zadar

  Transfer od Solarisa do Zračne luke Zadar

  Smješteni ste u Hotelu Solaris u Šibeniku i trebate uhvatiti odlazni let sa Aerodroma u Zadru, a brine Vas kako ćete to uspjeti?  Niste sami. Većina gostiju nalazi se u sličnoj situaciji, i taj je problem lako rješiv. Opcije za prijevoz do Zadra Ono što svima prvo padne na pamet

  Pročitajte više »
  aerodrom Split

  Transfer od Solarisa do Zračne luke Split

  Taxi Šibenik vam olakšava pronalaženje taksija, uz širok raspon ponuda, kao što su vožnje do zračne luke, odlazak iz zračne luke i lokalni prijevoz. Uobičajena je praksa voziti se taksijem od jednog do drugog odredišta. Taksisti će često imati popis destinacija i cijena karata za ljude koji idu na ta

  Pročitajte više »
  Transfer do Zračne luke Zagreb

  Transfer od Šibenika do Zračne Luke Zagreb

  Planirate godišnji odmor, putovanje s prijateljima ili Vas čeka poslovno putovanje? Kako vam potraga za parkingom u blizini aerodroma i vozni redovi javnog prijevoza ne bi kvarili raspoloženje na dan putovanja, osmislili smo sigurno i provjereno rješenje. Brzo i sigurno Vas prevozimo do željene destinacije, onda kada Vama to odgovara.

  Pročitajte više »