Želite li mirnu, brzu i ekonomičnu vožnju do zagrebačkog aerodroma, Taxi Šibenik donosi ponudu koju ne možete odbiti!

Transfer od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu

Transfer od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu je jednostavan i brz. Možete birati između automobila s 4+1 sjedala ili 7+1 za vece grupe. Taksi je najbrži i najlakši način da stignete do aerodroma.

Udaljenost od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu je 350 km i trebat će Vam 3 i pol sata do tamo.

Naš vozač će Vas sačekati u Solarisu s natpisom sa Vašim imenom i prezimenom, te će Vas odvesti do aerodroma u Zagrebu.

Nemojte se mučiti s nepouzdanim voznim redovima autobusa ili tramvaja, nego krenite na putovanje opušteno i bez briga. Naši vozači će Vas prevest od Vaših vrata do željene destinacije u udobnim vozilima. 

Na aerodromu uvijek postoji mjesto rezervirano za taksi vozila, stoga sjednite u naš taksi i prepustite sve brige vašem vozaču.

airport zagreb

Aerodrom u Zagrebu 

Taxi Šibenik osigurava prijevoz putnika izravno do zračne luke u Zagrebu. Naša usluga taksija ce Vam osigurati da stignete  na svoj let bez ikakvih problema. 

Zračna luka u Zagrebu je jedna od najvećih i najkvalitetnijih zrakoplovnih kompleksa u Hrvatskoj. Jednostavni i pristupačni parking odmah do ulazne staze, široki hodnici i blaga klima u unutrašnjosti, pomoći će vam da težak proces prijevoza putnika prebacite na vašeg vozača.

Na aerodrom trebate doci bar 120 minuta prije početka leta, a ako želite biti sigurni da ćete stići na vrijeme na svoj let, onda je najbolja opcija rezervirati prijevoz unaprijed.

Pregled cijene

U trenutku kada se želite uzdati u Taxi Šibenik za transfer do Zračne luke u Zagrebu, imate na raspolaganju nekoliko opcija. Taxi Šibenik nudi standardnu uslugu prijevoza putnika s automobilom, kao i brzu i udobnu opciju transfera s vlastitim vozačem.

Osim modernih taksi automobila, u našoj ponudi imate i novi Mercedes V klasu koja može prevesti do 8 osoba, što je odlična opcija za sve one koji putuju s obitelji ili prijateljima. 

Putovanja do aerodroma obično uključuju prijevoz privatnim transferima i tu je najveća prednost ovoga načina putovanja, a to je fleksibilnost samog putovanja s privatnim vozačem. Umanjite svoj stres ili ga potpuno izbjegnite i krenite na prekrasan odmor, i što je najvažnije po najpovoljnijoj cijeni.

Cijena usluge ovisi o broju osoba koje putuju i ruti koju ćete koristiti, a detaljnije o cijenama možete saznati ako ispunite formular s detaljima.

Rezervacija transfera

Ako ste u potrazi za najboljim i najpovoljnijim načinom da se transferirate od Solarisa do Zagrebačkog aerodroma, onda je rezervacija naseg transfera pravi izbor za Vas! 

U našoj ponudi imamo više opcija i svakako ćemo pronaći onu koja odgovara vašim potrebama i željama.

Kako biste rezervirali transfer od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu, potrebno je ispuniti rezervacijski formular. Nakon toga ćemo Vam se javiti putem e-maila ili telefonom kako bismo potvrdili Vašu rezervaciju.

Osim transfera od Solarisa do aerodroma u Zagrebu, u našoj ponudi također možete pronaći i usluge prijevoza od Solarisa do zračne luke u Zadru ili do zračne luke u Splitu.

Rezerviraj Transfer

Nazovite Taxi Šibenik ili ispunite kontakt formu kako biste se vozili prema Vašem voznom redu!

