Transfer od Solarisa do zračne luke u Splitu

aerodrom u Splitu

Taxi Šibenik vam olakšava pronalaženje taksija, uz širok raspon ponuda, kao što su vožnje do zračne luke, odlazak iz zračne luke i lokalni prijevoz.

Uobičajena je praksa voziti se taksijem od jednog do drugog odredišta. Taksisti će često imati popis destinacija i cijena karata za ljude koji idu na ta odredišta.

Ovo je najbolji način da stignete s jedne destinacije na drugu, jer je pristupačan i praktičan.

Vožnja od Solarisa do Aerodroma u Splitu

Aerodrom u Splitu je druga najprometnija zračna luka u Hrvatskoj, nakon Zračne luke “Franjo Tuđman” u Zagrebu.

Ukoliko ste za Vaše putovanje odabrali upravo ovaj aerodrom, naš Taxi je osigurao prijevoz putnika i do ove destinacije.

Rezervacija privatnog taxi prijevoza od Solarisa do Aerodroma u Splitu je najpovoljniji način da dođete do vašeg odredišta. Udaljenost od Solarisa do Aerodroma u Splitu je 60 km i trebat će Vam oko sat vremena do tamo.

Naš vozač će vas čekati u Solarisu s natpisom na kojem se nalazi vaše ime, te će Vas odvesti do vaše destinacije.

Naš Taxi Vas vozi ravno na aerodrom u Splitu, Šibeniku najbliže zračne luke. 

Na aerodromu postoji mjesto rezervirano za autotaksi prijevoze putnika, stoga, ne brinite, prepustite sve brige vašem vozaču.

Na ovaj aerodrom je potrebno doći na registraciju bar 90 minuta prije za put po Hrvatskoj, odnosno 180 minuta prije za međunarodni let. 

Uz najpristupačnije cijene,Taxi Šibenik omogućit će Vam brz dolazak na aerodrom u Splitu. 

Naše usluge možete koristiti 24/7. Po vašoj volji, gdje god želite. Računajte na Nas!

Prednosti vožnje sa Šibenik taksijem

Ako putujete u Šibenik autobusom ili automobilom, taxi služba je najbolji način za kretanje gradom.

Taxi je ekonomičnija opcija za one koji ne žele plaćati parking u centru Šibenika ili koji žele udobniju vožnju nego što pruža javni prijevoz.

Solaris Šibenik

Cijena taxi transfera od Solarisa do Aerodroma u Splitu

Taxi Šibenik Vam garantira najbolju uslugu prijevoza, opustite se i uživajte na našim udobnim sjedalima i prepustite svoje brige našim profesionalnim vozačima.

Naš glavni cilj je Vaše zadovoljstvo, s time smo Vam omogućili smo najpristupačnije cijene na tržištu. Uz naš Taxi uhvatite svoj let brzo po najpovoljnijoj cijeni!

Ukoliko putujete sa prijateljima ili obitelji, nudimo vam vozila za do 8 osoba. Slobodno nas kontaktirajte ukoliko Vam je potreban prijevoz za više osoba.

Rezervacija vozila je izrazito jednostavna. Naša vozila možete rezervirati putem telefona ili kontakt forma.

Osim transfera od Solarisa do Aerodroma u Splitu, u našoj ponudi također možete pronaći i usluge prijevoza do Zračne luke Zadar, Zagreb ili Dubrovnik!

Rezerviraj Transfer

Nazovite Taxi Šibenik ili ispunite kontakt formu kako biste se vozili prema Vašem voznom redu!

