Najbolji restorani u Šibeniku i okolici

Najbolji restorani u Sibeniku i okolici - Taxi Sibenik

Na kakvom god putovanju da se nalazite i koliko god vremena imate na raspolaganju, sigurno ćete poželjeti ”nešto dobro pojesti”. Bilo da ste ljubitelj mediteranske hrane ili samo želite uživati u mesnim delicijama, izbor restorana u Šibeniku bit će pravi pogodak za Vas. Taxi Šibenik Vas vozi na ručak ili večeru – sve po Vašim željama!

 

Gastro Italiano

S dugim nizom godina djelovanja, ovaj je šibenski restoran već postao brend dočekujući svoje goste u domaćem ambijentu s ”old school” načinom pripreme hrane. Ako se ne možete dogovoriti s društvom što Vam se jede taj dan, sam naziv uputit će Vas na to da je ovo jedna od najboljih pizzeria u Šibeniku s ponudom od preko 20 vrsta pizza. Osim pizze, ovo mjesto oduševit će Vas velikom i raznovrsnom ponudom bifteka i rižota s plodovima mora. Za sve koji traže mjesto proslave posebnih prilika, u Gastro Italiano restoranu možete rezervirati mjesto i vrijeme proslave uz posebni svečani menu.

Gastro Italiano - Sibenik restaurant

 

Pelegrini

Smješten u samom centru Šibenika pored poznate katedrale, ova je konoba među najpoznatijima na području. Uz ljude koji žive to što rade, svojom hranom prenose ljubav prema gastronomiji svojim gostima. Za goste koji su željni isprobavanja novih stvari i potpunog prepuštanja trenutku, degustacijski menu i mnogobrojni sljedovi s ribljim salatama i juhama zadovoljit će Vas i Vaše nepce. Stoga, ako ste raspoloženi za nezaboravno gastronomsko iskustvo, vozimo Vas u Pelegrini!

Pelegrini - Sibenik restaurant

 

Antin Gušt

Uz pogodnosti poput organiziranja vjenčanja i privatnih događanja, catering, vanjske terase, wi-fija i hrane za van, Antin Gušt pruža Vam veliki popis jela poput gulaša, domaćih juha i raznih plata, a sve to po najpristupačnijim cijenama na području Šibenika. Počastite sebe i svoj džep i nazovite nas – vodimo Vas ravno do Antinog Gušta!

Antin Gust - Restorani u Sibeniku

 

PapPar

Novootvoreni grill restoran svakodnevno Vas časti svježe pripremljenim kuhanim jelima i delicijama. Svoju filozofiju i uspjeh ovo mjesto temelji na jednom od najpoznatijih začina na svijetu – papru. Cijeli je restoran posvećen prvenstveno ljubiteljima dobrog junećeg steaka, ali i svima onima koji cijene i koji su željni kvalitetne i svježe hrane. Što prije isprobajte vrhunske mesne komade po pristupačnim cijenama.

ParPar - Sibenik restaurant

 

Propeti poni

Još jedan izvrstan grill restoran smješten uz Južnu magistralu nudi Vam bogatu ponudu specijaliteta kuće, kao što su biftek, lungić i rižoto. Među ponuđenim jelima možete uživati i u dnevnim juhama, platama i drugim jelima s roštilja, a sve to u ugodnom obiteljskom ambijentu koji će zadovoljiti sve dobne skupine, od najmlađih do onih puno iskusnijih. Ako još niste isplanirali gdje za vikend – Taxi Šibenik Vas vodi do ovog restorana na jedno dobro obiteljsko druženje!

Propeti Poni - Restauran Sibenik

 

Pomalo u Žaboriću

Ako ste željni tradicionalnih ribljih specijaliteta, ne razmišljajte previše. Restoran Pomalo u Žaboriću pruža Vam potpuni morski doživljaj s gastronomskom fantazijom okusa hobotnice, kozica, lignje i svega sličnoga, ali će zadovoljiti i one željne mesa i mesnih delicija. Uz predivan pogled na plažu i more, sjedinit ćete sva svoja osjetila, a to je nepogrešiv plan za uspješan dan! Javite nam kada želite ići i eto nas!

Pomalo - Restauran Zaboric

Na Vama je samo jedna odluka – dopustite si dan nezaboravnog gastronomskog iskustva. Koji god restoran da odaberete, nećete pogriješiti. Znamo kako može izgledati snalaženje u gradu kojeg ne poznajete dobro, a samo želite ići negdje nešto pojesti… Ne gubite vrijeme istražujući lokacije i načina dolaženja do svakog od navedenih restorana – mi smo tu za to. Pozovite nas i – dolazimo!

Leave a Reply

Your email address will not be published.