Transfer od Solarisa do Zračne luke Zadar

Aerodrom Zadar

Smješteni ste u Hotelu Solaris u Šibeniku i trebate uhvatiti odlazni let sa Aerodroma u Zadru, a brine Vas kako ćete to uspjeti?  Niste sami. Većina gostiju nalazi se u sličnoj situaciji, i taj je problem lako rješiv.

Opcije za prijevoz do Zadra

Ono što svima prvo padne na pamet je koristiti se javnim prijevozom, odnosno kupiti kartu za bus i tako najlakše i najjeftinije stići do Zadra. To je moguće, međutim, put od Solarisa do Zadra trajat će nekih sat i pol, u kojih ćete napraviti milijun pauza na putu da biste pokupili druge putnike, jer bus ide Jadranskom magistralom.

Nakon toga, po dolasku u Zadar, opet se morate snaći za transfer do aerodroma. Postoji bus koji ide sa kolodvora za zračnu luku, međutim on ne ide tako često, svakih sat vremena otprilike. Što to znači? Iz Šibenika ćete morati krenuti puno ranije kako biste uhvatili sve kombinacije prijevoznih linija s obzirom kako direktna relacija ne postoji.

Zračna luka Zadar

 

 

 

Transfer od Solarisa do Zračne luke

Kako biste izbjegli takvo višesatno putovanje, bespotrebno trošenje vremena i energije prije nego što ste i započeli Vaš put nazad doma, najbolja opcija je rezervirati transfer. Transfer od hotela Solaris do Zračne luke u Zadru trajat će nekih sat i 10 minuta, s obzirom kako se radi o udaljenosti od 91 kilometra. 

Što Vam sve olakšava transfer? Radi se primarno o tome da se doma vraćate bez brige. Transfer rezervirate fleksibilno, točno prema vremenu u koje želite stići na aerodrom. Ovo se ne odnosi samo na Zračnu luku Zadar, nego možete osigurati transfer i do Splita, pa čak i do Dubrovnika. Tu se ne prilagođavate Vi postojećim prijevoznim opcijama, nego se one prilagođavaju Vama. 

Transferi su osobito korisni ako imate let rano ujutro, tako da možete krenuti sat vremena prije nego što trebate biti na aerodromu iz Solarisa, i mirni ste. Znate da ćete imati dovoljno vremena proći kroz check-in, kontrole i još čekati u gateu vrijeme za boarding. 

Cijena će ovisiti o tome za koliko je osoba potreban prijevoz. Budite bez brige, možete rezervirati transfer za 8 osoba u jednom vozilu, tako da nećete morati ići odvojeno ako ste došli u velikim grupama, sa više članova obitelji i sl. 

 

Dodatni prijedlog

Dok ste u Solarisu, ne ustručavajte se iskoristiti prilike da transferima obavite i jednodnevne izlete, poput onih na obližnje Vransko jezero ili da skoknete na jednodnevni obilazak Trogira. Ne morate obići samo one najpopularnije, kao što je Nacionalni Park Krka ili Split. 

Transferi su definitivno rješenje ako želite iskoristiti svaki tren Vašeg odmora, brzo, lako i po dogovoru stići na sve lokacije koje želite posjetiti dok ste u Šibeniku!

 

Rezerviraj Transfer

Nazovite Taxi Šibenik ili ispunite kontakt formu kako biste se vozili prema Vašem voznom redu!

    Možda će vas zanimati...