Možda će vas zanimati...

airport zagreb

Transfer od Solarisa do Zračne Luke u Zagrebu

Želite li mirnu, brzu i ekonomičnu vožnju do zagrebačkog aerodroma, Taxi Šibenik donosi ponudu koju ne možete odbiti! Transfer od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu Transfer od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu je jednostavan i brz. Možete birati između automobila s 4+1 sjedala ili 7+1 za vece grupe. Taksi je

Pročitajte više »
aerodrom Dubrovnik

Transfer od Marine Mandaline do Zračne Luke u Dubrovniku

Ukoliko želite posjetiti Dubrovnik ili bilo koji drugi grad na Jadranu, upotrijebite naš taksi. Mi ćemo Vam organizirati prijevoz od Marine Mandaline od aerodroma u Dubrovniku. Putovanje od Marine Mandaline do Aerodroma u Dubrovniku Nakon što ste završili svoje odmaranje na jadranu, opuštali i uživati u pogledu na panoramu u

Pročitajte više »
zračna luka Zagreb

Transfer od Marine Mandaline do Zračne Luke u Zagrebu

Iskrcali ste se u Marinu Mandalinu i trebate nekako doći do Zračne luke u Zagrebu? Možda ste stigli sa višednevnog jedrenja po širokom plavom Jadranu, ili ste išli na zadnji izlet pred odlazak i hitno trebate stići do Zagreba kako biste uhvatili let doma. Bez obzira na situaciju, postoji nekoliko

Pročitajte više »
zračna luka Dubrovnik

Transfer od Solarisa do Zračne luke u Dubrovniku

Nalazite se u hotelu Solaris i planirate nastavak svog putovanja ili putujete kući preko aerodroma u Dubrovniku? Privatni prijevoz najbrži je i najudobniji način prijevoza do često dosta udaljenog aerodroma i zato zaboravite na nepouzdane javne prijevoze i sate vožnje na prekrcanim međugradskim cestama – Taxi Šibenik je tu za

Pročitajte više »
Aerodrom Zadar

Transfer od Solarisa do zračne luke u Zadru

Smješteni ste u Hotelu Solaris u Šibeniku i trebate uhvatiti odlazni let sa Aerodroma u Zadru, a brine Vas kako ćete to uspjeti?  Niste sami. Većina gostiju nalazi se u sličnoj situaciji, i taj je problem lako rješiv. Opcije za prijevoz do Zadra Ono što svima prvo padne na pamet

Pročitajte više »
Transfer do Zračne luke Zagreb

Transfer do Zračne Luke u Zagrebu

Planirate godišnji odmor, putovanje s prijateljima ili Vas čeka poslovno putovanje? Kako vam potraga za parkingom u blizini aerodroma i vozni redovi javnog prijevoza ne bi kvarili raspoloženje na dan putovanja, osmislili smo sigurno i provjereno rješenje.  Brzo i sigurno Vas prevozimo do željene destinacije, onda kada Vama to odgovara. 

Pročitajte više »
Transfer do Zračne luke Dubrovnik

Transfer do Zračne Luke u Dubrovniku

Kada planiramo putovanje svima nam je u cilju što bolje iskoristili dragocjeno vrijeme i putovati bez briga. Ako želite siguran i pouzdan prijevoz, prilagođen samo Vama, Taxi Šibenik je tu kako bi došli do svoje destinacije na najudobniji i najbrži način.  Naše usluge možete iskoristit u bilo koje doba dana

Pročitajte više »
Transfer od Sibenika do Zračne luke Zadar

Transfer od Šibenika do Zračne Luke u Zadru

Svima zvuči poznato “Moram biti tamo 2 sata ranije – prvi autobus dolazi tamo puno prije, a ako idem drugim neću stići na let!”. Najudobniji i najfleksibilniji način za doći do udaljenijeg aerodroma je onaj način kojeg sami stvorimo i s tim se možemo svi složiti. Ako ne želite živjeti

Pročitajte više »
Transfer-od-Sibenika-do-Zračne-luke-Split

Transfer od Šibenika do Zračne Luke u Splitu

Svi se možemo složiti oko jedne stvari – najudobniji i najfleksibilniji način za doći do uvijek malo udaljenog aerodroma je onaj način kojeg sami stvorimo. ”Moram biti tamo 2 sata ranije – prvi autobus dolazi tamo već 4 sata ranije, a ako idem drugim neću stići na let!”… zvuči poznato?

Pročitajte više »