Želite li mirnu, brzu i ekonomičnu vožnju do zagrebačkog aerodroma, Taxi Šibenik donosi ponudu koju ne možete odbiti!

Transfer od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu

Transfer od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu je jednostavan i brz. Možete birati između automobila s 4+1 sjedala ili 7+1 za vece grupe. Taksi je najbrži i najlakši način da stignete do aerodroma.

Udaljenost od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu je 350 km i trebat će Vam 3 i pol sata do tamo.

Naš vozač će Vas sačekati u Solarisu s natpisom sa Vašim imenom i prezimenom, te će Vas odvesti do aerodroma u Zagrebu.

Nemojte se mučiti s nepouzdanim voznim redovima autobusa ili tramvaja, nego krenite na putovanje opušteno i bez briga. Naši vozači će Vas prevest od Vaših vrata do željene destinacije u udobnim vozilima. 

Na aerodromu uvijek postoji mjesto rezervirano za taksi vozila, stoga sjednite u naš taksi i prepustite sve brige vašem vozaču.

airport zagreb

Aerodrom u Zagrebu 

Taxi Šibenik osigurava prijevoz putnika izravno do zračne luke u Zagrebu. Naša usluga taksija ce Vam osigurati da stignete  na svoj let bez ikakvih problema. 

Zračna luka u Zagrebu je jedna od najvećih i najkvalitetnijih zrakoplovnih kompleksa u Hrvatskoj. Jednostavni i pristupačni parking odmah do ulazne staze, široki hodnici i blaga klima u unutrašnjosti, pomoći će vam da težak proces prijevoza putnika prebacite na vašeg vozača.

Na aerodrom trebate doci bar 120 minuta prije početka leta, a ako želite biti sigurni da ćete stići na vrijeme na svoj let, onda je najbolja opcija rezervirati prijevoz unaprijed.

Pregled cijene

U trenutku kada se želite uzdati u Taxi Šibenik za transfer do Zračne luke u Zagrebu, imate na raspolaganju nekoliko opcija. Taxi Šibenik nudi standardnu uslugu prijevoza putnika s automobilom, kao i brzu i udobnu opciju transfera s vlastitim vozačem.

Osim modernih taksi automobila, u našoj ponudi imate i novi Mercedes V klasu koja može prevesti do 8 osoba, što je odlična opcija za sve one koji putuju s obitelji ili prijateljima. 

Putovanja do aerodroma obično uključuju prijevoz privatnim transferima i tu je najveća prednost ovoga načina putovanja, a to je fleksibilnost samog putovanja s privatnim vozačem. Umanjite svoj stres ili ga potpuno izbjegnite i krenite na prekrasan odmor, i što je najvažnije po najpovoljnijoj cijeni.

Cijena usluge ovisi o broju osoba koje putuju i ruti koju ćete koristiti, a detaljnije o cijenama možete saznati ako ispunite formular s detaljima.

Rezervacija transfera

Ako ste u potrazi za najboljim i najpovoljnijim načinom da se transferirate od Solarisa do Zagrebačkog aerodroma, onda je rezervacija naseg transfera pravi izbor za Vas! 

U našoj ponudi imamo više opcija i svakako ćemo pronaći onu koja odgovara vašim potrebama i željama.

Kako biste rezervirali transfer od Solarisa do Aerodroma u Zagrebu, potrebno je ispuniti rezervacijski formular. Nakon toga ćemo Vam se javiti putem e-maila ili telefonom kako bismo potvrdili Vašu rezervaciju.

Osim transfera od Solarisa do aerodroma u Zagrebu, u našoj ponudi također možete pronaći i usluge prijevoza od Solarisa do zračne luke u Zadru ili do zračne luke u Splitu.

Rezerviraj Transfer

Nazovite Taxi Šibenik ili ispunite kontakt formu kako biste se vozili prema Vašem voznom redu!

  Možda će vas zanimati...

  Transfer od Sibenika do Zračne luke Zadar

  Transfer od Šibenika do Zračne Luke Zadar

  Svima zvuči poznato “Moram biti tamo 2 sata ranije – prvi autobus dolazi tamo puno prije, a ako idem drugim neću stići na let!”. Najudobniji i najfleksibilniji način za doći do udaljenijeg aerodroma je onaj način kojeg sami stvorimo i s tim se možemo svi složiti. Ako ne želite živjeti

  Pročitajte više »
  Transfer-od-Sibenika-do-Zračne-luke-Split

  Transfer od Šibenika do Zračne Luke Split

  Svi se možemo složiti oko jedne stvari – najudobniji i najfleksibilniji način za doći do uvijek malo udaljenog aerodroma je onaj način kojeg sami stvorimo. ”Moram biti tamo 2 sata ranije – prvi autobus dolazi tamo već 4 sata ranije, a ako idem drugim neću stići na let!”… zvuči poznato?

  Pročitajte više »