Zabava počinje u kolovozu

party, night, fun

Kolovoz je stigao i donosi svima brdo zabave. Pogledajte gdje izaći ovog vikenda na šibenskom području.

 

 

Četvrtak 01.08.

Tribunju već od 19 sati startaju 52. tradicionalne magareće trke.Tada počinje mimohod magaraca na plaži Zamalin, a kvalifikacijske utrke započinju u 20:30. Legendarni Milo Hrnić Zaratino band nastupaju nakon završetka utrka.

Večeras od 21:30 Tvrđava Barone pruža priliku najperspektivnijim mladim glazbenicima iz cijelog svijeta da demonstriraju svoje umijeće. JM Jazz World Orchestra (Svjetski jazz orkestar mladih) će vas očarati svojom glazbom.

Klub Azimut od 22 sata predaje se vokalu Borisa Štoka.

Klapa Mirakul nastupa na trgu Rudina u Primoštenu od 21 sat.

Petak 02.08.

NOX festival u organizaciji kluba MARTINSKA LjeTUj na Martinskoj održava se od 2.8. do 4.8. Dnevna ulaznica dostupna je po cijeni od 150 kn, a za sva tri dana ćete izdvojiti samo 230 kn.

Petak je dan za festival pa tako u Primoštenu počinje 6. SuperUho festival i traje do 4.8. Program počinje u 23 sata, a festival je posveta ugašenom NO Jazz festivalu.

Na Trgu Male Gospe u Skradinu glasovi 4 tenora će od 21 sat odzvanjati tim romantičnim gradićem. 

Aklea Neon nastupa od 22 sata u klubu Azimut..

Subota 03.08.

Jedan od najpoznatijih klubova u Hrvatskoj, Aurora Primošten će ugostiti jednu od najvećih diva naše scene. Senzualna Nina Badrić ove subote pjeva za sve koji od 22 sata budu u Aurori. Ulaznice u pretprodaji koštaju 100 kn. Dođite na ovakav događaj sa stilom i sigurni da se možete opustiti. Nazovite najbolji taksi u gradu.

U Skradinu se nastavlja štovanje UNESCO -om zaštičenog klapskog pjevanja na 40. susretu dalmatinskih klapa. Čarolija počinje u 21 sat.

Srimarska fešta na trgu Srima od 21 sat pjeva, pleše i skače uz Mjesni Odbor.

Tribunj od 21 sat časti svoje posjetitelje besplatnim koncertom ženske pjevačke skupine sv. Nikola. 

Još jedna ikona glazbene scene Maja Šuput nastupa od 22 sata na rivi u Rogoznici.

Nedjelja 04.08.

Noćni sajam običaja i tradicije drniškog kraja – Radio pijaca po sedmi put okuplja OPG -ove. Uz tridesetak izlagača i živu glazbu mnoge će privući tradicionalna drniška hrana i gulaš od hobotnice.

Tvrđava Barone uživati će u vrhunskoj glazbi i u nedjelju jer će na njenu pozornicu izaći Marko Tolja. Marko će sve prisutne vratiti u prošlost izvođenjem pjesama iz doba plesnjaka. 

Vodička fešta tradicionalno osigurava vrhunsku zabavu na Obali Vladimira Nazora. Budite tamo u 21 sat.

Aurora nastavlja oduševljavati. Ove nedjelje za 100 kn ćete moći uživati u svjetski poznatoj legendi. David Morales pobrinut će se da nikada ne zaboravite 04.08.2019.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *