Miran vikend prije prave zabave

Šibenik noćni život

Nakon prošlog vikenda gdje čovjek nije znao na koju bi stranu krenuo očekuje nas ipak nešto skromnija ponuda, ali tek počinje zagrijavanje za prosinac u kojem nas očekuje niz uzbuđenja.

ŠAROLOKI PETAK

Za petak 17. studenoga izdvajamo after work party u kultnom šibenskom mjestu vine baru Vino&Ino koji će potrajati do kasno navečer. Za sve koji vole vino organizator je namijenio nagradnu igru s poklonima iznenađenja.

U Vinatageu atmosferu će podizati već možemo reći resident Mladen DJ Time koji nesumnjivo vrti najveće hitove privlačne mnoštvu publike i gostiju koji u Vintage navraćaju svakog vikenda.

Za ponudu šibenske rive opet se najbolje pobrinuo caffe Domald u Docu gdje nastupa trio Bagatin. Popularni šibenski glazbeni trojac “zicer” je za uživanciju u kvalitetnoj glazbi i zasluženo ispijenoj pokojoj čašici više. Osim ako ne vozite, ali i u tom slučaju vozači Šibenik taxija prevest će vas sigurno u kojem god smjeru zaželite.

Spomenut ćemo Azimut gdje nema klasične zabave u smislu svirke i koncerta, ali i pub kviz koji se ovog petka tamo događa od 20 sati nesumnjivo je mamac za šibensku mladost i ugodnu večer vikenda.

SUBOTU ĆE OKRUNITI KRALJ JOLE

Subota je rezervirana za Inside gdje dolazi kralj hrvatske estrade popularni Jole. Potraga za ulaznicama traje već danima, a svi žele ako je moguće rezervirati i stol. Uglavnom, u Insideu će opet biti vatromet veselja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *