Nalazite se u hotelu Solaris i planirate nastavak svog putovanja ili putujete kući preko aerodroma u Dubrovniku? 

Privatni prijevoz najbrži je i najudobniji način prijevoza do često dosta udaljenog aerodroma i zato zaboravite na nepouzdane javne prijevoze i sate vožnje na prekrcanim međugradskim cestama – Taxi Šibenik je tu za vas kako bi vaše putovanje prošlo sigurno, bez briga i po najpovoljnijim cijenama. 

Zašto odabrati Taxi Šibenik?

Zračna luka Dubrovnik smjestila se 20 kilometara južno od grada Dubrovnika i treća je najprometnija zračna luka u Hrvatskoj. Solaris je od zračne Dubrovnik udaljen 298 kilometara, a kako bi prešli ovu relaciju koristeći javni i međugradski prijevoz morat ćete promijeniti nekoliko vrsta prijevoza. 

Prvi korak je korištenje javnog gradskog autobusa od Solarisa do Šibenskog kolodvora. Nadalje, kako bi došli od Šibenika do Dubrovnika morat ćete koristiti neku od međugradskih linija koje često voze i više od 7 sati uz 20-ak stajanja i uz mogućnost presjedanja u drugi autobus u Splitu. 

Kada napokon stignete u Dubrovnik, tu nije kraj vašeg putovanja. Kako bi došli do aerodroma morat ćete uhvatiti službeni shuttle autobus ili neku od gradskih linija koje kao stajalište imaju Dubrovački aerodrom. 

Kako bi izbjegli ove komplikacije i kako bi vaše putovanje započelo bezbrižno bez razmišljanja o voznim redovima sklonim promjenama, odaberite Taxi Šibenik! 

U usporedbi s drugim opcijama prijevoza, Taxi Šibenik je prilagođen samo vama i vašem rasporedu i do zračne luke Dubrovnik će vas dovesti brzo i sigurno. Vožnja taksijem traje oko 3 sata i 40 minuta, a naši vozači su profesionalci s mnogobrojnim uspješno obavljenim vožnjama, a rezervacija vozila je brza i jednostavna.

Naš vozač čekat će vas ispred hotela Solaris u točno dogovoreno vrijeme s natpisom s vašim imenom i vozi vas direktno do odabrane zračne luke. 

Kako bi se uspješno registrirali na let u Dubrovačku zračnu luku je potrebno doći minimalno 120 minuta prije leta, a kako bi vaše putovanje prošlo što ugodnije, organizirano taksi stajalište nalazi se neposredno ispred putničkog terminala “B” zračne luke.

zračna luka Dubrovnik

Cijena taxi transfera do Zračne luke Dubrovnik

Ukoliko želite uštedjeti vrijeme i novac i započeti svoje putovanje bez nepotrebnog stresa kada putujete do udaljenijih aerodroma privatni transferi su najbolji i najpouzdaniji izbor, a Taxi Šibenik je tu za vas kako bi uhvatili svoj let po najpovoljnijoj cijeni, brzo i sigurno. 

Uz najpristupačnije cijene na tržištu, Taxi Šibenik ponosi se i sa modernim voznim parkom i vozačima profesionalcima s mnogobrojnim uspješno odrađenim vožnjama, čije su vam usluge dostupne sedam dana u tjednu u bilo koje doba dana i noći tokom cijele godine. 

Svi oni koji na putovanje kreću u društvu obitelji ili prijatelja i žele podijeliti troškove vožnje, ne trebaju brinuti jer osim modernih osobnih automobila u našem voznom parku na raspolaganju su i kombi vozila za do 8 osoba. 

Osim prijevoza od Solarisa do zračne luke Dubrovnik u našoj ponudi možete pronaći i prijevoz od Solarisa do zračne luke Split, Zadar ili Zagreb. 

Poklonite nam svoje povjerenje i vozite se sigurno i udobno do željene destinacije! Svoje taxi vozilo možete rezervirati brzo i jednostavno putem telefona ili ispunjavanjem kontakt forme!