Možda će vas zanimati...

aerodrom Dubrovnik

Transfer od Marine Mandaline do Zračne Luke u Dubrovniku

Ukoliko želite posjetiti Dubrovnik ili bilo koji drugi grad na Jadranu, upotrijebite naš taksi. Mi ćemo Vam organizirati prijevoz od Marine Mandaline od aerodroma u Dubrovniku. Putovanje od Marine Mandaline do Aerodroma u Dubrovniku Nakon što ste završili svoje odmaranje na jadranu, opuštali i uživati u pogledu na panoramu u

Pročitajte više »
zračna luka Zagreb

Transfer od Marine Mandaline do Zračne Luke u Zagrebu

Iskrcali ste se u Marinu Mandalinu i trebate nekako doći do Zračne luke u Zagrebu? Možda ste stigli sa višednevnog jedrenja po širokom plavom Jadranu, ili ste išli na zadnji izlet pred odlazak i hitno trebate stići do Zagreba kako biste uhvatili let doma. Bez obzira na situaciju, postoji nekoliko

Pročitajte više »
zračna luka Dubrovnik

Transfer od Solarisa do Zračne luke u Dubrovniku

Nalazite se u hotelu Solaris i planirate nastavak svog putovanja ili putujete kući preko aerodroma u Dubrovniku? Privatni prijevoz najbrži je i najudobniji način prijevoza do često dosta udaljenog aerodroma i zato zaboravite na nepouzdane javne prijevoze i sate vožnje na prekrcanim međugradskim cestama – Taxi Šibenik je tu za

Pročitajte više »
Aerodrom Zadar

Transfer od Solarisa do zračne luke u Zadru

Smješteni ste u Hotelu Solaris u Šibeniku i trebate uhvatiti odlazni let sa Aerodroma u Zadru, a brine Vas kako ćete to uspjeti?  Niste sami. Većina gostiju nalazi se u sličnoj situaciji, i taj je problem lako rješiv. Opcije za prijevoz do Zadra Ono što svima prvo padne na pamet

Pročitajte više »
aerodrom u Splitu

Transfer od Solarisa do zračne luke u Splitu

Taxi Šibenik vam olakšava pronalaženje taksija, uz širok raspon ponuda, kao što su vožnje do zračne luke, odlazak iz zračne luke i lokalni prijevoz. Uobičajena je praksa voziti se taksijem od jednog do drugog odredišta. Taksisti će često imati popis destinacija i cijena karata za ljude koji idu na ta

Pročitajte više »
Transfer do Zračne luke Zagreb

Transfer do Zračne Luke u Zagrebu

Planirate godišnji odmor, putovanje s prijateljima ili Vas čeka poslovno putovanje? Kako vam potraga za parkingom u blizini aerodroma i vozni redovi javnog prijevoza ne bi kvarili raspoloženje na dan putovanja, osmislili smo sigurno i provjereno rješenje.  Brzo i sigurno Vas prevozimo do željene destinacije, onda kada Vama to odgovara. 

Pročitajte više »
Transfer do Zračne luke Dubrovnik

Transfer do Zračne Luke u Dubrovniku

Kada planiramo putovanje svima nam je u cilju što bolje iskoristili dragocjeno vrijeme i putovati bez briga. Ako želite siguran i pouzdan prijevoz, prilagođen samo Vama, Taxi Šibenik je tu kako bi došli do svoje destinacije na najudobniji i najbrži način.  Naše usluge možete iskoristit u bilo koje doba dana

Pročitajte više »
Transfer od Sibenika do Zračne luke Zadar

Transfer od Šibenika do Zračne Luke u Zadru

Svima zvuči poznato “Moram biti tamo 2 sata ranije – prvi autobus dolazi tamo puno prije, a ako idem drugim neću stići na let!”. Najudobniji i najfleksibilniji način za doći do udaljenijeg aerodroma je onaj način kojeg sami stvorimo i s tim se možemo svi složiti. Ako ne želite živjeti

Pročitajte više »
Transfer-od-Sibenika-do-Zračne-luke-Split

Transfer od Šibenika do Zračne Luke u Splitu

Svi se možemo složiti oko jedne stvari – najudobniji i najfleksibilniji način za doći do uvijek malo udaljenog aerodroma je onaj način kojeg sami stvorimo. ”Moram biti tamo 2 sata ranije – prvi autobus dolazi tamo već 4 sata ranije, a ako idem drugim neću stići na let!”… zvuči poznato?

Pročitajte više »