Gdje su najbolji provodi ovog vikenda?

Šibenik noćni život

Zaboravite naporan tjedan koji je za vama i opustite se preko vikenda. Šibenik kao i svakog tjedna ima događanja koja će i one najodlučnije izvući iz kuće i povući u život.
Naš grad i okolica prepuni su događanja, a mi vam predstavljamo neka od njih. Sigurni smo da ćete pronaći nešto za svoju dušu.


Petak je dan za provod, a to pokazuju i Vodice koje u svoj đardin dovode Sanju Vrančić i Tomislava Bakmaza. Ulaz je slobodan za sve željne dobre zabave i ljetnih provoda. Pravi način za otvoriti ljetnu sezonu uz dobru glazbu u prekrasnom parku.
Okupite ekipu u petak i povedite ih u Barcode bar kako bi mogli uživati u Gramophonedzie live – u. Upad je slobodan pa ćete umjesto da platite karte novac moći iskoristiti da počastite društvo ili možda neku zgodnu strankinju. Program starta u 22 sata.
Škola je konačno gotova, a vjerujemo da maturaniti žele što prije početi sa zabavljanjem. Aurora klub u Primoštenu večeras od 23 sata će baciti sve prisutne u delirij najpoznatijim svjetskim i balkanskim hitovima.
Vodice su odlučno krenule u novu sezonu pa ćete i večeras u Exit -u moći pokazati svoje plesno umijeće. DJ Johnny i DJ Daisy će svirati, a vi plešite kako oni sviraju. Ulaz je slobodan, a ludnica kreće od 22 sata.

Nakon svakog dobrog petka dolazi još bolja subota pa će tako i zabava na šibenskom području biti izvrsna.

“Šibenska fešta je top topova” i to će vam u subotu dokazati udruga RatCat koja dovodi DJ-eve na pozornicu između topova pod Kneževom palačom.
Cover band Small House Brown svoj ludi program započinje u 22:30 u klubu Azimut. Poslušajte usnu harmoniku u kombinaciji s kontrabasom i gitarom. Oduševit ćete se.


Ističu se doktori jazza – Scifidelity Orchestra, koji će tvrđavu Barone pretvoriti u plesni podij. Unatoč tome što je program planiran samo za članove Kluba prijatelja organizatori su odlučili da svi oni s dnevnom ulaznicom smiju uživati u vrhunskoj glazbi.
Konja koji pobjeđuje se ne mijenja pa ćete i u subotu moći slušati DJ-a Johnny -a i DJ Daisy u klubu Exit Vodice. Upad, naravno, slobodan, a zabava zagarantirana.
Ako ste u petak bili u Vodicama, ali niste uspjeli poslušati Sanju Vrančić i Tomislava Bakmaza, ne očajavajte. Rogoznica svim svojim mještanima i posjetiteljima poklanja njihov nastup na staroj rivi s početkom u 21 sat.
Za sve one koji uživaju u ispijanju koktela i kvalitetnoj glazbi NoStress Night & Beach Bar s Brodarice ima recept za savršenu subotnju večer. Program starta u 22 sata,a upad je slobodan. Dođite i provjerite o čemu se radi. Kada uđete nećete htjeti izaći.
Vlasnica Porina Mija Dimšić održat će koncert nakon otvaranja Međunarodnog dječjeg festivala ispred zgrade županije, a ispratiti će je već tradicionalni vatromet.

Ispratite i vi ovaj vikend provodom po vašem ukusu kako biste se imali čega sjećati kroz tjedan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *