Zadnji vikend 7 mjeseca prepun zabave!

party, fun, nigh, club

Srpanj je pri kraju, sezona je na vrhuncu, a i temperature isto. Najbolje događaje sa šibenskog područja pronađite ispod, a najbolji taksi na šibenskom području ste već odavno prepoznali.

Četvrtak 25.7.

U sklopu Šibenskih klapskih večeri u samostanu Sv. Frane večeras od 21 sat možete slušati Klape Rećina i Brodarica.

U Primoštenu nastupa još jedna poznata klapa s početkom u isto vrijeme. Dođite u Primošten ako želite uživati u glasovima klape Mirakul.

Trg na moru u Betini ima čast ugostiti jedan od najboljih vokala na našoj sceni. Marko Škugor će otopiti srca i opiti misli svih koji se nađu u Betini od 21 sat.

Pravi Woodstock se dogodio prije mnogo godina, ali Jezera imaju svoju verziju. Jezerski Woodstock će ugostiti 7 bendova, prvi od njih je Atomsko sklonište, a nastup počinje u 20 sati.

Petak 26.7.

80 kn je ništa prema atmosferi koju će napraviti kralj hrvatske zabavne glazbe – Jole. Ovog petka u NoStress Night & Beach baru njegov koncert počinje u 22 sata.

Ako je Jole kralj zabavne glazbe titula kraljice pripada Severini. Njezino kraljevstvo se prostire i van granica Lijepe Naše, a ovog petka ćete je moći vidjeti i čuti u Aurora clubu Primošten platite li ulaznicu 100 kn.

Dave Clarke je čovjek kojeg ne treba predstavljati. Sve što trebamo učiniti je napomenuti da ovog petka otvara Project Vojarna Open Air Party u 23 sata. Cijena ulaznica je 100 kn.

U sklopu “Indian summer” manifestacije u Azimut klubu gostuje NIK orosi. Domaćin će mu biti Stipe Jazzy Širinić koji će puštati glazbu inspiriranu 70im i 80im godinama prošlog stoljeća.

Subota 27.7.

Ribarska fešta u Rogoznici će uživati u glasovima ponajbolje aktivne klape. Nastup klape Rišpet počinje od 21:30 sata.

Susret klapa će se dogoditi ove subote u Tribunju u 21 sat.

Za one koji žele malo luđu zabavu Exit Club u Vodicama ima poslasticu. Natalia Barbin Queen Coco će nastupiti od 22 sata.

Monika Kruse, dama koju ne treba posebno predstavljati, će zavladati scenom drugog dana Project Vojarna Open Air partija. Svi koji žele biti dio ovog svjetskog nastupa će morati platiti 80 kn i biti tamo u 23 sata.

Nedjelja 28.7.

Veličanstvena tvrđava svetog Mihaela je mjesto na kojem će Zoran Predin održati svoj nastup u čast jednog od naših najvećih umjetnika – Arsena Dedića.

After beach party u NoStress Night & Beach baru počinje u 16 sati i traje do 20 sati. Svake nedjelje do kraja sezone se možete opustiti na tom after partiju.

Bez obzira gdje odlučite provesti ovaj vikend imajte na umu da tamo možete stići kao filmska zvijezda u najboljem taxi brodu ili automobilu u gradu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *