Nema više čekanja, Inside otvara u petak 29.rujna!

Inside club Šibenik

Nestrpljivi ste? Nema više čekanja, Inside otvara u petak 29.rujna!

Uvijek onaj stari, a svake godine sve noviji. Bolji i moderniji. Uvijek onaj stari u duši, a novi izgledom tijela. Prijevod: Nenadmašno zabavan, šarmantan, omiljen, razigran, neumoran. S druge strane još moderniji, preuređen, adaptiran, dodatno prilagođen, prekrasan. Klub na kraju grada otvara vam svoja vrata. Nadamo se da ste proveli fantastično ljeto na otvorenom. Nadamo se da vam je bilo jako vruće. Sad je vrijeme za Inside. Najbolje i najpopularnije mjesto za zabavu u prekrasnom Šibeniku, ali i za sve one koji dolaze iz drugih gradova i ne mogu izdržati da poneki vikend provedu sa nama. U Insideu. Najavili smo otvaranje već prošlog petka. Nudimo vam i ovim putem naše isprike što smo taj veliki događaj morali odgoditi za jedan tjedan. Znamo da vam su vam tih sedam dana bili teški jer ste jedva čekali. Ali nadamo se da vam je nestrpljenje naraslo do maksimuma i da će ovoga petka 29. rujna klub doživjeti eksploziju zabave i veselja. A prolongirali smo veliko otvaranje sezone samo zato što smo sve željeli urediti do najsitnijih detalja, sve slučajnosti i eventualne improvizacije ostaviti iza sebe, te vam na otvaranju pružiti ono najbolje što će nas sve zajedno dovesti do neprestane suradnje tijekom cijele sezone zabave u Šibeniku i našem klubu. Znamo da odbrojavate, znamo da smo nekima poremetili planove, ali bit će još slađe. Isprika onima koji su rezervirali stolove, njihovo mjesto čeka ih u novom terminu.

Opet će se do jutra tulumariti uz taktove najbolje glazbe. Opet će vas oduševljavati najpoznatija imena glazbene scene. Bogat je popis izvođača, DJ-a, plesača, plesačica koji će vas dovoditi do vrhunca za vrijeme svakog izlaska u Inside.

Najbolja svjetla, vaše najdraže osoblje od ulaza sve do izlaska iz kluba. Svi naši profesionalci bez obzira na vrstu posla koju obavljaju pružit će vam nezaboravne trenutke.

Inside Nightclub Sibenik

U sezonu ne možemo ući bez veličanstvenog otvaranja i znamo da jedva čekate. I mi jedva čekamo zajedno sa vama. U Insideu će se opet sklapati nova prijateljstva i veze. Opet ćete se isplesati do besvijesti, a izlasci će se prepričavati i planirati novi i novi i novi. Sve do zadnjeg dana sezone. Ali nećemo sad o zatvaranju jer tek krećemo. Krećemooo!. Parking ispred kluba, sigurnost posjetitelja, garderoba, brzina osoblja za šankom, glazba isključivo vrhunska i trenutačno domaća i svjetska najbolja. Do nas vam nije daleko ni sa šibenskim taksistima. Svakog gosta gledamo u oči, svaki nam je gost bitan i želimo ga zadržati. Na kraju grada je kombinacija ljepote, mode, zabave i korektnih odnosa.

Znamo da ste dugo čekali, znamo da smo vas odgodom od sedam dana malo i “brecnuli”, ali novi petak se bliži. I svi ga željno iščekujemo. Inside ostaje bez konkurencije najbolje mjesto za zabavu. Vidimo se. Polijećemo!

One thought on “Nema više čekanja, Inside otvara u petak 29.rujna!

  1. Pingback:Šibenski noćni život - Taxi Šibenik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *