Transfer od Solarisa do zračne luke u Zadru

Aerodrom Zadar

Smješteni ste u Hotelu Solaris u Šibeniku i trebate uhvatiti odlazni let sa Aerodroma u Zadru, a brine Vas kako ćete to uspjeti?  Niste sami. Većina gostiju nalazi se u sličnoj situaciji, i taj je problem lako rješiv.

Opcije za prijevoz do Zadra

Ono što svima prvo padne na pamet je koristiti se javnim prijevozom, odnosno kupiti kartu za bus i tako najlakše i najjeftinije stići do Zadra. To je moguće, međutim, put od Solarisa do Zadra trajat će nekih sat i pol, u kojih ćete napraviti milijun pauza na putu da biste pokupili druge putnike, jer bus ide Jadranskom magistralom.

Nakon toga, po dolasku u Zadar, opet se morate snaći za transfer do aerodroma. Postoji bus koji ide sa kolodvora za zračnu luku, međutim on ne ide tako često, svakih sat vremena otprilike. Što to znači? Iz Šibenika ćete morati krenuti puno ranije kako biste uhvatili sve kombinacije prijevoznih linija s obzirom kako direktna relacija ne postoji.

Zračna luka Zadar

 

 

 

Transfer od Solarisa do Zračne luke

Kako biste izbjegli takvo višesatno putovanje, bespotrebno trošenje vremena i energije prije nego što ste i započeli Vaš put nazad doma, najbolja opcija je rezervirati transfer. Transfer od hotela Solaris do Zračne luke u Zadru trajat će nekih sat i 10 minuta, s obzirom kako se radi o udaljenosti od 91 kilometra. 

Što Vam sve olakšava transfer? Radi se primarno o tome da se doma vraćate bez brige. Transfer rezervirate fleksibilno, točno prema vremenu u koje želite stići na aerodrom. Ovo se ne odnosi samo na Zračnu luku Zadar, nego možete osigurati transfer i do Splita, pa čak i do Dubrovnika. Tu se ne prilagođavate Vi postojećim prijevoznim opcijama, nego se one prilagođavaju Vama. 

Transferi su osobito korisni ako imate let rano ujutro, tako da možete krenuti sat vremena prije nego što trebate biti na aerodromu iz Solarisa, i mirni ste. Znate da ćete imati dovoljno vremena proći kroz check-in, kontrole i još čekati u gateu vrijeme za boarding. 

Cijena će ovisiti o tome za koliko je osoba potreban prijevoz. Budite bez brige, možete rezervirati transfer za 8 osoba u jednom vozilu, tako da nećete morati ići odvojeno ako ste došli u velikim grupama, sa više članova obitelji i sl. 

 

Dodatni prijedlog

Dok ste u Solarisu, ne ustručavajte se iskoristiti prilike da transferima obavite i jednodnevne izlete, poput onih na obližnje Vransko jezero ili da skoknete na jednodnevni obilazak Trogira. Ne morate obići samo one najpopularnije, kao što je Nacionalni Park Krka ili Split. 

Transferi su definitivno rješenje ako želite iskoristiti svaki tren Vašeg odmora, brzo, lako i po dogovoru stići na sve lokacije koje želite posjetiti dok ste u Šibeniku!

 

Rezerviraj Transfer

Nazovite Taxi Šibenik ili ispunite kontakt formu kako biste se vozili prema Vašem voznom redu!

