Iskrcali ste se u Marinu Mandalinu i trebate nekako doći do Zračne luke u Zagrebu? Možda ste stigli sa višednevnog jedrenja po širokom plavom Jadranu, ili ste išli na zadnji izlet pred odlazak i hitno trebate stići do Zagreba kako biste uhvatili let doma. 

Bez obzira na situaciju, postoji nekoliko opcija kako možete stići do Aerodroma u Zagrebu, a Vi odlučujete koja Vam najviše odgovara.

Razne kombinacije

Možete to učiniti ovako: uzmete taksi od Marine Mandaline do autobusnog kolodvora u Šibeniku. Rezervirate kartu za bus, i ako ste sretnici, zbog ljetnih gužvi u prometu i vrućina, u Zagrebu ste za 4 sata. Nakon toga, uzimate sljedeći taksi do Zračne luke Franjo Tuđman i trebali biste stići tamo kroz nekih 30 minuta. Moguće je sa Autobusnog kolodvora Zagreb doći na Zračnu luku i gradskim busom.

Međutim, mana svim ovim kombinacijama jest vrijeme, novac i nepouzdanost. Ne možete biti sigurni da će bus stići do Zagreba na vrijeme, s obzirom kako su česta kašnjenja. Taxi vozači možda neće biti odmah dostupni, a i ako budu većinom će Vam dobro naplatiti. 

Osim visokih cijena, izgubit ćete jako puno vremena dok stignete na sve ugovorene prijevoze, s obzirom da je uvijek dobro na aerodromu biti 2 sata prije leta. Morate računati na moguće dodatne stanice busa, zastoje kroz centar Zagreba i sl. Tako će Vaš put do Zračne luke trajati nekih 5 i pol sati, bez ikakvih kašnjenja. 

zračna luka Zagreb

Rezervirajte transfer 

Ako želite stići do Zračne luke brzo, štedeći vrijeme ali i novac, najbolja je opcija rezervirati transfer. Nije važno trebate li do Zagreba, do Zadra ili čak do Dubrovnika uvijek je moguće ugovoriti transfer i znati da ćete stići na vrijeme.

Oslonite li se na transfer, znate da će netko doći po Vas točno na lokaciji gdje stojite, i odvesti Vas pred vrata Zračne luke u Zagrebu. Nemate presjedanja, nemate brige o kašnjenju na sljedeći bus ili nervoznog iščekivanja hoćete li uspjeti dobiti taksi, hoće li doći na vrijeme i ono najgore – što ako otkaže. 

Jednom kada ugovorite transfer, stvar je gotova. Sigurni ste da će sve biti obavljeno kako treba, bez obzira radi li se o izletu do Vranskog jezera ili do bilo koje Zračne luke. 

Cijena će naravno ovisiti o broju osoba, a moguće je rezervirati za do 8 osoba u jednom vozilu. Transfer je osobito koristan ako, primjerice, imate let rano kroz jutro što znači da ćete jako teško moći organizirati druge vrste prijevoza (poput busa) koje su rijetke u to doba. 

Od Marine Mandaline do Zračne luke u Zagrebu trebat će otprilike 3 sata i 15 minuta. 

Marina Mandalina

Marina Mandalina jedna je od dobro stojećih marina na Jadranskoj obali zbog svoje sigurnosti, ali i posebnog dizajna kojim može prihvatiti megajahte. Od nje ćete najlakše uhvatiti prijevoz do Zagreba ako odaberete transfer!

Rezerviraj Transfer

Nazovite Taxi Šibenik ili ispunite kontakt formu kako biste se vozili prema Vašem voznom redu!

    Možda će vas zanimati...