Možda će vas zanimati...

airport zagreb

Transfer od Solarisa do Zračne Luke u Zagrebu

Želite li mirnu, brzu i ekonomičnu vožnju do zagrebačkog aerodroma, Taxi Šibenik donosi ponudu koju ne možete odbiti! Transfer od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu Transfer od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu je jednostavan i brz. Možete birati između automobila s 4+1 sjedala ili 7+1 za vece grupe. Taksi je

Pročitajte više »
aerodrom Dubrovnik

Transfer od Marine Mandaline do Zračne Luke u Dubrovniku

Ukoliko želite posjetiti Dubrovnik ili bilo koji drugi grad na Jadranu, upotrijebite naš taksi. Mi ćemo Vam organizirati prijevoz od Marine Mandaline od aerodroma u Dubrovniku. Putovanje od Marine Mandaline do Aerodroma u Dubrovniku Nakon što ste završili svoje odmaranje na jadranu, opuštali i uživati u pogledu na panoramu u

Pročitajte više »
zračna luka Zagreb

Transfer od Marine Mandaline do Zračne Luke u Zagrebu

Iskrcali ste se u Marinu Mandalinu i trebate nekako doći do Zračne luke u Zagrebu? Možda ste stigli sa višednevnog jedrenja po širokom plavom Jadranu, ili ste išli na zadnji izlet pred odlazak i hitno trebate stići do Zagreba kako biste uhvatili let doma. Bez obzira na situaciju, postoji nekoliko

Pročitajte više »
Aerodrom Zadar

Transfer od Solarisa do zračne luke u Zadru

Smješteni ste u Hotelu Solaris u Šibeniku i trebate uhvatiti odlazni let sa Aerodroma u Zadru, a brine Vas kako ćete to uspjeti?  Niste sami. Većina gostiju nalazi se u sličnoj situaciji, i taj je problem lako rješiv. Opcije za prijevoz do Zadra Ono što svima prvo padne na pamet

Pročitajte više »
aerodrom u Splitu

Transfer od Solarisa do zračne luke u Splitu

Taxi Šibenik vam olakšava pronalaženje taksija, uz širok raspon ponuda, kao što su vožnje do zračne luke, odlazak iz zračne luke i lokalni prijevoz. Uobičajena je praksa voziti se taksijem od jednog do drugog odredišta. Taksisti će često imati popis destinacija i cijena karata za ljude koji idu na ta

Pročitajte više »
Transfer do Zračne luke Zagreb

Transfer do Zračne Luke u Zagrebu

Planirate godišnji odmor, putovanje s prijateljima ili Vas čeka poslovno putovanje? Kako vam potraga za parkingom u blizini aerodroma i vozni redovi javnog prijevoza ne bi kvarili raspoloženje na dan putovanja, osmislili smo sigurno i provjereno rješenje.  Brzo i sigurno Vas prevozimo do željene destinacije, onda kada Vama to odgovara. 

Pročitajte više »
Transfer do Zračne luke Dubrovnik

Transfer do Zračne Luke u Dubrovniku

Kada planiramo putovanje svima nam je u cilju što bolje iskoristili dragocjeno vrijeme i putovati bez briga. Ako želite siguran i pouzdan prijevoz, prilagođen samo Vama, Taxi Šibenik je tu kako bi došli do svoje destinacije na najudobniji i najbrži način.  Naše usluge možete iskoristit u bilo koje doba dana

Pročitajte više »
Transfer od Sibenika do Zračne luke Zadar

Transfer od Šibenika do Zračne Luke u Zadru

Svima zvuči poznato “Moram biti tamo 2 sata ranije – prvi autobus dolazi tamo puno prije, a ako idem drugim neću stići na let!”. Najudobniji i najfleksibilniji način za doći do udaljenijeg aerodroma je onaj način kojeg sami stvorimo i s tim se možemo svi složiti. Ako ne želite živjeti

Pročitajte više »
Transfer-od-Sibenika-do-Zračne-luke-Split

Transfer od Šibenika do Zračne Luke u Splitu

Svi se možemo složiti oko jedne stvari – najudobniji i najfleksibilniji način za doći do uvijek malo udaljenog aerodroma je onaj način kojeg sami stvorimo. ”Moram biti tamo 2 sata ranije – prvi autobus dolazi tamo već 4 sata ranije, a ako idem drugim neću stići na let!”… zvuči poznato?

Pročitajte više »