Možda će vas zanimati...

airport zagreb

Transfer od Solarisa do Zračne Luke u Zagrebu

Želite li mirnu, brzu i ekonomičnu vožnju do zagrebačkog aerodroma, Taxi Šibenik donosi ponudu koju ne možete odbiti! Transfer od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu Transfer od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu je jednostavan i brz. Možete birati između automobila s 4+1 sjedala ili 7+1 za vece grupe. Taksi je

Pročitajte više »
aerodrom Dubrovnik

Transfer od Marine Mandaline do Zračne Luke u Dubrovniku

Ukoliko želite posjetiti Dubrovnik ili bilo koji drugi grad na Jadranu, upotrijebite naš taksi. Mi ćemo Vam organizirati prijevoz od Marine Mandaline od aerodroma u Dubrovniku. Putovanje od Marine Mandaline do Aerodroma u Dubrovniku Nakon što ste završili svoje odmaranje na jadranu, opuštali i uživati u pogledu na panoramu u

Pročitajte više »
zračna luka Zagreb

Transfer od Marine Mandaline do Zračne Luke u Zagrebu

Iskrcali ste se u Marinu Mandalinu i trebate nekako doći do Zračne luke u Zagrebu? Možda ste stigli sa višednevnog jedrenja po širokom plavom Jadranu, ili ste išli na zadnji izlet pred odlazak i hitno trebate stići do Zagreba kako biste uhvatili let doma. Bez obzira na situaciju, postoji nekoliko

Pročitajte više »
zračna luka Dubrovnik

Transfer od Solarisa do Zračne luke u Dubrovniku

Nalazite se u hotelu Solaris i planirate nastavak svog putovanja ili putujete kući preko aerodroma u Dubrovniku? Privatni prijevoz najbrži je i najudobniji način prijevoza do često dosta udaljenog aerodroma i zato zaboravite na nepouzdane javne prijevoze i sate vožnje na prekrcanim međugradskim cestama – Taxi Šibenik je tu za

Pročitajte više »
aerodrom u Splitu

Transfer od Solarisa do zračne luke u Splitu

Taxi Šibenik vam olakšava pronalaženje taksija, uz širok raspon ponuda, kao što su vožnje do zračne luke, odlazak iz zračne luke i lokalni prijevoz. Uobičajena je praksa voziti se taksijem od jednog do drugog odredišta. Taksisti će često imati popis destinacija i cijena karata za ljude koji idu na ta

Pročitajte više »
Transfer do Zračne luke Zagreb

Transfer do Zračne Luke u Zagrebu

Planirate godišnji odmor, putovanje s prijateljima ili Vas čeka poslovno putovanje? Kako vam potraga za parkingom u blizini aerodroma i vozni redovi javnog prijevoza ne bi kvarili raspoloženje na dan putovanja, osmislili smo sigurno i provjereno rješenje.  Brzo i sigurno Vas prevozimo do željene destinacije, onda kada Vama to odgovara. 

Pročitajte više »
Transfer do Zračne luke Dubrovnik

Transfer do Zračne Luke u Dubrovniku

Kada planiramo putovanje svima nam je u cilju što bolje iskoristili dragocjeno vrijeme i putovati bez briga. Ako želite siguran i pouzdan prijevoz, prilagođen samo Vama, Taxi Šibenik je tu kako bi došli do svoje destinacije na najudobniji i najbrži način.  Naše usluge možete iskoristit u bilo koje doba dana

Pročitajte više »
Transfer od Sibenika do Zračne luke Zadar

Transfer od Šibenika do Zračne Luke u Zadru

Svima zvuči poznato “Moram biti tamo 2 sata ranije – prvi autobus dolazi tamo puno prije, a ako idem drugim neću stići na let!”. Najudobniji i najfleksibilniji način za doći do udaljenijeg aerodroma je onaj način kojeg sami stvorimo i s tim se možemo svi složiti. Ako ne želite živjeti

Pročitajte više »
Transfer-od-Sibenika-do-Zračne-luke-Split

Transfer od Šibenika do Zračne Luke u Splitu

Svi se možemo složiti oko jedne stvari – najudobniji i najfleksibilniji način za doći do uvijek malo udaljenog aerodroma je onaj način kojeg sami stvorimo. ”Moram biti tamo 2 sata ranije – prvi autobus dolazi tamo već 4 sata ranije, a ako idem drugim neću stići na let!”… zvuči poznato?

Pročitajte više »